IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Блок 20 в Ямбол е умален вариант на кочината Булгаристан, след 20 години.
    Ей гнусно, насрано депесарче, сега е време да предизвикате малко безредици за да си вдигнете умрелия рейтинг и да видите тогава, какво ви чака. Много хора са вече на ръба и ще си получите брадвата, която заслужавате, а отвратителното меди ще бъде разпънат на 4 коня на жълтите павета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      ...
      Нямам идея императоре, на мен като съм бил квартири с жена си никой от общината не ми е давал жилище. Впрочем франсетата са по-умни от нас и ще продължат да гонят мангалите.

Френският президент Никола Саркози е предложил днес еврокомисарят по правосъдието Вивиан Рединг, която критикува изгонвaнето на цигани от Франция, да приеме цигани в родината си Люксембург. Това обясниха френски сенатори след среща с държавния глава в Париж, съобщи "Франс прес". "Той казва, че прилага европейските правила и френските закони и Франция няма за какво да бъде упреквана. Но ако люксембургците искат да ги приемат, няма никакъв проблем" - http://dnevnik.bg/evropa/novini_ot_e...v_ljuksemburg/
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Хубава работа, ама българска. Икат хората да се изнесат от опасната сграда, добре, нищо лошо, но да им се дадат жилища в които да живеят. Все пак е обявено бедствено положение, нужно е да се помогне на нуждаещите се, нали?
        Нужно е да се настанят под наем в общинскли жилища, иначе какво? На палатки ли да живеят?
        После пак ще се говори че лошо живеели хората.

Ямболските цигани се настаняват на полето около блок 20

Къде да отида, искат да се регистрирам, къде да отида. Имам 12 деца, майка ми и баща ми починаха, утре мъжът ми го пускат от затвора, къде ще го посрещна?
        Това са въпроси, които задава една от циганките, принудени да напуснат печално станалия известен блок 20 в ямболския квартал "Райна Княгиня".
        В момента по заповед на кмета общинските власти и полицията помагат на живущите в блока да изнесат покъщнината си, след като вчера около бл. 20 бе обявено бедствено положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Бедствено положение около ямболски блок

Обявено е бедствено положение около жилищен блок в Ямбол. Става въпрос за блок 20 в квартал „Райна Княгиня". Причината са констатираните многобройни опити за нерагламентирано разрушаване на части от сградата, въпреки противодействието на полицейските и общински органи. http://news.ibox.bg/news/id_1487508560
          С какво право тия гнусни човекоподобни искат нови общински жилища, след като са разрушили тези, които са им дадени даром? Да им пратим французкият посланик - да види милите му мангали какво са сторили с цял един блок... докато Българите цял живот изплащат кредити, за да имат покрив над главите си?
          А и ямболският кмет - какво се впряга? И да се срине блокът и да затрупа хъхряците няма да е голяма загуба. 50 мангала по-малко - 50 проблема по-малко. И кой ще плати "безплатният" транспорт, предложен на хъхряците, за да изкарат боклуците от копторът?
          Също така ми е интересно родителите на премазаното от панел чааве колко здравни осигуровки са платили?

Тия изроди трябва да носят отговорност, задето са съсипали държавните жилища, които са им предоставени, а не да им се дават нови. Самото им поведение в случаят доказва единствено нисшата им, престъпна природа. Няма животно на света - прасе, хиена, плужек, което доброволно да живее в неописуема мръсотия и умешлено да руши хралупата или пещерата в която живее - само гнусната гъгнива раса е способна на това !!!

Клео - тая хуманитарна катастрофа са си я направили самите мангали - отказват да учат, да работят, да спазват дори елементарна хигиена - кой им е виновен за това? Виждаш по-долу - дори и да им се дадат готови жилища даром (нещо което представителите нито на Българският, нито на който и да е друг етнос получават), те го съсипват и рушат, а после искат ново !!!

Лично за мен всякакви аванти за кафявите трябва да бъдат орязани - и да изпукат от глад и болести, не ме интересува. Нормалните хора в тая страна не са длъжни да късат от залъкът на децата си, за да размножават и изхранват тия деградирали човешки карикатури.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo
            Етиен дьо Понсен заяви ден по-рано, че не знае къде са потънали евросредствата, предназначени за интеграцията на ромите, и настоя за министър по въпроса с приобщаването на етноса. Той дори определи проблема у нас като "почти хуманитарна катастрофа".

http://www.segabg.com/online/new/art...d=2&id=0000201

Наистина какво е станало с тези средства?
            Напълно съм съгласна, че е почти хуманитарна катастрофа!
            Е, това е много стара история. Още преди много години се шумеше, че има стотици фондации за работа с етническите малцинства. И как проекти по оперативните програми успешно усвояват мънгизите на ЕС! Въртеше се някаква подобна тема. Бях писал че ако всяка фондация издържа по един студент от циганите, след пет-шест години ще имаме няколко хиляди висшисти от малцинството.
            Мънгизите потънаха в джобовете на циганските барони, и за предизборни кебапчета.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Ромите сигурно е, за циганите специално надали.

http://dnes.dir.bg/news/romi-jambol-blok-7094199?nt=4

Коментар

• Бедствено положение около ямболски блок

Обявено е бедствено положение около жилищен блок в Ямбол. Става въпрос за блок 20 в квартал „Райна Княгиня". Причината са констатираните многобройни опити за нерагламентирано разрушаване на части от сградата, въпреки противодействието на полицейските и общински органи. http://news.ibox.bg/news/id_1487508560
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Клео - интересно ми е, ако Албена бе твоя дъщеря, ти би ли се съгласила да се мъкне и да се чифтосва с някакъв мангал?
                  Не говорим за нормално и свястно момче от цигански произход, а за малолетен бандит, който нито учи, нито работи, но въпреки крехката си възраст вече има дебело криминално досие, защото такъв е ИСТИНСКИЯТ случай !!!

И хубавичко прочетете това, дето е копи-пейстнал Диведи - на практика ние сме се превърнали в роби на кафявата измет в собствената си страна, най-ужасното е, че има хора, които са ЩАСТЛИВИ от това !!!

Диведи - онова същество - Кортеза - не съм сигурен, че беше на 11 - изглеждаше ми поне на 14. Не забравяй, че нямаше никакви документи - нито то, нито "родителите" му, а възрастта бе определена от техните твърдения... но силно ме съмнява дали тия дегенерати могат да броят дори до десет.

Клео - малко са осиновителите на чааве, които да не са пропищели. А за това - в лагери да се прибират само криминално проявените, че то 80% от хъхряците са такива. Самият факт че някой подчовек е НЕГРАМОТЕН, вече го прави закононарушител - Диведи ти цитира Конституцията.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

От статията не става ясно такова нещо.
                    Гледала съм интервю- пълничко мургаво момче. Нямаше вид на човек сблъскал се с влак.
                    Родителите на момичето имаха други виждания за случая-то е имало АМБИЦИИ.

Коментар

Двама влюбени тийнейджъри от Монтанско се хвърлиха прегърнати под влака в неделя рано сутринта. Пламенната им и обречена любов като в трагедията на Шекспир е причина красивата 16-годишна дъщеря на кмета на с. Княжева махала Албена Димчова и 15-годишният ром Цветан Мирчев да направят тази жертва.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=283555
                      Клео, ромът е оцелял след сблъсък с влак.(вероятно е първият). Не е много сигурно, че жертвата е "Жулиета".

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Ключовият момент е купил. Щом е купил, значи някой му е продал тази стока. А кой е този някой?! -Предполагам любящите и и отговорни ромски родители.
                        А този момент произлиза от пълната безнаказаност в тази мърлява държавица. Кой им е разрешил тази покупко / продажба ? Кой ги следи тези и други цигански работи ?

Коментар

Сещам се за друг случай. Един познат от провинцията ми разказа за негов приятел към 60 г., вдовец, българин, който си купил 13 годишна циганка. Изкарал с нея 2-3 години, омръзнала му и я пратил да си ходи.
                          Ключовият момент е купил. Щом е купил, значи някой му е продал тази стока. А кой е този някой?! -Предполагам любящите и и отговорни ромски родители.

Коментар

• Клео, Карбовски имаше филм/репортаж за циганче осиновено от средностатистическо Бг. семейство. Хората бяха изревали.
                            Та.... средата неможе да надвие тези хилядолетни архетипи заложени чрез ДНК.Случва се, но рядко.
                            Не казвам, че сред тази общност няма умни и способни, но са изключение.
                            Не се интегрира неинтегрируемото и опитите в тази посока са просто бизнес, а за обществото-индулгенция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Тука някакво Моди яко се вихри и трие наред. Няма свобода на словото
                              Товя е неповторимия хикс_игрек - манипулира постове, редактира безогледно, не знам що още е моди. А може това да е прословутото "момиче" назначено за да се гаври с форумците.

Коментар

• Първоначално изпратено от divedi Разгледай мнение
                                Всяка година над 20 000 циганчета спират училище!

Горната информация, чух тази сутрин по БТВ. И сега питам господата демо-крадци, управлявали ни през последните 20 години ...

- След като училището до 16-години е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по Конституция (член 53)
                                - След като образованието е БЕЗПЛАТНО (и учебниците също)
                                ЗАЩО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЦИГАНИ НЯМАТ ЗАВЪРШЕН 8-ми клас ?!!!

И тъй като драги читатели ТЕ няма да ви отговорят, ще ви отговоря аз.
                                Още при първия мензис, малките мургави момиченца се заплождат, под натиск от "родителите" им, които им намират женихи. Причината е семпла - ПАРИ ...
                                В ЗСПД (Закон за Семейни Помощи за Деца) има един престъпен текст :
                                "детските помощи на малолетните бременни жени и майки, се получават от техните родители".
                                Разбрахте ли сега, защо "родителите" на малките момиченца ги спират от училище и ги карат да раждат ?!

Ама това че по Конституция до 16-годишна възраст децата трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да учат , че според Наказателния кодекс, секс с дете под 14 години се наказва със затвор, ни най-малко не е спряло авторите на този престъпен текст в ЗСПД. И няма кой да сезира КС (Конституционния съд) за отмяна на тази криминална постановка. Ни президент, ни омбудсман, ни право-защитни организации !!! Нещо повече ... нито един от заплодителите на малолетните момиченца, не само не е осъден, но няма и заведено нито едно дело ! Министърката на правосъдието, етническата циганка Маргарита Попова упорито мълчи по този въпрос.

Нещата са стигнали до там, че раждат вече и 11-годишни - световно известния случай с Кортеза от Сливен. В Пловдив пък ражда 12-годишна от 30-годишен. Интересното пък там е, че майката на родилото дете е 24-годишна. Тоест бабата е 6 години по-млада от зетя !!!

Ще се абстрахираме от случая с кардарашите, най-богатата циганска общност. При тях момиченцата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се спират след 4-ти клас от училище, за да се омъжат девствени.
                                Знам че ще кажете - еееее че те са по 20-30 лв. детски, не вярваме заради такива нищожни пари да спират децата си от училище. И аз мислех така, докато не се разрових из социалните закони. Ето какви пари получава една "САМОТНА ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНА МАЙКА, С НУЛЕВ ДОХОД БРУТО", ако роди само едно дете. За многодетните самотни майки, не ми се говори :

Една 11-15 годишна циганка, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :

- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето

- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето

- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"

- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО соц. помощ за достигане на семейния ДМД

- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност

- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете

- 325 лв. е максимума на т.н. от ромите "КРАТНА ПОМОЩ"

- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ

- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )

Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНО

Освен това циганката потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ние. (Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток !)

Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-Смет

Освен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички цигани. (Не знам на каква стойност)

Тоест истинския резултативен доход на тази циганка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.

А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв. бруто, дохода е 188 лв. нето, след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъци

НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА ЦИГАНКА,

ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА
                                http://lambo.blog.bg/politika/2010/0...ilishte.605863
                                Ами така е. Да живее справедливостта и расовата търпимост и всичкото друго простотия.
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X