IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Drugarki i drugari,

edinstvenoto reshenie na problema s ciganite e da stanem ot computrite i da pochnem da pravim deca - govoria za tezi ot vas, koito se samoopredeliat kato chisti bulgari. Tuk zad monitorite e mnogo lesno i sigurno, no edvali shte se promeni neshto taka

Коментар

• Както се казваше в една реклама - за сега в София, очаквайте скоро и в други градове. Тепърва тази агресия от страна на циганите ще се засилва с увеличение на процента им от общото население. Още по смели ще станат и като виждат, че плячкосват, а не получават възмездие. Очаквам след 50 години българското малцинство да живее в квартали от затворен тип с огради и охрана. Да не забравяме, че вече 70% он родените деца не са от български произход. Имаме още 20-30г. да се опитаме да направим нещо, докато още можем да ги мачкаме. После ни се е.. майката.
      Питам аз след като полицията нищо не предприема, защо ни е тази инсититуция? Да се разформирова и да плащаме по-малко данъци.

Коментар

• Мамицата им мръсна... защо не бях вече държавен глава... :-(
        Като ми дойдат министърът на вътрешните работи и началниците на полицията и жандармерията на отчет и ми кажат, че 1000 мангала вилнеели посред София с брадви, ножове и сопи, да им дам заповед "Стрелба на месо и докато не застрелят поне 100 чернокраки бандита, хората ви да не се прибират !!!" Пък тогава да видите как само за седмица хъхрещите щяха да станат кротки като агънца !!! В Червената книга ли са тия, че да ги щадим ???
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• с тия безхаберници и продажници които ни управляват...
          няма държава...
          събитията от вчера ме върнаха десетина години назад, когато с мои приятели попаднахме на подобна подивяла тълпа цигани с тояги и ножове, за щастие оцеляхме, имаше прободен, имаше разлепен скалп, имаше доста кръв, сцепени глави, синини и шевове по късно, спаси ни близко заведение в което някак успяхме да се барикадираме, но уви в него нямаше телефон а gsm-ите бяха лукса на мутрите...ех спомени...съчувствам на живеещите в квартала, а и съзирам предизборни интриги...
          кога ли полицията ще си свърши работата? просто питам, не че не знам отговора...

Коментар

• Да, имаше подобни викове, сутринта по БТВ ясно и точно се видя и чу всичко! Никога не съм бил расист но след това което видях сутринта започвам да разбирам някой от методите прилагани в средата на миналия век.

Коментар

• Като няма безплатен хляб поне да има безплатни зрелища, да ама то хляба на артистите - мангали го плащаме ние, така че пак не ни е безплатно ти го караш насила да се учи, даваш му сумати и привилегии, защото е от вечно страдаща и хленчеща малцинствена група, а то се развилняло с тоягите. Понеже не съм гледал новини от вчера, а само снимки искам да попитам имаше ли наистина викове - смърт за българите и подобни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sach
                Малко еврейски полицаи трябва да наемеме с опит с палестинците.
                А то нашите полицаи, също като политиците гледат само подаващата ръка и питат "Сега какво да те правим?".
                Това е идейно - и без това в Израел има доста евреини от Български произход.... ще ги поканим в прародината им, може пък някои да се навият.

Коментар

• Малко еврейски полицаи трябва да наемеме с опит с палестинците.
                  А то нашите полицаи, също като политиците гледат само подаващата ръка и питат "Сега какво да те правим?".

Коментар

• ...колкото повече аванта му даваш, толкова повече ти се качва на главата.
                    това си е така, нема спор - големи майстори са на авантата, не бива да им се показва съжаление, щото са майстори-театрали и постоянно са в изкушение да те подметнат дето се казва освен, че те гледа и те лъже, вътрешно и ти се и смее абе такива са - веселяци, нема управия, даже немам вяра, че некой ще ги стегне, тия отгоре гледат нарочно да има зрелища, да се шашка народа, тва им е добре дошлотия повече мислат за други важни работи, а не за българина,дето носи на тирания

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                      Очаквах да се включиш, Импе, досега донякъде не ми харесваше доста грубия ти тон и безцеремонните ти призиви как да се действа с "хъхрещите", не ми харесваше защото гледам да не деля хората на нации, материално положение и т.н. След тия кадри и събития обаче за съжаление тази "топлина" към мангалите изчезна. Лошото е, че те вилнеят на тълпи, въоръжени със сопи и други оръжия присъщи на степента им на умствено развитие, а полицаите стоят и ги гледат.Ами то това слабоумно и мързеливо племе, колкото повече аванта му даваш, толкова повече ти се качва на главата.
                      Именно, именно. Мангалът трябва да бъде дресиран като животно, с камшик, защото е животно. Държавата ни не е толкова богата, че да хрантути няколкостотин хиляди "домашни любимци". Казах - или да почват да работят - или да мрат, или да си плащат сметките - или каторга в мините, или да си плащат здравни осигуровки - или никакво лечение, или да спазват законите и редът - или затвор/куршум. Не виждам защо тия твари да са привилегировани спрямо нас, които с данъците си издържаме тая държава. И ако политиците ни не започнат да защитават нашите интереси, на данъкоплатците, да ги пратим по дяволите. Ако трябва, да си докараме за политици расисти от Южна Африка и Клановци от Щатите, дето при такива изпълнения като снощните, ще пращат жандармерията, със заповед докато не изтрепят поне половината беснеещи мангали, да не се прибират по домовете си.

Коментар

• Очаквах да се включиш, Импе, досега донякъде не ми харесваше доста грубия ти тон и безцеремонните ти призиви как да се действа с "хъхрещите", не ми харесваше защото гледам да не деля хората на нации, материално положение и т.н. След тия кадри и събития обаче за съжаление тази "топлина" към мангалите изчезна. Лошото е, че те вилнеят на тълпи, въоръжени със сопи и други оръжия присъщи на степента им на умствено развитие, а полицаите стоят и ги гледат.Ами то това слабоумно и мързеливо племе, колкото повече аванта му даваш, толкова повече ти се качва на главата.

Коментар

• НАКАЗАХА ЦСКА С ДВА МАЧА БЕЗ ПУБЛИКА

Първото нарушение е издигнатите от публиката дискриминационни плакати на мача срещу Литекс в Ловеч, който завърши при равенство 1:1. На тях пишеше "Без изборен туризъм, без турски вот и к** в г*** за българина с фес". Освен санкцията от 1 мач пред празни трибуни за това нарушение бе наложена глоба от 30 000 швейцарски франка, което е равно на 37 500 лева.

ЯВНО В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА СИ БЪЛГАРИН. ВИЖТЕ ФОРУМЪТ ГОЛ.БГ - ЗА ПРЪВ ПЪТ МНОЗИНА ФЕНОВЕ НА СИНИТЕ ПОДКРЕПЯТ ЧЕРВЕНАТА ПУБЛИКА.

И КАКВО СЕГА - ПАК ЛИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                            Тия наши тъпи политици не разбират ли, че тъкмо така ще спечелят избиратели. Като покажат твърдост и разгонят тия хулиганстващи тълпи. Кой ще ги упрекне, че полицията си е свършила работата за опазване на обществения ред. Тръгнали с бухалките мангалите и чупят по пътя. Изправяш се пред тях и казваш спри или ще стреляме. Пък ако тогава не спрат и някой бъде застрелян, още по-добре. Да им вземат страха малко. Оставаше някой да тръгне с бухалката срещу полицай и онзи да го гледа благо и кротко. Стреля на месо и това е. Айде, господа политици. Свършете тази работа, накарайте полицията да бие и трепе бандитите. Ама не щете, защото и вие сте същите бандити.
                            АМИ ТОГАВА ДА СИ ИЗБЕРЕМ ДРУГИ ПОЛИТИЦИ !!!! АТАКА, АТАКА И САМО АТАКА !!!! АКО ИЗТРЕБЯТ МАНГАЛИТЕ И ДПС ВЪРХУШКАТА, ЩЕ СЪМ ДОВОЛЕН, ПЪК АКО ЩЕ ДА НИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕС. ДА ИМ ПИКАМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ... МНОГО КАТО ЗНАЯТ - МАНГАЛИТЕ НА КОНСКИ ВАГОНИ С БОДЛИВА ТЕЛ НА ДЖАМОВЕТЕ - И В БРЮКСЕЛ - ТАМ ДА СИ ГИ ИНТЕГРИРАТ КАКТО ЗНАЯТ.

НИЕ, БЪЛГАРИТЕ ГИ ХРАНТУТИМ ТЯХ И ЧАВЕТАТА ИМ, ПЛАЩАМЕ ИМ ТОКА, ПЛАЩАМЕ ИМ ЛЕЧЕНИЕТО, ТЪРПИМ МРЪСОТИЯТА ИМ, А ТЕ ВИКАТ "СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ" ?!? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМ СЕ СПРАТ ВСЯКАКВИ ПОМОЩИ - ИЛИ ДА РАБОТЯТ ИЛИ ДА ПУКАТ ОТ ГЛАД - А ПРИ ДИВАШКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ КАТО ВЧЕРА И ОНЯ ДЕН - ОТИВА ЩАНДАРМЕРИЯТА, ШМАЙЗЕРИТЕ НА АВТОМАТИЧНА И СЕ КОСЯТ ЖИВОТНИТЕ БЕЗ НИКАКВА МИЛОСТ !!!! СЪБРАЛИ СЕ БИЛИ 1000 МАНГАЛА... АМИ ЗАСТРЕЛЯЙТЕ СТОТИНА, ДА ВИДИМ ДРУГИТЕ ДАЛИ ЩЕ СА ТАКИВА КУРАЖЛИИ...

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                              Kuchia sin deto e trugnal da bie babata, e da mu otkusnesh glavata! Tova ne e polizaj, a lajno! Strahlivez!
                              поне за това сме на едно мнение а да, и за комунистите

Коментар

• http://ambassador.blog.bg/viewpost.php?id=100389

-->>> http://mirchev.blog.bg/viewpost.php?id=100399

http://nobelman.blog.bg/viewpost.php?id=100445

Коментар

Working...
                                X