IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krasimira
    В този форум очаквах дискусия за малцинствата на икономическа плоскост, а не на расистка, но явно трябва още много време да мине...
    Ще говорим на икономическа и финансова плоскост.

Не зная в коя посока виждате расизъм в България?
    За кого има апартейд след като, расизмът е държавна политика в България от 15 години?

Ето примери за това:

Не съм видял данъчни да проверяват циганска фирма, също не съм чул за подобен случай поне във Варна

Не зная случай циганин да е платил данъци и някой от държавната администрация да го търси за това.

Циганите никога не ги проверяват за касови апарати.

Никой не проверява произхода на доходите на циганите, а моя и твоя го проверяват.

На тях дават да крадат, а на нас не.

Плащаме си тока, а циганите не. Ако не платим на нас го спират, на тях не.

Плащаме си водата, а циганите не. Ако не платим на нас я спират, на тях не.

Ако решите да си построите къща и сте българин, 1 година ще вадите нужните документи и ще дадете куп пари само за тях.
    Когато циганин строи, той само си избира място (Чуждо), вдига къща с крадени материали и се закача към тока.

Преференциален прием в някой университети!

Ако няма жилище циганин, държавата му дава безплатно, или му строи, а аз изкарах 7 години на свободен наем, преди да успея да си събера пари за апартамент.

Плаща им социални помощи.

Признава здрав-прав циганин за инавалид и му плаща пенсия, а на възрастен човек (Българин разбира се) с удар, почти прализиран и сляп не дава нищо

Предимство в правораздаването (само за циганите).

На циганите плащат за да гласуват, на българите не.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
      Предната вечер четирима души са бити защото са си залужавали....
      Ta kои по точно са си заслужавали?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Де ли се е потулил Императорът? Тези мангали май живеят близо до неговата махала...Да не би случайно да е дал фира покрай циганските баталии?

Коментар

• Прав си, аз пак съм се хванал на журналистическата манипулация. Та ромите са толкова мили хора, те просто са носели всичкота си оръжие, за да го предадат на полицията, ако бяха показали следващите кадри щяхме да видим как всеки българин(бръснат или не) е посрещнат с хляб и сол и съпроводен с кючеци.Това са мили хора, работливи и спазват божиите заповеди. Боже как съм се напушил и колко е розов света...

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
            Това разумни човешки същества ли бяха дето обикаляха с брадви и бухалки и се звереха, като животни.
            На мен по телевизията ми изглеждаха като получовеци... да не използвам някоя по-силна дума. Но може камерите да заблуждават. Може пък да са искали да кажат колко обичат българите и как искат да се интегрират в обществото и да живеят в мир и любов, пък те журналистите да са го изопачили... Знам ли?!?!?
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Че какво да си купя от циганин!? Пари не аз, а държавата от моите и вашите данъци им дава. Кой е расист, Краси, аз или тоя дето крещеше пред камерата "смърт за българите", проблема е, че хора като теб застават зад една идея без да я осмислят. Това разумни човешки същества ли бяха дето обикаляха с брадви и бухалки и се звереха, като животни. Ако аз тръгна с една бухалка да се разправям с някой, който уж ме бил полицаите ще стоят ли около мен да ме пазят или ще ме заритат към ареста и ще ме съдят, нали. Е кой е дискриминиран тогава!!!???

Коментар

• Освен това е суперналожително да се организира един голям протестен митинг - да се запуши центъра на София и българите да излезем и кажем СТИГА , защото ако не пресечем мангалската гнус , тя ще пресече нас!

Коментар

• Ето едно семпъл и ефективен начин за всеки българин да изрази отношението си:
                  БОЙКОТ НА ЦИГАНИТЕ!!!
                  Не си купувайте нищо от тях!
                  Не им давайте пари!
                  Нищо не правете за тях!

Коментар

В този форум очаквах дискусия за малцинствата на икономическа плоскост, а не на расистка, но явно трябва още много време да мине...
                    ... направи една разходка из оня вилает след залез слънце...
                    ... пък после ще разсъждаваме заедно над социално-икономическия аспект на интигрилането на малцинствата...

ЗА МАНГАЛА САМО БОЙ ...
                    КАТ СТАНЕ ... ПАК БОЙ...
                    И ПАК...

ДОКАТ ЗАПЪЛЗИ ОБРАТНО В ДУПКАТА ОТ ДЕТ Е ИЗПЪЛЗЯЛ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Така е, Краси, когато проблемите започнат да се поставят в същността им и се изградят истински граждански представителства да търсят решението им.....тогава, наистина ще има шанс за някакво развитие....
                      Сега....поредната ...емоция....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                        Първоначално изпратено от justpassingby
                        Kuchia sin deto e trugnal da bie babata, e da mu otkusnesh glavata! Tova ne e polizaj, a lajno! Strahlivez!
                        поне за това сме на едно мнение а да, и за комунистите
                        Ima njakoj ochevidni istini, kato tova che slunzeto izgrjava ot iztok i zaljazva na zapad i bogata komunisticheska durjava sus stastlivi i dovolni grajdani njama!

Коментар

• В този форум очаквах дискусия за малцинствата на икономическа плоскост, а не на расистка, но явно трябва още много време да мине...

Коментар

• Аман от болни мозъци.Снощи не е имало нито потрошени коли,нито някой е бит в Кр.Поляна.Предната вечер четирима души са бити защото са си залужавали.Всичко друго са медийни измислици в полза на някой кандидат кмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                              Това, което трябва да променим в себе си е робския манталитет. Ако има задружност и кой да им дава отпор на мангалите на улицата няма да са толкова нагли. Просто нямат страх и респект от нас понеже не ядат бой от нас, а все те ни пребиват, крадат, убиват. Аз не знам за случай на изнасилена циганка от българи да речем или на ограбен циганин от българи.
                              Policiata e s tiah! Ako se be sybrala takava talapa bylgari policaite staha da udriat nared. A sega stoiat i gi paziat.
                              Ciganina razmahva noj i ne puska da mine bygarin po ulicata, a policaite go gledat!
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Това, което трябва да променим в себе си е робския манталитет. Ако има задружност и кой да им дава отпор на мангалите на улицата няма да са толкова нагли. Просто нямат страх и респект от нас понеже не ядат бой от нас, а все те ни пребиват, крадат, убиват. Аз не знам за случай на изнасилена циганка от българи да речем или на ограбен циганин от българи.

Коментар

Working...
                                X