IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• до кога ще ги търпим

Вероятно една голяма част от тези днес които се възмущават от безхаберието на властта и най-вече на полицията, са гласували миналата година за Б.Б. въпреки че отдавна е ясно че той, освен да се оправдава как за всичко всички други са му виновни, от както е в публичното пространство реално нищо не е свършил!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Жей - лъжат боклуците, над 1000 души бяхме !!! Утре от 12.00 ще има протестно шествие, което ще се движи от НДК (пилоните - сборен пункт) към Красна поляна и хъхряшкото гето.
      Нямаме нужда от подобни измислени протести, нито от ескалирането на напрежението до което могат да доведат. Не е това начина. Трябва интеграция и включване да има, да се зачитат правата и свободите на хората, иначе насила хубост не става, както се казва.
      Дано общината и полицията да не разрешат подобно безумно шествие за утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
        Преди няколко години две циганки нападат майка ми (пенсионерка) на "базар Левски" (Варна) и започват да и дърпат чантата. Майка ми обаче успява да удари едната и да я събори на земята и улавя другата. Притеклите се хора задържат циганките до идването на патрулната кола от 2 - ро РПУ Варна. Полицаите качват двете циганки в патрулката, а майка ми ходи пеш до РПУ - то, да пише жалба. След около 6 месеца получава писмо от прокуратурата във Варна - Делото е прекратено поради неизвестен извършител.
        След година пред мой и на съпругата ми търговски обект циганки се опитват да обират наши клиенти. Жена ми започва да вика при което двама от циганите придружаващи крадлите за охрана, я нападат. Двамата полицаи от 1 - во РПУ Варна които винаги вървят след крадлите не се наместват. Хората наоколо св втурват на помощ на съпругата ми. Тя си вади медицинско и отива в 1 - во РПУ да подава жалба. Там чака 12 часа, но никой не иска да и приеме жалбата. Нямаше ме в града ни когато се прибрах първата ми работа бе да отида в управлението. Застанах по средата на РПУ то и започнах на висок глас, така че да се чува и от улицата да питам - Няма ли най-после някой да приеме жалбата на жена ми?!
        Полицаите ме гледат гузно и само мълчат. Идва един сержант при мен и казва - "Млъквай, иначе ще приберем тебе!" Казвам му - ами давай, и пак на висок глас - "Има ли полицай който да приеме жалба от нападната жена?!" Накрая с триста усилия приеха жалбата.
        След седмица казват - не знаме кой е извършителя. Със съпругата ми се постарахме и открихме адреса и имената на двамата мъже които са я нападнали. Отиваме и ги носим в полицията - Ония казват - Нямаме сега бензин за патрулната кола! Аз им казвам - Ще ви хвана такси и аз ще ви отведа! - Не-е, то така не може.
        След няколко месеца съпругата ми получава писмо от прокуратурата - "Прекратено поради неизвестен извършител!"
        И двата документа и този на майка ми и на съпругата ми се пазят.
        Добре си ме цитирал, но и за двата случая съм писал отдавна в инвестора.
        Last edited by Jay Gould; 09.07.2010, 13:08.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Жей - лъжат боклуците, над 1000 души бяхме !!! Утре от 12.00 ще има протестно шествие, което ще се движи от НДК (пилоните - сборен пункт) към Красна поляна и хъхряшкото гето.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да, повечето "медии" се направиха на ударени, но и ние сме си виновни.

Ако от двумилионна София бе излязъл всеки десети - 200 000 души и бяхме блокирали движението на целият град, щяха ли да съумеят да се направят на ударени?

Но както и да е - истинската влас ти медия е Интернет - тук не могат да ни спрат да казваме истината и да се свързваме помежду си !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Тия строшиха лъжомера http://www.standartnews.com/news/det...BE%D0%B1%D0%B8
              Само като видях кой го е писал и се сещам за приказката като ти каже, че грее слънце, виж дали не вали. То само с брат гл. редактор не стаааваа.
              Last edited by Jekata; 09.07.2010, 10:51.

Коментар

• Каквото и да си говорим явно е че има протекция от най-високо място.
                Въпроса е дали идва отвън и нашите "отговорни" политици козируват и предават надолу към МВР или идва просто по партийна линия с цел кътане на електората.
                Във втория случай по-имаме шанс да променим нещо. Но вчера на протеста се видя какъв процент от гражданите искат промяна....

Коментар

• СРАМ! Големите медии НЕ отразиха протеста за зверски убития от цигани Боби

Коментар

• Преди няколко години две циганки нападат майка ми (пенсионерка) на "базар Левски" (Варна) и започват да и дърпат чантата. Майка ми обаче успява да удари едната и да я събори на земята и улавя другата. Притеклите се хора задържат циганките до идването на патрулната кола от 2 - ро РПУ Варна. Полицаите качват двете циганки в патрулката, а майка ми ходи пеш до РПУ - то, да пише жалба. След около 6 месеца получава писмо от прокуратурата във Варна - Делото е прекратено поради неизвестен извършител.
                    След година пред мой и на съпругата ми търговски обект циганки се опитват да обират наши клиенти. Жена ми започва да вика при което двама от циганите придружаващи крадлите за охрана, я нападат. Двамата полицаи от 1 - во РПУ Варна които винаги вървят след крадлите не се наместват. Хората наоколо св втурват на помощ на съпругата ми. Тя си вади медицинско и отива в 1 - во РПУ да подава жалба. Там чака 12 часа, но никой не иска да и приеме жалбата. Нямаше ме в града ни когато се прибрах първата ми работа бе да отида в управлението. Застанах по средата на РПУ то и започнах на висок глас, така че да се чува и от улицата да питам - Няма ли най-после някой да приеме жалбата на жена ми?!
                    Полицаите ме гледат гузно и само мълчат. Идва един сержант при мен и казва - "Млъквай, иначе ще приберем тебе!" Казвам му - ами давай, и пак на висок глас - "Има ли полицай който да приеме жалба от нападната жена?!" Накрая с триста усилия приеха жалбата.
                    След седмица казват - не знаме кой е извършителя. Със съпругата ми се постарахме и открихме адреса и имената на двамата мъже които са я нападнали. Отиваме и ги носим в полицията - Ония казват - Нямаме сега бензин за патрулната кола! Аз им казвам - Ще ви хвана такси и аз ще ви отведа! - Не-е, то така не може.
                    След няколко месеца съпругата ми получава писмо от прокуратурата - "Прекратено поради неизвестен извършител!"
                    И двата документа и този на майка ми и на съпругата ми се пазят.

Коментар

• http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...edlivost.94155

Коментар

• СТандарт винаги са били боклуци и гъзоблизци.

Забравиха как ближеха комунистите доскоро и се преориентираха.

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Тия строшиха лъжомера http://www.standartnews.com/news/det...BE%D0%B1%D0%B8

Коментар

• Тия строшиха лъжомера http://www.standartnews.com/news/det...BE%D0%B1%D0%B8
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Императоре,

навремето имаше т.нар. "трудови войски".

Мислиш ли, че мангалите тогава си позволяваха такива волности ?

И аз понеже съм мааалко по-стар и помня, ще ти кажа - не - не си позоляваха дори да гледат накриво.

Милицията е виновна, милицията... И оня т.нар. министър-физкултурник.

Да не говорим за обикновените куки, бъркали си в носа на мястото. И извадили пистолети..... на българите, накарали ги да пуснат каквото са държали за защита.

Иска му се да попитам нещо Цветанов.

Цветанов - пу.ките имат ли съвест ? Подават ли оставки ?

http://vbox7.com/play:66ded9af

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            ССтоилов - прав си и ти - и трябва да се иска оставката на оня макак, дето се хвалеше, че бил ликвидирал прастъпността само ден-два преди това жестоко убийство, както и съдебно преследване за пряко замесените полицаи и полицейски началници !!! Същото беше и преди не много време, когато тумба кафяви атакуваха с павета болницата в Благоевград - ушевите отрепки стояха отстрани и чоплеха семки - това дори по телевизията го показаха !!!... и аз се питам - защо въобще хрантутим тогава тия 60 000 ушеви свине, че и осигуровки им плащаме даже?

Но пък от друга страна - я помисли - за колко банди от евреи или китайци, тероризирашщи хората, си чувал досега? Неадекватната реакция или отсъствието на органите на редът не оправдават извършителите на едно престъпление !!!
                            Last edited by SStoilov; 09.07.2010, 00:21.

Коментар

• Цигани убиха 26 - годишно момче, полицията потулва случая.

Интервю с родителите на 26-годишния Илиян, зверски убит от цигани и захвърлен в коритото на река. Полицията се опитва да потули случая и да го изкара самоубийство. Тялото на Илиян е в хладилна камера вече почти година и още не е погребано.
                              http://www.vbox7.com/play:a743ee14

Коментар

• ...а след седмица или месец ушевите боклуци пак ще се съберат на седянка пред министерството, ще пият водичка и ще реват за повече парички...

Коментар

Working...
                                X