IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Не знам за конкретния случай дали сградата отговаря на изискванията за сгради.
    Но какво лошо има в това да се узаконят и митничарските сгради, ако не пречат и отговарят на изискванията? Повтарям, след солидна проверка за екология и т.н. Срещу солидна глоба разбира се.
    Какво спечелихме като събориха пристана на Баневи? Някой спечели ли от това? Ами направено е нещо полезно. Сложи му една глоба 40-50 бона и го узакони. Всички печелят.
    Също и с барбекюто на Доган. Какво ти пречи бе? Турни му една глоба 10-20 бона и го узакони. Хем се пълни хазната, хем не се руши нещо полезно.
    Значи, ако некой вдигне къща в парка на свободата и може да си плати глобата след тва, да му я оставят, така ли ?
    ВСЯКО НЕЗАКОННО построено НЕЩО би трябвало да се премахне ...
    всички къщи на ония крадци и всички незаконни мангалски гета трябва да се сринат, а почистването да е за сметка на нарушителите ...
    Всяко друго поведение, за мен говори за двоен стандарт и корупция ...
    (нямам нищо против въпросното сиропиталище ...)
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• С риск да се отклоня от темата, ама дали и за външната и вътрешни изолации не следва да се правят по одобрен проект? Логично - допълнителната изолация променя първоначалните параметри на сградата, тежест, влагопропускливост и т.н. Само питам...
      Направиха хората на луди с цените на топлоенергията, пък сега що се остъклявали...
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Гигов, не е баш така ...
        Конкретният случай, с тоя приют, има доста човешки и социален оттенък ... И аз не смятам, че трябва да се бутне и оставят тия деца зимата на улицата ...
        НО, ако се тук се узакони незаконна сграда (или квото е там), то става прецедент и всичките митничарски и тям подобни къщи, ще има основание да се узаконят ...
        Всеки по-отракан юрист ще се позовава на такава поправка ...
        Не знам за конкретния случай дали сградата отговаря на изискванията за сгради.
        Но какво лошо има в това да се узаконят и митничарските сгради, ако не пречат и отговарят на изискванията? Повтарям, след солидна проверка за екология и т.н. Срещу солидна глоба разбира се.
        Какво спечелихме като събориха пристана на Баневи? Някой спечели ли от това? Ами направено е нещо полезно. Сложи му една глоба 40-50 бона и го узакони. Всички печелят.
        Също и с барбекюто на Доган. Какво ти пречи бе? Турни му една глоба 10-20 бона и го узакони. Хем се пълни хазната, хем не се руши нещо полезно.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Абсолютно безумие!!!!
          Толкова ли е трудно да се направи една поправка в закона и да може да се узаконяват и незаконно построени неща. Просто да се провери дали не пречат някому, дали отговарят на всички изисквания: екологични, противопожарни, строителни и т.н. Като естествено разходите за проверката да са за сметка на собственика. След това трясни на собственика една солена глоба за да не прави повече така и му узакони обекта. Що трябва да даваш пари и да рушиш богатство???
          А случаят с отец Иван е античовешки. Намерил се е един единствен свещеник в цялата БПЦ, който върши нещо богоугодно, а нашата власт ще го провали. Ами че той е подслонил деца и бедни жени бе хора. И ги учи на труд и слово божие. Иначе децата щяха да крадат, да просят и да се друсат с лепило по улицата, а жените освен това и да проституират. Ами на такъв свещеник паметник трябва да се издигне. А не на такива педерунгели като Пловдивския митрополит Николай! Дето се вози в джип за 150 бона и носи часовник и злата по себе си за още 100 бона.
          Гигов, не е баш така ...
          Конкретният случай, с тоя приют, има доста човешки и социален оттенък ... И аз не смятам, че трябва да се бутне и оставят тия деца зимата на улицата ...
          НО, ако се тук се узакони незаконна сграда (или квото е там), то става прецедент и всичките митничарски и тям подобни къщи, ще има основание да се узаконят ...
          Всеки по-отракан юрист ще се позовава на такава поправка ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Абсолютно безумие!!!!
            Толкова ли е трудно да се направи една поправка в закона и да може да се узаконяват и незаконно построени неща. Просто да се провери дали не пречат някому, дали отговарят на всички изисквания: екологични, противопожарни, строителни и т.н. Като естествено разходите за проверката да са за сметка на собственика. След това трясни на собственика една солена глоба за да не прави повече така и му узакони обекта. Що трябва да даваш пари и да рушиш богатство??? .
            Закон за незаконно построените постройки! Много християнско! Като Мария - хем девствена, хем родила Бог!

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
              Гледах репортажа по БТВ за отец Иван и нямам думи просто, това е пълно безумие... Като са толкова отговорни и стриктни от ДНСК по отношение на незаконните имоти и строителства, що не бутнат колибите и бараките във Филиповци, Факултето, Столипиново? Не ги е срам да лишават от дом сираци посред зима... Оная овцъ от ДНСК е за обесване...
              Абсолютно безумие!!!!
              Толкова ли е трудно да се направи една поправка в закона и да може да се узаконяват и незаконно построени неща. Просто да се провери дали не пречат някому, дали отговарят на всички изисквания: екологични, противопожарни, строителни и т.н. Като естествено разходите за проверката да са за сметка на собственика. След това трясни на собственика една солена глоба за да не прави повече така и му узакони обекта. Що трябва да даваш пари и да рушиш богатство???
              А случаят с отец Иван е античовешки. Намерил се е един единствен свещеник в цялата БПЦ, който върши нещо богоугодно, а нашата власт ще го провали. Ами че той е подслонил деца и бедни жени бе хора. И ги учи на труд и слово божие. Иначе децата щяха да крадат, да просят и да се друсат с лепило по улицата, а жените освен това и да проституират. Ами на такъв свещеник паметник трябва да се издигне. А не на такива педерунгели като Пловдивския митрополит Николай! Дето се вози в джип за 150 бона и носи часовник и злата по себе си за още 100 бона.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Гледах репортажа по БТВ за отец Иван и нямам думи просто, това е пълно безумие... Като са толкова отговорни и стриктни от ДНСК по отношение на незаконните имоти и строителства, що не бутнат колибите и бараките във Филиповци, Факултето, Столипиново? Не ги е срам да лишават от дом сираци посред зима... Оная овцъ от ДНСК е за обесване...

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                  Напълно си прав. ББ се ядосал, че му пипат цар Киро и си отмъщава на отец Иван. Шерлок Холмс ряпа да яде.
                  Разбира се. Бойко Курвата извади 60 000 ченгета по улиците за да бият деца, за това, че са нападнали мангала му Цар Киро и неговите незаконни имоти. Факт! Ченгетата вместо да арестуват мангала го бяха закарали на държавна издръжка в луксозен хотел по заповед на премиера курва.

Кирил Рашков, се укривал в Боровец. Там той е бил охраняван от тежко въоръжени спецчасти http://www.bnews.bg/article-35511

Сега Бойко си отмъщава на населението като напада сираци. И това е факт! ....... шефката на ДНСК София каза, че проверките срещу отец Иван започват по сигнал на РУ на МВР.
                  Last edited by Jay Gould; 22.11.2011, 11:33.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Явно не, щом съм се досетил за него. Важното обаче е, че излезе истина от край до край.
                    Напълно си прав. ББ се ядосал, че му пипат цар Киро и си отмъщава на отец Иван. Шерлок Холмс ряпа да яде.

Коментар

В неделя бях написал следното по повод атаките от страна на държавата над приюта за сираци на Отец Иван:

Мисля, че атаката е с цел хората сега да хукнат да говорят за отеца, да се организират групи по спасяването му, с цел властта в това време да извърши някоя поредна мерзост, която иска да остане незабелязана за обществеността. Тези атаки срещу отеца не са случайно явление, а добре подготвено ченгесарско-чиновническо-мутренско мероприятие. Никой не задава въпрос в медиите, по чия идея се атакува отеца, кой издава тия нелепи нареждания и как точно живее той и с кого има връзки?! Нещата ми приличат на нежеланието на тия които би следвало, да се запитат с кого Цар Киро е говорил по телефона, след като избухнаха бунтовете в Катуница и 100 % зад атаките над отеца, стои някоя още по-голяма мерзост замислена от дегенератите на власт в държавата...

Познал съм пак!

Днес, шефката на ДНСК София каза, че проверките срещу отец Иван започват по сигнал на РУ на МВР. Тъй като МВР е почти военнизирана структура, то за да се даде сигнал за атака срещу приюта за сираци следва да има заповед от горе. Министър на МВР е Цветанов и едва ли без негово знание апаратът на МВР с над 1.2 милиардния си бюджет е натиснал ДНСК да напада сираците. Цветанов пък е подчинен единствено на премиера Борисов.
                      Защото от кога е работа на МВР да се занимава с остъклени балкони и приюти?
                      Атаката може да се разглежда и като друго: Тя е отмъщение на властта срещу хората в държавата, за това, че българския народ си позволи да нападне представител на управляващите в страната, в лицето на любимецът на властта, престъпника Цар Киро и неговите незаконни имоти.
                      Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                      Брей, страхотен заговор бе!
                      Явно не, щом съм се досетил за него. Важното обаче е, че излезе истина от край до край.
                      Last edited by Jay Gould; 22.11.2011, 11:21.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

В неделя бях написал следното по повод атаките от страна на държавата над приюта за сираци на Отец Иван:

Мисля, че атаката е с цел хората сега да хукнат да говорят за отеца, да се организират групи по спасяването му, с цел властта в това време да извърши някоя поредна мерзост, която иска да остане незабелязана за обществеността. Тези атаки срещу отеца не са случайно явление, а добре подготвено ченгесарско-чиновническо-мутренско мероприятие. Никой не задава въпрос в медиите, по чия идея се атакува отеца, кой издава тия нелепи нареждания и как точно живее той и с кого има връзки?! Нещата ми приличат на нежеланието на тия които би следвало, да се запитат с кого Цар Киро е говорил по телефона, след като избухнаха бунтовете в Катуница и 100 % зад атаките над отеца, стои някоя още по-голяма мерзост замислена от дегенератите на власт в държавата...

Познал съм пак!

Днес, шефката на ДНСК София каза, че проверките срещу отец Иван започват по сигнал на РУ на МВР. Тъй като МВР е почти военнизирана структура, то за да се даде сигнал за атака срещу приюта за сираци следва да има заповед от горе. Министър на МВР е Цветанов и едва ли без негово знание апаратът на МВР с над 1.2 милиардния си бюджет е натиснал ДНСК да напада сираците. Цветанов пък е подчинен единствено на премиера Борисов.
                        Атаката може да се разглежда и като друго: Тя е отмъщение на властта срещу хората в държавата, за това, че българския народ си позволи да нападне представител на управляващите в страната, в лицето на любимецът на властта, престъпника Цар Киро и неговите незаконни имоти.
                        Брей, страхотен заговор бе!

Коментар

• В неделя бях написал следното по повод атаките от страна на държавата над приюта за сираци на Отец Иван:

Познал съм пак!

Коментар

• Сигански махали в Дупница на бунт пред "Енергото" за спрян ток !

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Под ножа кръвопийците!

Ти педерастче ли си?

Хе-хе - еврейче си. Жълто еврейче, вашите ги е гонил целият свят през цялата човешка история. Зощо? Помисли и след това скочи от 18-тия етаж надолу с главата, еврейче.;

Моите съболезнования, двукраки.
                              Диагнозата ти е ясна! Чао!

Коментар

• Под ножа кръвопийците!

Ти педерастче ли си?

Хе-хе - еврейче си. Жълто еврейче, вашите ги е гонил целият свят през цялата човешка история. Зощо? Помисли и след това скочи от 18-тия етаж надолу с главата, еврейче.;

Моите съболезнования, двукраки.
                                Last edited by vmankov; 20.11.2011, 18:07.

Коментар

Working...
                                X