Ами те затова ни натискат да ги търпим - защото на всички е ясно, че това за интегрирането са невъзможни глупости - защото не искат да им налазят хъхряците спретнатите държавици. А ГГеков е като Мадона - размахва пръст колко лоши балканци към хъхряци, ама не ще да си вземе някоя и друга полумаймуна у дома, нали?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ФакушкаЗначи - избегал ггеко от България, а в същото време ръси мозък как да живеем и как трябва да интегрираме мангалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътГГеков - само дето ако тазибезполезна, некадърна, нечовешка измет няма привилегии, а е поставена на равна нога с хората, просто няма да оцелее.
И аз това искам - не нещо друго. Искам ВСИЧКИ в тая държава да бърад третирани по един и същ начин от държавата и законите да бъдат спазвани, нищо повече. Само че обясни ми какво ще стане с твоите любими хъхряци, ако им се спрат пожизнените пенсии, детските, тока и водата, които не плащат, ако спрат да ги лекуват безплатно (т.е. за наша сметка) в болниците, ако ги наказват според закона за наглите им престъпления? - ЩЕ ИЗМИРАТ КАТО МУХИ НАЕСЕН - ТОВА Е !!!
А и как отделяш едните от другите? - ДНК тестове ли ? Това което предлагаш няма как да стане.
Коментар
-
ГГеков - само дето ако тазибезполезна, некадърна, нечовешка измет няма привилегии, а е поставена на равна нога с хората, просто няма да оцелее.
И аз това искам - не нещо друго. Искам ВСИЧКИ в тая държава да бърад третирани по един и същ начин от държавата и законите да бъдат спазвани, нищо повече. Само че обясни ми какво ще стане с твоите любими хъхряци, ако им се спрат пожизнените пенсии, детските, тока и водата, които не плащат, ако спрат да ги лекуват безплатно (т.е. за наша сметка) в болниците, ако ги наказват според закона за наглите им престъпления? - ЩЕ ИЗМИРАТ КАТО МУХИ НАЕСЕН - ТОВА Е !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Какви привилегии в рамки бе хора???Защо да имат каквито и да било привилегии - за принос към родината (която и да е тя) или за примерни постъпки в обществото!?!?!
На лично съобщение мога да ви изпратя примерен чертеж с едни рамки на концлагер тип 2000 година...бих го спонсорирал , но те сами трябва да си го отработят и построят по време на протичането на присъдата...а повярвайте , за присъда основания много!Снощи край вилата ми премина червена лада с двама съглеждащи индивида.. на въпроса " вие тук имот ли имате или на гости на някого отивате?" едвам успяха да избягат с леки контузии... щото ви дойдат до къщата друго става..ще забравиш за призива на Мадона..
И ЕДНО (1) ДА ЗНАЕТЕ- циганите са там , където са българите...да точно там - на гърба им, ако някой е чувал за изцяло циганско село нека да ми пише..
И 2(второ) - турците в България са им намерили отдавна чалъма и работи перфектно...какъв е той ли??? не е интегрираща програма в никакъв случай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от GGekoПървоначално изпратено от Императорът
Наистина ме озадачи - де е тази паралелна вселена или чудна страна, в която пребиваваш? Факт - в Гърция, Чехия, Словакия, Унгария хъхряците живеят в гета като концлагери, зад стени, откъдето не могат да излизат без разрешение.
Много хора пишат във форума за да разпускат и в резултат на което се пускат разни глупави постове за да се раздвижи разговора. Страшното при теб е че ти май наистина си вярваш на нещата които пишеш... Имаш нужда от преглед, съвсем отговорно го казвам.
В действителност не искам никакви привилегии извън рамките на това което е правено в други цивилизовани страни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleтези, които направиха така, че Бойко Борисов от балкански тигър да се държи като мъркащ котарак са косвено виновни за взивовете и смъртта на невинни жени, деца и старци!!!
Бог да прости абсолютно невинните жертви на ескалиращия в България тероризъм!!!
Взрив срещу бизнесмен уби детето и жена му
01.09.2009 10:37
Ранен е и 2-годишният син на Явор Мандаджиев, който е регистриран в полицията за множество криминални действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от GGekoПървоначално изпратено от Императорът
Наистина ме озадачи - де е тази паралелна вселена или чудна страна, в която пребиваваш? Факт - в Гърция, Чехия, Словакия, Унгария хъхряците живеят в гета като концлагери, зад стени, откъдето не могат да излизат без разрешение.
Много хора пишат във форума за да разпускат и в резултат на което се пускат разни глупави постове за да се раздвижи разговора. Страшното при теб е че ти май наистина си вярваш на нещата които пишеш... Имаш нужда от преглед, съвсем отговорно го казвам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbай сиктир бе, ти пак ли започна да бълваш..
не ти е виновен Бойко Борисов, Костов е виновен
но явно днес е ден за искренно и лично на министрите му!
надправарват се кой да каже по-голяма простотия:
01 Септември 2009, 10:12
Източник: BgNewsroom
Фандъкова: Един мандат не е достатъчен
любимката на ББ още не може да стигне сама до кабинета си, НИЩО не е свършила, ама мандати иска.... Боже пази България от българите с власт!!!
Коментар
-
тези, които направиха така, че Бойко Борисов от балкански тигър да се държи като мъркащ котарак са косвено виновни за взивовете и смъртта на невинни жени, деца и старци!!!
Бог да прости абсолютно невинните жертви на ескалиращия в България тероризъм!!!
Взрив срещу бизнесмен уби детето и жена му
01.09.2009 10:37
Ранен е и 2-годишният син на Явор Мандаджиев, който е регистриран в полицията за множество криминални действия
Коментар
Коментар