IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами те затова ни натискат да ги търпим - защото на всички е ясно, че това за интегрирането са невъзможни глупости - защото не искат да им налазят хъхряците спретнатите държавици. А ГГеков е като Мадона - размахва пръст колко лоши балканци към хъхряци, ама не ще да си вземе някоя и друга полумаймуна у дома, нали?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
      Значи - избегал ггеко от България, а в същото време ръси мозък как да живеем и как трябва да интегрираме мангалите.
      Подобно на европейците на запад от Сърбия, които ем пищят от мангалите ни, ем искат да сме си ги интегрирали. Да ги интегрират те като са такива вълшебници.

Коментар

• ГГеков - ти живееш някъде на майната си ли? Е, това обяснява идиотщините, които пишеш - ти просто нямаш представа за какъв ужас става дума тук, в България !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          ГГеков - само дето ако тазибезполезна, некадърна, нечовешка измет няма привилегии, а е поставена на равна нога с хората, просто няма да оцелее.

И аз това искам - не нещо друго. Искам ВСИЧКИ в тая държава да бърад третирани по един и същ начин от държавата и законите да бъдат спазвани, нищо повече. Само че обясни ми какво ще стане с твоите любими хъхряци, ако им се спрат пожизнените пенсии, детските, тока и водата, които не плащат, ако спрат да ги лекуват безплатно (т.е. за наша сметка) в болниците, ако ги наказват според закона за наглите им престъпления? - ЩЕ ИЗМИРАТ КАТО МУХИ НАЕСЕН - ТОВА Е !!!
          Да прав си. Сигурно ще измарат. Но със тях ще измрат и Българи които също са на социални помощи. Аз също съм противник на социална поилитика в повечето й форми. Но ако ги спираме ги спираме за всички. Не може да кажеш дай да спрем помощите само на ромите, а пък социално слабите българи да продължават да получават.
          А и как отделяш едните от другите? - ДНК тестове ли ? Това което предлагаш няма как да стане.

Коментар

• ГГеков - само дето ако тазибезполезна, некадърна, нечовешка измет няма привилегии, а е поставена на равна нога с хората, просто няма да оцелее.

И аз това искам - не нещо друго. Искам ВСИЧКИ в тая държава да бърад третирани по един и същ начин от държавата и законите да бъдат спазвани, нищо повече. Само че обясни ми какво ще стане с твоите любими хъхряци, ако им се спрат пожизнените пенсии, детските, тока и водата, които не плащат, ако спрат да ги лекуват безплатно (т.е. за наша сметка) в болниците, ако ги наказват според закона за наглите им престъпления? - ЩЕ ИЗМИРАТ КАТО МУХИ НАЕСЕН - ТОВА Е !!!

Коментар

• Geko, струва ми се, че не познаваш родината си. В България либералите са по-озлобени от расистите

Коментар

• Какви привилегии в рамки бе хора???Защо да имат каквито и да било привилегии - за принос към родината (която и да е тя) или за примерни постъпки в обществото!?!?!
                На лично съобщение мога да ви изпратя примерен чертеж с едни рамки на концлагер тип 2000 година...бих го спонсорирал , но те сами трябва да си го отработят и построят по време на протичането на присъдата...а повярвайте , за присъда основания много!Снощи край вилата ми премина червена лада с двама съглеждащи индивида.. на въпроса " вие тук имот ли имате или на гости на някого отивате?" едвам успяха да избягат с леки контузии... щото ви дойдат до къщата друго става..ще забравиш за призива на Мадона..
                И ЕДНО (1) ДА ЗНАЕТЕ- циганите са там , където са българите...да точно там - на гърба им, ако някой е чувал за изцяло циганско село нека да ми пише..
                И 2(второ) - турците в България са им намерили отдавна чалъма и работи перфектно...какъв е той ли??? не е интегрираща програма в никакъв случай...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Първоначално изпратено от GGeko
                  Първоначално изпратено от Императорът

Наистина ме озадачи - де е тази паралелна вселена или чудна страна, в която пребиваваш? Факт - в Гърция, Чехия, Словакия, Унгария хъхряците живеят в гета като концлагери, зад стени, откъдето не могат да излизат без разрешение.
                  ?!? - От вестник "Атака" ли черпиш "фактите"?

Много хора пишат във форума за да разпускат и в резултат на което се пускат разни глупави постове за да се раздвижи разговора. Страшното при теб е че ти май наистина си вярваш на нещата които пишеш... Имаш нужда от преглед, съвсем отговорно го казвам.
                  Не страшното е, че ти и много такива като тебе наистина вярват, че мангалите са хора и трябва да имат ПРИВИЛЕГИИ пред нас в собствената ни страна - и затова сме на това дередже. За твое свединие в Конституцията е написано, че НИКОЙ не може да има привилегии по етнически признак, а така ли е? На практика всеки Българин, турчин, арменец и т.н. има пълното основание да съди тази така наречена държава за РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!
                  Само на фона на озлобен расист като теб може да изглежда, че аз защитавам привилегии за малцинствата за сметка на българите.
                  В действителност не искам никакви привилегии извън рамките на това което е правено в други цивилизовани страни.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                    тези, които направиха така, че Бойко Борисов от балкански тигър да се държи като мъркащ котарак са косвено виновни за взивовете и смъртта на невинни жени, деца и старци!!!
                    Бог да прости абсолютно невинните жертви на ескалиращия в България тероризъм!!!

Взрив срещу бизнесмен уби детето и жена му
                    01.09.2009 10:37
                    Ранен е и 2-годишният син на Явор Мандаджиев, който е регистриран в полицията за множество криминални действия
                    Изключително долен пост! Не знам как не те е срам да падаш толкова ниско с такива изказвания...

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
                      Първоначално изпратено от Императорът

Наистина ме озадачи - де е тази паралелна вселена или чудна страна, в която пребиваваш? Факт - в Гърция, Чехия, Словакия, Унгария хъхряците живеят в гета като концлагери, зад стени, откъдето не могат да излизат без разрешение.
                      ?!? - От вестник "Атака" ли черпиш "фактите"?

Много хора пишат във форума за да разпускат и в резултат на което се пускат разни глупави постове за да се раздвижи разговора. Страшното при теб е че ти май наистина си вярваш на нещата които пишеш... Имаш нужда от преглед, съвсем отговорно го казвам.
                      Не страшното е, че ти и много такива като тебе наистина вярват, че мангалите са хора и трябва да имат ПРИВИЛЕГИИ пред нас в собствената ни страна - и затова сме на това дередже. За твое свединие в Конституцията е написано, че НИКОЙ не може да има привилегии по етнически признак, а така ли е? На практика всеки Българин, турчин, арменец и т.н. има пълното основание да съди тази така наречена държава за РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                        ай сиктир бе, ти пак ли започна да бълваш..

не ти е виновен Бойко Борисов, Костов е виновен
                        нищо лошо не казвам за ББ!

но явно днес е ден за искренно и лично на министрите му!
                        надправарват се кой да каже по-голяма простотия:
                        01 Септември 2009, 10:12
                        Източник: BgNewsroom
                        Фандъкова: Един мандат не е достатъчен

любимката на ББ още не може да стигне сама до кабинета си, НИЩО не е свършила, ама мандати иска.... Боже пази България от българите с власт!!!

Коментар

• Гугъл, спри да използваш всяко нещастие, което се случи за политическа агитация!!!!! Грозно е!
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ай сиктир бе, ти пак ли започна да бълваш..

не ти е виновен Бойко Борисов, Костов е виновен

Коментар

• тези, които направиха така, че Бойко Борисов от балкански тигър да се държи като мъркащ котарак са косвено виновни за взивовете и смъртта на невинни жени, деца и старци!!!
                              Бог да прости абсолютно невинните жертви на ескалиращия в България тероризъм!!!

Взрив срещу бизнесмен уби детето и жена му
                              01.09.2009 10:37
                              Ранен е и 2-годишният син на Явор Мандаджиев, който е регистриран в полицията за множество криминални действия

Коментар

• поне за мен ей това лизане на подметки е много нетърпимо... то си е колкото типично в културата ни, толкова и грозно и глупаво!!! бунака и министър да е - па си е бунак!

Бойко Борисов може да се превърне в новия Стамболов на страната. Това каза министърът на културата Вежди Рашидов по бТВ.

Коментар

Working...
                                X