IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ужас! Това Матрицата ли е или аз полудявам?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от YamiYami
    Е не случайно Ванчо Костов е продал Нефтохима на руснаците,

а Петър Стоянов се чудел защо точно на руснаците.

А това, че е учил в Русия също не е за пренебрегване,

сигурно има добри руски приятели! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
      Първоначално изпратено от НЕСТОР
      Първоначално изпратено от Investorrr
      Сега щяхме да сме малко по-щастлив народ и по-свободен, ако външния ни дълг беше останал да е в долари. Уви, сега няма мърдане. Остава и борда да пипнат и хептем няма да има мърдане
      А, доста прозорливо. Мина доста време от както ни смениха дълга от долари в евро, почти бях забравил.

Какво ли мислят по въпроса другарите Велчев и Катев!?
      Според мен, не са знаели какво правят тогава. Изпълнявали са си задачите, които друг им е поставил. Не вярвам, че именно те са знаели, че долара ще срине така оттогава, просто да били добри изпълнители
      Така е , изпълнявали са задачи. Ако не биха могли да изпълнят подобна задача, нямаше да ги издигнат на такива политически нива.
      Просто те са лицето на цялата операция, разбира се за добро или лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
        Първоначално изпратено от Investorrr
        Сега щяхме да сме малко по-щастлив народ и по-свободен, ако външния ни дълг беше останал да е в долари. Уви, сега няма мърдане. Остава и борда да пипнат и хептем няма да има мърдане
        А, доста прозорливо. Мина доста време от както ни смениха дълга от долари в евро, почти бях забравил.

Според мен, не са знаели какво правят тогава. Изпълнявали са си задачите, които друг им е поставил. Не вярвам, че именно те са знаели, че долара ще срине така оттогава, просто да били добри изпълнители

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr

Коментар

• Сега щяхме да сме малко по-щастлив народ и по-свободен, ако външния ни дълг беше останал да е в долари. Уви, сега няма мърдане. Остава и борда да пипнат и хептем няма да има мърдане

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
              Първоначално изпратено от Mitac
              Имаше един слух, ама не знам дали е верен.
              На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
              Не са били този ден на работа.
              Защо, не незнам.
              Вярно ли е, също не знам.
              Някой ако знае може да сподели.
              от загиналите 400 души са евреи!
              по-интересен е процента на загиналите американци от всички загинали ...

Коментар

• Добре си направил buluser, че си го гледал. По принцип всеки платен източник на информация има манипулативни цели, наше задължение е да отсеем кое е реална и фактологична информация и кое дезинформация, както се казва " да четем между редовете ".
                Какво точно е този филм, в спор не бих искал да влизам. Както по долу споменах, е добре , че американците са го направили вероятно за тяхна употреба, но ако човек желае да погледне по-трезво над световните политически събития - техните причини, цели и следствия, може да види доста нехуманни действия.

Аз лично не бих искал никого с нищо да обременявам и манипулирам, това което пиша във форума са си само мои лични мнения.
                Информацията е за това, за да бъде анализирана през призмата на всеки от нас и кой както иска да се възползва или не от нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
                  1990 г имах възможността да се запозная лично с Никола Николов.Всичко ,което предричаше за България и на Балканите се сбъдна
                  мдам, мдам.
                  Точно Никола Николов е критерий, съгласен съм. Особено заради това, че е член на Руската академия на науките от 1994 и казва, че е "Възхитен съм от постиженията на руската наука, от руския патриотизъм и от всичко, което видях." Сигурно е възхитен и от руската демокрация

Коментар

• 1990 г имах възможността да се запозная лично с Никола Николов.Всичко ,което предричаше за България и на Балканите се сбъдна.Лесно е да ви кажа тези неща ,но повечето са история.По-важното е,че той започна отговорите на моите въпроси не с "Аз мисля ,че...",а с "Тук вече е решено ...".Т.е. животът в региона поне, е предначертан като политика и низ от събития отдавна преди да "се случат".Някой има изгода от това да сме така и плановете си се реализират независимо дали искаме искаме или не.
                    Имаше слух ,че е пребит и починал тук,в България.На всяко друго място би се вдигнал много шум,но тихомълком всичко в тая държава отминава.Всички знаят на кого е бил трън в очите,кой би му затворил устата .Но истината не са фактите ,а каквото ти казват силните на деня.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                      buluser, явно нищо не си разбрал, гледай филма, може би ще ти влезе акъл в главата.
                      ... току що го изгледах... не съм впечатлен... има интересни неща (умишлено не казвам факти) и всичко е сглобено в стил "това е думата на последната инстанция" ... усещането ми е, че автора иска да ме води за носа ... патоса на водещия изисква моята съпречастност към укорителното повествование... леко дразни атеистичното начало... , а натък има доста волни интерпретации...

незнам дали има световен заговор, но със сигурност подобни творения искат да ме манипулират...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                        Имаше един слух, ама не знам дали е верен.
                        На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
                        Не са били този ден на работа.
                        Защо, не незнам.
                        Вярно ли е, също не знам.
                        Някой ако знае може да сподели.
                        от загиналите 400 души са евреи!

Коментар

• http://www.ajn.com.au/news/news.asp?pgID=3162

всеизвестен факт + малко подробности...
                          Не е препоръка!

Коментар

• В тази връзка:
                            http://frognews.bg/Frog/index.php?op...=5064&Itemid=1

Коментар

• Филмът го има в zamunda.net със субтитри. Zeitgeist The Movie

Коментар

• buluser, явно нищо не си разбрал, гледай филма, може би ще ти влезе акъл в главата.

Коментар

Working...
                                X