Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Перунов - и на какво основание тия гнусни животни искат обезщетения ?!? Заради това, че са унищожили държавен имот, в който са били настанени под наем, но не са платили и стотинка за 19 години ??!?
Единственото логично и справедливо решение за изродите от разрушеният ямболски блок е едно - да бъдат задължени да възстановят нанесените от тях щети + разходите по разрушаването на опустошеният от тях блок + непратените за 19 години наеми. При отказ - принудителен труд в някоя мина - докато възстановят щетите или докато издъхнат.
Значи искаш да ти плащат на тебе, защото ти си разрушил държавна собственост ?!? Само хъхрещ урод може да достигне до такава крайна стерен на наглост и безочие !!!
А защо тоя хомосексуалист Уорлик не си ги настани в посолсктвото или направо да си ги вземе в щатите? Въобще кой позволява на тоя нещастник да се бърка във вътрешните работи на суверенната страна, в която е посланик?
И дискриминирани сме НИЕ -защото на нас никой не ни строи жилища наготово, никой не ни позволява да не плащаме ток, вода, осигуровки, данъци, никой не ни позволява да крадем на поразия !!! Не им давали кредити... а ти ако си банкер, дали би дал кредит на някакво гнусно същество, неработило и минута през мръсният си живот, което не може да се подпише и не притежава никаква собственост освен дрипите на кирливото си туловище?
И как смееш да говориш за "малцинства" - досега не съм чул да откажат кредит на някой арменец или евреин, който работи, има доходи и собственост... сигурен съм, че никой не би отказал кредит и на циганин, отговарящ на съответните условия... но можеш ли да принудиш бамкер да даде кредит на мангал, който очевидно няма как да бъде принуден да върне парите и няма и намерение да ги връща?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И да те запитам, че не разбрах - защо на мангустите трябва някой да им строи къщи ? Да работят, да изкарват пари, да плащат данъци осигуровки сметки - и да си построят - ама как да стане това като не щат да работят ? То само с крадене не става ?
Проблема е че си решил че сме им длъжни - истината е че не сме - както те не правят нищо за мен, така и аз не съм длъжен да правя нещо за тях. може да направя - но ако искам - не като ме задължават или като ми крадат от джоба.
"За мнозинството у нас, т.е. за българите, не е проблем да изтегли кредит и да се сдобие със собствено жилище. "
А тази глупост как я написа... не било проблем... еххх на теб като не ти е проблем - тегли кредит и им купи "собствено жилище" - на мен ми е проблем и още по-голям проблем ми е някой друг да се разпорежда с парите ми и да определя кое ми е проблем и кое не ми е...Last edited by BattleRoyal; 21.01.2011, 16:05.We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Перуне, ти нещо си скаран с логиката...
За да работя аз съм учил много години, семейството ми е инвестирало в образованието ми и аз съм инвестирал в образованието си. Малцинствата нямат такава култура и нито спестяват нито учат нито работят - няма и защо 0 държавата и ние които плащаме данъци ги хрантутят - с моите пари - това разбираш ли го? Ако необразован и мързелив никой не е длъжен да му дава работа - работа се търси, не се дава - дискриминират мен ,не тях, аз не искам държавата да ми строи нищо - но не искам да зима от мен да строи на друг с моите пари - моите пари - това е проблема - моите пари се дават на друг - отнемат ми се без моето съгласие - това че мога нещо е защото съм работил за него, полагал съм усилия - не защото съм бял черен нисък висок и т.н. Ако толкова искаш да им помагаш - зимай си вкъщи няколко, храни ги пои ги плащай има сметките, каквото искаш - от мен не зимай пари за нещо което ти искаш - аз не искам да плащам за размножаването на паразити - проблема е това - ти ме убеждаваш че съм длъжен да плащам за нещо, аз ти казвам че дали искам или не е моя преценка, защото аз съм изкарал парите - пара не прав - аз съм си изкарал парите и имам правото да определям къде да ги давам тези пари - насреща има паразити които не полагат усилия, вредят и искат пари от мен - аз не съм съгласен. Аргументите ти са безсмислени - като повтаряш че съм длъжен да храня някой, щото бил дискриминиран поради мързела си и крадливостта си няма как да ме хипнотизираш да ти се вържа - затова изполвате репресивния апарат на държавата да ме ограбите - мен и семейството ми.
Един ден балъците като мен ще свършат в България - или ще измрем или ще емигрираме - тогава ще си плащате един на друг социалните помощи и ще си строите къщурки - да видиме тогава кой ще плаща за това обаче...We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеНяма нищо лошо да се построят едни прилични домове на хората от малцинствата живеещи в Филиповци. Добре е че навреме са се сетили да се строят къщи, а не блокове, защото повечето хора от малцинствата предпочитат къщи. Време беше държавата да помисли и за малцинствата у нас, че и тези хора имат нужди и проблеми за решаване. И е добре навреме да се решават проблемите, а не както може да видите по-надолу. Дори и посланикът на щатите се е възмутил от лошите условия при които държавата ни е оставила да мизерстват ромите от съборения блок 20 в Ямбол:
.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от BattleRoyal Разгледай мнениеПеруне,
На мен и на детето ми кой ще ми построи къща безплатно ? За мен, който работя и плащам сметки данъци осигуровки - кой ще помисли за мен и семейството ми ?
Като искаш да им помагаш - защо взимаш от моите пари ? Затова всеки трябва да заплюе всяка гад, която бърка в джоба на честните работещи хора, за да дава на крадливата пасмина - крадете от мен - няма как да харесвам и вас и ваште питомници !!!
Ти от малцинствата ли си? Дискриминиран ли си? Да са ти съборили жилището, както държавата направи с блок 20 в Ямбол?
Ами след като предполагам че на всички въпроси ще отговориш с не, тогава защо искаш държавата да ти помага?
За мнозинството у нас, т.е. за българите, не е проблем да изтегли кредит и да се сдобие със собствено жилище. За малцинствата обаче тегленето на кредит е почти невъзможно, защото все още има дискриминация у нас, като видят че човека е от малцинство, забрави да му дадат какъвто и да е ипотечен кредит, дори не подлежи на обсъждане. Затова е редно държавата да се погрижи и да предложи едни добри и съвременни жилищни условия на малцинствата у нас.
Коментар
-
Перуне,
На мен и на детето ми кой ще ми построи къща безплатно ? За мен, който работя и плащам сметки данъци осигуровки - кой ще помисли за мен и семейството ми ?
Като искаш да им помагаш - защо взимаш от моите пари ? Затова всеки трябва да заплюе всяка гад, която бърка в джоба на честните работещи хора, за да дава на крадливата пасмина - крадете от мен - няма как да харесвам и вас и ваште питомници !!!We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Българите са мацинство - белите образовани плащащи данъци и сметки българи и държавата активно работи срещу тях и те намаляват прогресивно - по-малко се размножават, емигрират... За сметка на паразитите които са стимулирани да се размножават и да крадат... Виновни са не мангустите, които консумират това което държавата им дава... Друг е проблема...We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение...Last edited by X_Y; 21.01.2011, 14:36.Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?
Коментар
-
Няма нищо лошо да се построят едни прилични домове на хората от малцинствата живеещи в Филиповци. Добре е че навреме са се сетили да се строят къщи, а не блокове, защото повечето хора от малцинствата предпочитат къщи. Време беше държавата да помисли и за малцинствата у нас, че и тези хора имат нужди и проблеми за решаване. И е добре навреме да се решават проблемите, а не както може да видите по-надолу. Дори и посланикът на щатите се е възмутил от лошите условия при които държавата ни е оставила да мизерстват ромите от съборения блок 20 в Ямбол:
Джеймс Уорлик посети палатковия лагер от бл. 20
21 януари 2011 13:55 / обновена в 14:06
Посланикът на САЩ Джеймс Уорлик посети палатковия лагер, в който живеят ромите от емблематичния бл. 20 в Ямбол. Посланикът влезе в две от мизерните бараки в лагера. След това беше поканен от семейство, също живяло в бл. 20, но вече настанено в нова къща. Фамилията има шест деца, които учат, а бащата работи, което му позволява да плаща наем за жилището в размер на 120 лева.
Според посланик Уорлик условията за живот на ромите в лагера са едни от най-трудните, които може да си представи човек.
Хора в неравностойно положение има не само в България, в Европа, има и в САЩ, заяви още посланикът. Според него порочният кръг, в който е ромската общност - децата да не ходят на училище, момичетата да се задомяват рано и да нямат професионална реализация, трябва да се пресече. Надежда за това той виждал в няколкото семейства, с които разговарял и чиито деца ходели на училище, а поне един от родителите работел.
Както при всяко посещение на външен човек, ромите на висок глас, прекъсвайки се и викайки, искаха да им се дадат квартири, пари, помощ, за да преживеят поне зимата. Оплакваха се от общината, от държавата, припомняха, че ги търсят само по време на избори. Собственици на апартаменти от съборения бл. 20 поставиха въпроса за обезщетения. В момента те са настанени по квартири, при близки и роднини, но искат трайно решаване на жилищния проблем.
От представителите на УНИЦЕФ, по чиято покана посланик Уорлик посети ромската махала в Ямбол, съобщиха, че реализират проект за устройване на ромите от палатковия лагер. От средата на декември досега те са помогнали на три семейства да си намерят квартири. Оказали са им финансова помощ да си извадят документи за самоличност, за да могат да започнат работа или да получават социални помощи.
В лагера има около 5-6 ромски фамилии, които общо са 150 човека. "Търсим решение на проблемите им, не става бързо", заявиха представителите на УНИЦЕФ.
Коментар
-
А защо за Българските граждани от нехъхряшки произход никой не строи домове ?!?
НИМА ТОВА НЕ Е КРЕЩЯЩА РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ ?!? И то в полза на най-гнусното и зловредно племе? Защо никой не строи домове за Българските евреи, арменци, турци - те не са ли малцинства?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://sofia.dir.bg/2011/01/21/news7830849.html
Петър Диков подчерта, че постройките ще бъдат тип големи къщи, а не блокове, защото по думите му „да настаниш циганин в панелка на 8 етажа е против природата му“.
-------------------------------
Кой за к'вот учил - едни да бачкат и да плащат данъци - други да не спазват закона, да крадат и да получават безплатно къщички дворчета социални помощи...We have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеJason, какво лошо съм казал? Просто честитих светлия празник на ромите, а тук ме изтриха.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар