If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Горната информация, чух тази сутрин по БТВ. И сега питам господата демо-крадци, управлявали ни през последните 20 години ...
- След като училището до 16-години е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по Конституция (член 53)
- След като образованието е БЕЗПЛАТНО (и учебниците също)
ЗАЩО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЦИГАНИ НЯМАТ ЗАВЪРШЕН 8-ми клас ?!!!
И тъй като драги читатели ТЕ няма да ви отговорят, ще ви отговоря аз.
Още при първия мензис, малките мургави момиченца се заплождат, под натиск от "родителите" им, които им намират женихи. Причината е семпла - ПАРИ ...
В ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца) има един престъпен текст :
"детските помощи на малолетните бременни жени и майки, се получават от техните родители".
Разбрахте ли сега, защо "родителите" на малките момиченца ги спират от училище и ги карат да раждат ?!
Ама това че по Конституция до 16-годишна възраст децата трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да учат , че според Наказателния кодекс, секс с дете под 14 години се наказва със затвор, ни най-малко не е спряло авторите на този престъпен текст в ЗСПД. И няма кой да сезира КС (Конституционния съд) за отмяна на тази криминална постановка. Ни президент, ни омбудсман, ни право-защитни организации !!! Нещо повече ... нито един от заплодителите на малолетните момиченца, не само не е осъден, но няма и заведено нито едно дело ! Министърката на правосъдието, етническата циганка Маргарита Попова упорито мълчи по този въпрос.
Нещата са стигнали до там, че раждат вече и 11-годишни - световно известния случай с Кортеза от Сливен. В Пловдив пък ражда 12-годишна от 30-годишен. Интересното пък там е, че майката на родилото дете е 24-годишна. Тоест бабата е 6 години по-млада от зетя !!!
Ще се абстрахираме от случая с кардарашите, най-богатата циганска общност. При тях момиченцата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се спират след 4-ти клас от училище, за да се омъжат девствени.
Знам че ще кажете - еееее че те са по 20-30 лв. детски, не вярваме заради такива нищожни пари да спират децата си от училище. И аз мислех така, докато не се разрових из социалните закони. Ето какви пари получава една "САМОТНА ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНА МАЙКА, С НУЛЕВ ДОХОД БРУТО", ако роди само едно дете. За многодетните самотни майки, не ми се говори :
Една 11-15 годишна циганка, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :
- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето
- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето
- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"
- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО соц. помощ за достигане на семейния ДМД
- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност
- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете
- 325 лв. е максимума на т.н. от ромите "КРАТНА ПОМОЩ"
- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ
- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )
Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНО
Освен това циганката потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ние. (Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток !)
Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-Смет
Освен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички цигани. (Не знам на каква стойност)
Тоест истинския резултативен доход на тази циганка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.
А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв. бруто, дохода е 188 лв. нето, след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъци
Един приятел , още отдавна, беше изразил мисълта, че за да се оправи Бг трябва да се срине абсолютно всичко. Тотален рефреш на всичко. И вече колко години наблюдаваме само сриването...........за жалост.
... а на който чернокрак не му оттърват тия интеграционни мерки, да взема торбичката, да се качва на кирливата каручка - и - прав му път - кеф му на изток към прародината, кеф му на запад - към ония, дето го защитават и реват за злочестината му.
Никой няма да спираме.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Клео - едно е евреин-министър, друго е министър на евреините.
Религиозни - дръжки, това че просят край църквите не ги прави религиозни. Ако бяха такива нямаше толкова лесно да "скачат" от православната вяра към правоверната и обратно, според както им изнася. Религията, каквато и да е, предполага МОРАЛ, а хъхряците морал нямат.
Да, има изключения - цигани, които работят, цигани, които си плащат сметките, цигани, които пращат децата си на училище, цигани, които са набожни, но те са изключения, а говорим за масата.
И никой циганин, който работи, не е недохранен - такива са гъгнивите изроди, които предпочитат да ровят по кофите в София, отколкото да отидат на село и да хванат мотиката. Въобще не ми пука и не ми е жал за тях - защото не съм видял мангал, ровещ по кофите, да е сакат, кьорав или по някаква друга причина негоден да работи. Това, че отказват да се трудят и че живеят в неописуема мръсотия, си е лично техен избор и разкрива нисшата им същност. Това, че си продават чааветата като животни - също. Как аз да смятам за хора същества, които продават собствените си деца, така както селяните продават агнета и прасета? Човекът в каквато и нужда да е изпаднал, по-скоро бъбрекът си ще продаде, но не и детето си - хъхряците обаче не са хора и, както казах по-горе, нямат морал !!!
Съжалявам, и на мене не ми се ще да е така, но простие, емпирически факти, потвърждават тезата ми.
Какво решение предлагам аз? - Очевидното и единствено ВЪЗМОЖНОТО според законите, конституцията и международните правни норми.
Първо - премахване на всякакви противоконституционни привилегии на гъгнивото племе, да ти припомня, че Чл. 6 от Конституцията изрично забранява ПРИВИЛЕГИРОВАНЕТО на групи граждани по етнически, расов и какъвто и да е друг признак. Очевидно е че всичките безумни идеи за мангалското "включване" директно нарушават Конституцията в тази и част, която отговаря и на международните правни норми... или ти ще опиташ да докажеш, че строене на безплатни домове САМО за мангали, програми за итеграция и всевъзможно подпомагане САМО за мангали, не е ПРИВИЛЕГИРОВАНЕ? На колко нуждаещи се сечейства на етнически Българи (турци, арменци и т.н.) държавата е построила безплатно жилище? Откъде накъде Българинът ще се заробва до живот с кредит, за да има покрив над главата си, а на някакъв гнусен изрод ще му дават мезонет даром, само защото се е пръкнал мангал? Докога така наречената "полиция" ще позволява в страната да се вихре безнаказан хъхряшки бандитизъм? Докога мангали ще ползват пожизнени помощи, безплатни ток, вода, здравеопазване, докога ще им се позволява да струпват гнусните си развъдници където си харесат?
Ако мислиш, че това не е привилегироване по етнически признак на чернокраките и дискриминация на всички сотанали - пробвай да си струпаш една колиба някъде на чужда земя, пробвай да не си платиш токът - и ще се убедиш.
Но се отвлякох.
Второ - (след премахване на мангалските привилегии) безмилостна разправа с мангалският бандитизъм. В същият този Основен закон, държавата гарантира на своите граждани неприкосновеност на животът и собствеността им - а така ли е наистина? Нима нещастният Боби Райнов не бе сечен с брадви, ножове и лопати пред безучастният поглед на неколцина ушеви свини? Нима те не забравиха (след безпрепятственото бягство на убийците) дори линейка да извикат? Нима после техният "министър" лицето с осанка и физиономия на павиан, не изпрати писмо до зачернената майка, в което бе написано, че ушевите свини са действали "адекватно и тактически правилно" - оставяйки мангалите да съсекат синът и, без да се намесят ?!? Ето - ТОВА е истинското лице на този субект, който всеки ден се хвали как се бил справил с престъпността !!! Да не говорим какво става по малките населени места - хорицата са подложени на ежедневен и ежеминутен мангалски терор, стари и цял живот работили хора заспиват треперейки в барикадираните си домове, стискайки някакво подръчно средство, за да бранят животът си - да не говорим въобще да си отгледат животинка, плодове, зеленчук - кафявите скакалци нападат и ограбват всичко !!! И после ще ми плачат някакви правителствени педерунгели, че земеделието било в колапс - ами как няма да е, когато хората и да опитат да засеят нещо, не се и надяват, че ще го оберат !!! Ето затова казвам че оня "министър" не е само за уволнение - той трябва да бъде съден... защо издържаме най-много ушеви торби на 1000 граждани от целият цивилизован свят, щом РЕАЛНАТА битова престъпност е по-висока от тази в Албания, Южна Оцетия и Киргистан? Каква работа вършат тия отрепки и с какво заслужават заплатите си, щом из страната, съвсем безпрепятствено, се вихри такъв бандитизъм, какъвто не е имало от кърджалийско време насам?
Уф - накратко:
1. Премахване на привилегиите.
2. Смазване на мангалският бандитизъм.
3. Разрушаване на всички незаконни катуни.
4. Създаване на трудови лагери за кафявите - да копат по нивите и в мините, да строят пътища и ЖП-линии.
Всички кафяви бандити - принудителен труд в тия лагери. Същото и за тези, които дължат пари за ток, вода, освен ако не си платят борчовете в срок от 3 месеца. Циганите, които нямат криминални прояви ще могат да постъпят доброволно в такива лагери, ако желаят. Нека те работят по-лека работа и, ако се справят добре, освен покрив и храна, да получават и заплати, докато мангалите-бандити ще работят най-черна работа само срещу хлябът. Който откаже да работи - негова си работа - ишава се от дажбата, докато му дойде трудовият ентусиазъм, или докато пукне. Чааветата - в интернати от колкото се може по-ранна възраст - в много обезлюдени села има големи училища, идеални за целта - нека се образоват и учат на труд, не вярвам да има особен успех, но нека с чааветата да опитаме още веднъж. Родителите им (които бачкат в лагери) ще ги издържат и при добро поведение ще ги виждат редовно. Никакви помощи.
Който циганин си излежи наказанието и е спестил парички, може после да си купи къщичка и земя на село и да се препитава честно и свободно като нормален човек.
Няма нищо трудно - работа има за всичките мангали и дори за още толкова - но нашите продажни политици нямат топки, за да вземат нужните мерки.
Ще назначим министър на циганите когато Франция назначи министър на мароканците алжирците и темподобна паплач.Ние имаме ли посланик във Франция и какво прави там?Що не каже това на Саркози?Докога ще мълчим?
Ама той посланника е там да лапа бре, не да мисли за Бантустана. Ай стига сте го хранили тоя Трол, Cleo.
Cleo пич, ай спри бря, или ако не ти се спира. Дай да се съберем някъде да ти теглим един бой и да мирясаш.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Ще назначим министър на циганите когато Франция назначи министър на мароканците алжирците и темподобна паплач.Ние имаме ли посланик във Франция и какво прави там?Що не каже това на Саркози?Докога ще мълчим?
Импе, като гледам тук в София челядта им доста се смеси с българите покрай проституцията. Явно има достатъчно мъже българи, които не се гнусят чак толкова от циганките и правят евтин секс с тях без презерватив. То се вижда и без генетични анализи.
От друга страна циганите по принцип са религиозни.
Аз никак не ги идеализирам, но виждам че и сред тях има такива които се трудят, виждам какви са недохранени много от тях, че има и много мелези. Виждам и бъдещето какво е.
И така, какво решение предлагаш ти?
Соломон Паси е пример за евреин министър и Мария Капон също.
Проблемът е част от по-дълбок проблем в държавата и всички го знаем. Защото законите не се прилагат.
Една лястовица пролет не прави. Па били те и пет или десет или сто. И сега мога да ти изброя няколко популярни имена с цигански произход, дето сигурно ще се обидят ако им кажеш че са цигани. А могат да живеят на техен гръб. От цигани знам че тарифата на една певица, за да изпее няколко песни на циганска свадба почва от 20 хил. и стига до 50 хил. Това е за една вечер! Между другото циганските сватби са много скъпи. Могат да живеят в мизерия, а дъртата циганка да спи върху килограми злато. Имат си някаква тяхна "монетарна политика", дето не можеш и откри логиката. Всичко каквото се препечели, честно или нечестно, да се обръща в злато и на масата на главата на фамилията. Социално слаби!! Манталитет дето ще ги държи в окови още столетия.
Клео, говориш тотални глупости, като само френският посланник те надминава. Отговарям ти точка по точка:
- не може да накараш някой насила да стане религиозен, а мангал какда стане поп - нали трябва да учи?
- не можеш да накараш някого насила да учи, особено когато няма нужният генетично заложен интелектуален потенциал. Как да ограмотиш някой 40-годишен мангал, който цял живот е живял като скот и има една мозъчна гънка и то от удар?
- мангау не иска да учи занаят, а да краде.
- хъхряците фабрикуват чаавета на конвейер и 80% от тях не полагат нужните грижи за малките си. Отде толкова приемни семейства? Кой нормален човек ще вземе доброволно някакво гнусно чааве в домът си?
- да се прилага законът спрямо тях - това съм 100% съгласен. Според действащият Наказателен кодекс, поне 300 000 мангала трябва да са разсадени по затворите, а за това, че са на свобода трябва да отговарят престъпниците Картофоподобната Тимберица, Павианоподобната Морда и Опуленият Дебил, които се водят "министър-председател", "министър на вътрешните работи" и "главен прокурор".
- Нормалните цигани не ги дискриминира никой от обкръжението им, а това че на улицата или в трамваят, вината не е в белите хора, а в дивите им съплеменници. как да знаеш, че чистичката циганка до тебе не е джебчийка? На челото ли и го пише?
А на оня педерунгел, дето се води френски посланник, бих му казал две неща:
- Първо - както няма министри на турците, на арменците, на евреините, на китайците, на ескимосците, на джадаите... така няма да има и министър на хъхряците. тия гнусотници не сас торили нищо за страната ни, та да им даваме каквито и да е привилегии. Мангалски медии няма по две елементарни причини - първо - че мангалите-висшисти в страната са около 4 000 (от около милион измет - промилът висшисти сигурно е по-висок и в Папуа-Нова гвинея) и второ, че не виждам как може да има мангалска телевизия, радио или вестник, при положение, че "езикът" на тия същества надали има и 1000 думи, повечето отнасящи се за кражба или аванта.
- Второ - ако аз имах власт, тоя нямаше да разбере как ще отхвърчи с ритници към Франция. Той е само един посланник и никой не го е упълномощил да ни се бърка във вътрешните работи.
bgg_red,
Твърде прав си, че генетиката има последната дума.
От всичко, което намерих изследването на швейцарския институт по генетика „Игенеа“ ми звучи най-научно. http://www.monitor.bg/article?id=200323
Във вените на българите тече 49 процента тракийска кръв. Това сочат резултатите от изследване на швейцарския институт по генетика "Игенеа". По 15 на сто от гените ни се падат на славянския произход. 15 на сто от гените пък доказват, че имаме и елински черти. 11 на сто на гена ни е наследство от античните македонци и 8 на сто на финикийците.
Това са 98%, а за останалите 2% може да има всякакви. Но не знам достатъчно и за това проучване, за да мога да твърдя, че е достоверно.
Има няколко генетични изледвания
включително и българско такова от
преди 30-тина години. Не е много
популярно , защото не съвпадаха
резултатите от него с господстващата
идеалогия за тюрския ни произход,
а и как сме били славяни също !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Aз искам Франция нагледно да ми покаже как се интегрира циганин.Тоя дрънка врели некипели и на него самия му е ясно че това е невъзможно ама да каже и той нещо.Това днешните политици по цял свят са все едни и същи капути и са нещо като Българо-Съветската дружба.Как ще интегрираш мангал на 40г който има 10 правнука незнае да чете и пише и не иска да работи.Да ми намери тоя няколко циганина от тези за които му думам дето за една година ще ми идват всеки ден на работа в осем и няма да бягат и да правят цигански номера от рода на бате дай пари щото нямам па ще работя утре и после или не дойдох вчера щото циганката избягала.Аз кравите какво да ги правя да има кажа че манго е съкрушен?И има любовна мъка.От тая пасмина нищо не става и посланника го знае отлично.Нека Франция покаже как се интегрират да ги назначат в Елисейския дворец и Лувъра на работа и да им построят къщи с обори за конете и да им слушат кючеците.Аз не искам.
Браво Бате,
Браво Пешо...
За пореден път подкрепям написаното...
..За френския посланник..
Тоа така като го гледам, ми мяза лева резба ..
Внеговите очи мангалите са с друга бира ...
Несъмнене е, че и сега и през вековете е имало цигани, които са искали да се интегрират и че българи са се смесили с тях. Българите са по-тъмни от западните народи, защото са смесени с турци, арменци, цигани, тюрки. През турското робство Турция е преселвала етносите и е заселвала на Балканите различни групи. Това са фактите.
Хей ТРОЛ това горното къде го прочете
Дай поне един официален документ, който го доказва!!!!
Това са поредните тиражирани глупости !!!
Ти ако си манго, си е друг въпрос
Има генетически изследвания на българите , които сочат други неща.
Пък и когато Генуезците са превозили Османлиите към Бълканския попуостров,
те са нямали и 10 000 човека .
Пък какви са били Османлиите по гени си е съвсем друга работа.....
Капиш !!!!
Бат Пешо, Cleo е трол. Не му се пали. Аз преди време казах. След няколко години 10-20 може би. Нещата ще са тотално извън контрол. Тогава искам да видя Cleo примерно, малко преди тумба миризливци да му/и пръзнат а******о отверстие и да попитам тогава, къде сбъркахме и дали не трябва и по една с****а да им направи
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Kлео в селото в което живея циганите и българите сме 50/50 като циганите са млади а българите повечето пенсионери.Та какво виждат очите ми.
1 Циганите карат стари коли без да са минали технически преглед без книжки без застраховки и платени данъци
2 Мангалите купуват къщи без да ходят на работа никъде
3 Пуснали са конете на воля по улиците кози прасета също
4 Децата им не ходят на училище или ако ходят не могат да четат и пишат нищо че примерно са осми клас
5 Препускат по улиците с коли и каруци като на кушия наскоро пометоха една бабичка с каруца.
6 Окрадоха всичкото желязо и кабели
7 Заплашват стари хора с убийство
8 Влизат в необитаемите къщи и отмъкват дограма керемиди тухли кабели
9 Не плащат осигуровки и данъци
10 Пият пушат и правят деца
11 Размножават се като скакалци
12 Не се къпят нямат никаква хигиена.
13 По цял ден слушат силна музика нощем играят комар и пият.
14 Хвърлят си боклука дето сварят
15 Женят се на по 12-13г и се ебат със сестри майки баби братовчедки.
Още да изброявам ли?Ти виждал ли си как циганче сере пред портата ти докато пиеш кафе.Как да интегрираме такива същества?Това с църквата са врели некипели.Ти жив мангал виждал ли си?И тези от ЕС дето дърдорят глупости дават акъл но като се опарят ги гонят.Разберете че тези животни трябва да живеят в трудови лагери а на вън да са само онези които уважават държавата в която живеят и спазват нейните закони.В лагера срещу хляб и вода ще учат ще работят и когато докажат че могат като всички останали тогава навън.Няма срамна професия.Щом си почтен плащаш си данъците и осигуровките спазваш законите всичко е наред.
Aз искам Франция нагледно да ми покаже как се интегрира циганин.Тоя дрънка врели некипели и на него самия му е ясно че това е невъзможно ама да каже и той нещо.Това днешните политици по цял свят са все едни и същи капути и са нещо като Българо-Съветската дружба.Как ще интегрираш мангал на 40г който има 10 правнука незнае да чете и пише и не иска да работи.Да ми намери тоя няколко циганина от тези за които му думам дето за една година ще ми идват всеки ден на работа в осем и няма да бягат и да правят цигански номера от рода на бате дай пари щото нямам па ще работя утре и после или не дойдох вчера щото циганката избягала.Аз кравите какво да ги правя да има кажа че манго е съкрушен?И има любовна мъка.От тая пасмина нищо не става и посланника го знае отлично.Нека Франция покаже как се интегрират да ги назначат в Елисейския дворец и Лувъра на работа и да им построят къщи с обори за конете и да им слушат кючеците.Аз не искам.
Коментар