If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега щяхме да сме малко по-щастлив народ и по-свободен, ако външния ни дълг беше останал да е в долари. Уви, сега няма мърдане. Остава и борда да пипнат и хептем няма да има мърдане
А, доста прозорливо. Мина доста време от както ни смениха дълга от долари в евро, почти бях забравил.
Какво ли мислят по въпроса другарите Велчев и Катев!?
Според мен, не са знаели какво правят тогава. Изпълнявали са си задачите, които друг им е поставил. Не вярвам, че именно те са знаели, че долара ще срине така оттогава, просто да били добри изпълнители
Така е , изпълнявали са задачи. Ако не биха могли да изпълнят подобна задача, нямаше да ги издигнат на такива политически нива.
Просто те са лицето на цялата операция, разбира се за добро или лошо.
Сега щяхме да сме малко по-щастлив народ и по-свободен, ако външния ни дълг беше останал да е в долари. Уви, сега няма мърдане. Остава и борда да пипнат и хептем няма да има мърдане
А, доста прозорливо. Мина доста време от както ни смениха дълга от долари в евро, почти бях забравил.
Според мен, не са знаели какво правят тогава. Изпълнявали са си задачите, които друг им е поставил. Не вярвам, че именно те са знаели, че долара ще срине така оттогава, просто да били добри изпълнители
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Bobi75
Първоначално изпратено от Mitac
Имаше един слух, ама не знам дали е верен.
На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
Не са били този ден на работа.
Защо, не незнам.
Вярно ли е, също не знам.
Някой ако знае може да сподели.
от загиналите 400 души са евреи!
по-интересен е процента на загиналите американци от всички загинали ...
Добре си направил buluser, че си го гледал. По принцип всеки платен източник на информация има манипулативни цели, наше задължение е да отсеем кое е реална и фактологична информация и кое дезинформация, както се казва " да четем между редовете ".
Какво точно е този филм, в спор не бих искал да влизам. Както по долу споменах, е добре , че американците са го направили вероятно за тяхна употреба, но ако човек желае да погледне по-трезво над световните политически събития - техните причини, цели и следствия, може да види доста нехуманни действия.
Аз лично не бих искал никого с нищо да обременявам и манипулирам, това което пиша във форума са си само мои лични мнения.
Информацията е за това, за да бъде анализирана през призмата на всеки от нас и кой както иска да се възползва или не от нея.
1990 г имах възможността да се запозная лично с Никола Николов.Всичко ,което предричаше за България и на Балканите се сбъдна
мдам, мдам.
Точно Никола Николов е критерий, съгласен съм. Особено заради това, че е член на Руската академия на науките от 1994 и казва, че е "Възхитен съм от постиженията на руската наука, от руския патриотизъм и от всичко, което видях." Сигурно е възхитен и от руската демокрация
1990 г имах възможността да се запозная лично с Никола Николов.Всичко ,което предричаше за България и на Балканите се сбъдна.Лесно е да ви кажа тези неща ,но повечето са история.По-важното е,че той започна отговорите на моите въпроси не с "Аз мисля ,че...",а с "Тук вече е решено ...".Т.е. животът в региона поне, е предначертан като политика и низ от събития отдавна преди да "се случат".Някой има изгода от това да сме така и плановете си се реализират независимо дали искаме искаме или не.
Имаше слух ,че е пребит и починал тук,в България.На всяко друго място би се вдигнал много шум,но тихомълком всичко в тая държава отминава.Всички знаят на кого е бил трън в очите,кой би му затворил устата .Но истината не са фактите ,а каквото ти казват силните на деня.
buluser, явно нищо не си разбрал, гледай филма, може би ще ти влезе акъл в главата.
... току що го изгледах... не съм впечатлен... има интересни неща (умишлено не казвам факти) и всичко е сглобено в стил "това е думата на последната инстанция" ... усещането ми е, че автора иска да ме води за носа ... патоса на водещия изисква моята съпречастност към укорителното повествование... леко дразни атеистичното начало... , а натък има доста волни интерпретации...
незнам дали има световен заговор, но със сигурност подобни творения искат да ме манипулират...
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Mitac
Имаше един слух, ама не знам дали е верен.
На 11.09.2001 в кулите не е имало евреи.
Не са били този ден на работа.
Защо, не незнам.
Вярно ли е, също не знам.
Някой ако знае може да сподели.
Коментар