IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
    Първоначално изпратено от Krasimira
    Няма да се уморя да повтарям, че докато делиш проблемите на расова и етническа основа не си полезен.
    На каква основа ни делят, когато ние си плащаме за да се возим на градския транспорт, пък някои други - НЕ!?
    На каква основа ни делят, когато ние си плащаме тока, пък някои други - НЕ!?
    На каква основа ни делят, когато ние сме принудени да си доплащаме за медицинското обслужване, пък някои други - НЕ!?
    Въпроси, въпроси - едва ли ще получат адекватен отговор.
    За съжаление си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
      Няма да се уморя да повтарям, че докато делиш проблемите на расова и етническа основа не си полезен.
      На каква основа ни делят, когато ние си плащаме за да се возим на градския транспорт, пък някои други - НЕ!?
      На каква основа ни делят, когато ние си плащаме тока, пък някои други - НЕ!?
      На каква основа ни делят, когато ние сме принудени да си доплащаме за медицинското обслужване, пък някои други - НЕ!?
      Въпроси, въпроси - едва ли ще получат адекватен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от Krasimira
        Първоначално изпратено от Mitac
        Така е колеги прави сте.

Ще задам на красимира и нейните сподвижници един въпрос, макар да знам , че няма да ми отговорят.

Може ли да се направи нов цирк с куци, крастави, мързеливи и инатести магарета?
        Ако са и стари магаретата освен всичко друго, което изброи - не може. Затова и казах нейде из вече разлялата се тема: усилията трябва да са насочени към децата. На тях трябва да се даде шанс да се променят.
        Добре зе - насочваме усилията към чаветата. Как ще стане? Извинявай, но говориш само празни приказки. Освен да натикаме в газовите камери всички хъхрещи над 8-годишна възраст и после да пратим чавенцата в домове, под грижите на възпитатели, друг начин не виждам да стане това, което предлагаш.

Alfex право каза - ти и Директоров като се кефите на получовеците - хрантутете си ги - аз не искам и един изкаран от мен кинт да отива за тая крастава измет... е, освен ако трябва да се купува за тях стрихнин или арсеник или термит.
        Добре, за да е мир ще разделим хрантутенето - от моите данъци ще отделят пари за децата от изолираните групи, а от твоите за социалните помощи на мързеливи българи. Така става ли Няма да се уморя да повтарям, че докато делиш проблемите на расова и етническа основа не си полезен.

Коментар

Така е колеги прави сте.

Ще задам на красимира и нейните сподвижници един въпрос, макар да знам , че няма да ми отговорят.

Ако са и стари магаретата освен всичко друго, което изброи - не може. Затова и казах нейде из вече разлялата се тема: усилията трябва да са насочени към децата. На тях трябва да се даде шанс да се променят.
          Добре зе - насочваме усилията към чаветата. Как ще стане? Извинявай, но говориш само празни приказки. Освен да натикаме в газовите камери всички хъхрещи над 8-годишна възраст и после да пратим чавенцата в домове, под грижите на възпитатели, друг начин не виждам да стане това, което предлагаш.

Alfex право каза - ти и Директоров като се кефите на получовеците - хрантутете си ги - аз не искам и един изкаран от мен кинт да отива за тая крастава измет... е, освен ако трябва да се купува за тях стрихнин или арсеник или термит.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вчера и днес(30 и 31. 08.) на подбалканската м/у Казанлък и Калофер пътуваха десетки каруци с целите домочадия!! Не ги знам към кой клан или племе принадлежат. И къде целенасочено се бяха запътили - събор, конгрес, ...?? И в същото време в Пловдив и Пазарджик, по циганските автомивки, братята роми не знаеха за какво ги питам. Работеха си прилежно. В съседство барчета и кафенета предлагаха всичко възможно. Дори в малки магазинчета за електронни играчки можеш си купи и лаптоп. Естествено без касов бон или фактура. Разликата м/у едните и другите бе, че първите се возеха на конски каруци, а вторите на БМВта и Мерцседеси. Та има цигани и цигани.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Respect

Коментар

• Мисля че е време да спрем нападките. Ако се сме това за което се имаме, хората в този форум, мисля че вместо да се плюеме трябва да седнем и да излезем с консенсус и предложения по въпроса, но смислени. далеч съм от мисълта че от нас нещо зависи, но и знам че сред нас има влиятелни хора и хора на властта, така че можем да се пробваме нали...

Коментар

• Agree RIP

Коментар

• Всички знаете максимата "Нов бардак със стави к**ви не се прави.

Трябва да им сменим вождовете...:-), за съжаление.

Коментар

Така е колеги прави сте.

Това в вярно но не можеш да ги откъснеш на сила от настоящата им среда за да се превъзпитаме.

Познавам циганчета които са осиновени от български бездетни семейства. Те наистина не приличат на родствениците си, но те са единици.

Имах съученик циганин, който дружеше само с българи и ходеше на училище. Баща му идваше в училище и го биеше за да го вземе от там и го караше да проси.

След доста години минавам покрай СУ и го виждам... "А, какво праиш тук бе Найдене" му казвам, а той отговаря "Дошъл съм да УЧА брат ми (който в момента е на кандидат студентски изпит)?

Човека е разбрал че истината е в образованието (евала му). Но една птичка пролет не порави колеги? Вярвам че ще се съгласите с мен.

Видяхме че и програмата "от социални помощи към заетост" също не върширабота защото те не искат така, те искат да съществуват като паразити. Така че трябва (според мен) да се направи нещо съвсем друго.

ТАРОРИТЕ им трябва да се превъзпитат (това е невъзможно => за тях геноцид, т.е. да се извадят от играта и на преден план да излязат такива като моя останал неграмотен съученик Найден), които да ги поведат, а не такива като Цеци Кънчев и Тома Томов. Настоящите им тартори живеят като бейове, а техните хора мизерстват.

Трябва от техните редици да се роди и излезе напред циганския ИВАН СВИНАРЯ. Това е моето скромно мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                        Така е колеги прави сте.

Коментар

• Така е колеги прави сте.

Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Който има време може да разбере че българските управници са предатели и водят анти българска политика.
                            Незнам защо се продават на турците, сигурно добре им плащат.
                            http://www.youtube.com/watch?v=AJOZh...elated&search=

В българия се стоят паметници на турските завоеватели, които са избили и потурчили стотици хиляди българи.
                            На тяхно име се именуват улици, читалища и други.
                            И всичко това незаконно.
                            Всички го знаят.
                            Защо няма кой да прилага закона?
                            Ще ви хареса ли да видите на връх Шипка паметник на Сюлейман паша.Добре че ги спряха .
                            В родопите обаче такива паметници се строят.
                            Български управници с турско самосъзнание.

Искам да подсетя всички българи политици-мишоци да си измислят турски имена , защото скоро може да се наложи да ги ползват.И да се снабдят с фесове и фереджета.И да научат турски че да не се излагат като отидат в турция да си получат медалите за добре свършената работа.
                            Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Добре де, защо всички спорят за общите пари - трябва ли да се дават на мангалите или не? Който иска да им помага - да отиде на борсата, да им купи дрехи и храна за колкото пари има на сърце и да ги занесе в най-близката циганска махала. И да се обади после да каже дали от благодарност не са му откраднали и чантата, разбили муцуната, пръснали...
                              Или друг вариант - да регистрират ромолюбите един номер в Глобул, Мтел и тн и да си пускат смс-и на воля. И пак да погледнат - за какво ще им отидат парите и дали някой циганин ще пусне смс някога...
                              Аз искам моите пари да отиват за общодостъпни блага -инфраструктура, озеленяване, чистота... а не енигматични програми за социална интеграция.
                              Защото приоритетното разпределяне на средства към определена група, пристрастността при прилагане на законите и тн. - всичко това на расов принцип, в който и учебник да погледнете, се нарича расизъм.
                              Аз не искам да съм жертва на расизъм в собствената си страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                                Така е Мите, прав си.
                                Ама такива мърши като Красенцето и подобните и, са виновни - все да се направят на оригинални, все те да изкажат друго мнение, все да са на нож.
                                Япония след Втората световна е срината до основи, разделено е населението. Поради тежките последици от войната - всички са на нож. Но виж какво нещо е културата и колективния дух. Намират си водач в тежката ситуация и го следват дори сляпо, без ропот и без противопоставяне. Всеки знае къде е Япония сега!
                                А тук - винаги ще се намери предател или простак, който няма да е съгласен с посоката, все ще критикува, без реално да предлага нищо смислено насреща. Робска психика, робско самочувствие!
                                Красимира сигурно се чувства много горда, че отстоява позицията си, вместо да се замисли как точно отстоявайки я допринася за решаването на проблема. Заблудени овце - те ще ни погубят Народа и Родината!
                                Четеш ли се какво пишеш Любимец? Слагаш равенство между робска психика и различно мнение. Простак и предател означава несъгласен с посоката...
                                Коя посока момче, тая на любимата партия ли? Или посоката на стадо расисти, които избиват комплекси.
                                Още веднъж ще се опитам да кажа къде е според мен бъркате основно. Дискутирате раси и етноси, а не проблеми. Дискутирайте социалните помощи - но ги дискутирайте за всички, които ги получават, а не само ромите. Дискутирайте лекуващите се без здравни осигуровки, но ги дискутирайте всичките, а не само ромите. Дискутирайте убиците, изнасилвачите, крадците, измамниците - но ги дискутирайте всичките.
                                И само да довърша - на лични обиди на комплексари не отговарям. Не ми се слиза на нивото ти.

Коментар

Working...
                                X