IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе, този път подкрепям острия ти тон!

Циганите и циганията са огромен проблем за нас - обикновените хора!
    Не продажните ни политици страдат от набезите им, а бедния и възрастен селянин, който с пот на челото и благодарение на трудовите си навици - е тръгнал дори и с бастун - да прекопае лозе, да засее нива, а мръсната циганска сган като наближи време за реколта - минават като скакалци и опоскват до шушка труда на дядката. И той надига - надига глас, но като не види помощ отникъде - маха с ръка и продължава.
    Ами в градовете - не плащат ток и др., в гр. транспорт не дупчат билет, разнасят зловония и мръсотии, държат се нагло и предизвикателно.
    Но за нашите политици циганите са манна небесна - евтин за купуване и отдавна многоброен електорат - как да не ги толерират тогава, докато са на власт!? А като дойдат избори всичките се изреждат през циганските гета да им раздават кебапчета и левчета, за да пусне манго купения си глас!
    Жалко, много жалко, че и те са човешки същества, уви!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
      Има един много важен момент, които циганите не осъзнават. Те са свикнали да са прилепени към някого и да смучат от него. Да предположим, че ни избият или изгонят от тази държава - тогава ще измрат от глад. Кого ще крадат, кой ще плаща данъци? Така, че самите те имат интерес да има повече българи като % от населението. И етническите сблъсъци ще се увеличават с намаляване на дела на българите не заради друго, ами поради факта , че циганите ще изгладняват все повече и повече с увеличаване на дела си от общото население.
      Именно - затова спокойно можем да им отделим Североизточна България и да им направим там държава. Най-много до 5 години тия получовеци ще изпукат от глад и болести, защото те мотика не са виждали и са по-мръсни и прости от свини (какво тъпо сравнение - прасето е чистоплътно животно, ама така се казва), а след това пак ще си вземем земята. Разбира се, тази територия трябва да бъде оградена с телени мрежи, по които тече 380 волтов ток, ровове с крокодилища, кули с картечни гнезда и т.н.

Добра новина е създаването на Национална гвардия, но окончателно се отвратих от т.нар. министър на вътрешните работи на България (?!?!?) Румен Петков, който веднага я оплю. Нито подвласните му куки ни защитават, нито ние имаме право да се защитаваме сами, така ли? Ако полицията си вършеше работата, нямаше да има нужда от доброволчески организации за защита, само че не си я. Г-н Петков доказа че е мръсна мангалска подлога и ако имаше грам достойнство, щеше да си подаде оставката и да ходи да лапа членестоногото на дон Цеци, защото явно има много мерак за това.

А ако след 8 години гласувате за мене, ще съдя тоя боклук за държавна измяна и жална му майчица тогава.

Защо не подемем туканка една инициатива за финансово подпомагане на новосформираната гвардия ??? Мисля всички ний Българи и патриоти...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от gino

Malko uto4nenie, v pove4eto jujni 6tati ima golyamo ispanogovorya6to naselenie i se pi6e na dva ezika: English and Spanish. Ako pita6 nakoi mexicanec toi kakav e, 100% ti kazvat 4e sa "Americans", nali se se6ta6, Mexico to USA e kato Moskvi4 to Ferrari. Vtoro, te si jiveyat v geta, kapsulirano, rabotyat si za 6-8 USD/hr i si gledat jivota (v Mexico e 5 pati po zle). Ot tyh kato cyalo ni6to ne zavisi.
        Че аз какво повтарям с години. А ги дели една гранична бразда. Че и социализъм не са правили!!! С две думи: всичко зависи от качеството но нацията!! След 15-20 год. ще сме на средно европейско ниво по стандарт. И в пъти над Латиноамериканците. Дето никога не са правили 45 год. развит социализъм. Така че нека не търсим оправдания през девет дерета, в десето!! А мънгасарите, имат си брачеди в чешко, унгарско, румънеско. Свободен етнос са. Да се оправят както знаят. Но да спазват законите на съответната държава. Ние сме си виновни че сме прекалено либерални към тях!!!
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          Първоначално изпратено от Гари

Аз съм привърженик на радикалните идеи. Американският опит ми харесва. Отдавна тврдя, че трябва да се прилага икъм вички у нас. Щом си роден тук - първото име да е българско и никакъв друг избор.
          Защо си мислиш че американците са решили проблема. Повечето южни щати са испаноговорящи. И при тях си има ДЪНО. Какво от това че в личната му карта пише американец! Имат си етнос - "гето"!! Неговата култура и бит си остават на нивото, откъдето е дошъл: Бангладеш, Колумбия, Индонезия. Спомнете си мародерстващите банди в Ню Орлеанс, по време на урагана Катрина. Дали са били някой богати и образовани американчета?
          Malko uto4nenie, v pove4eto jujni 6tati ima golyamo ispanogovorya6to naselenie i se pi6e na dva ezika: English and Spanish. Ako pita6 nakoi mexicanec toi kakav e, 100% ti kazvat 4e sa "Americans", nali se se6ta6, Mexico to USA e kato Moskvi4 to Ferrari. Vtoro, te si jiveyat v geta, kapsulirano, rabotyat si za 6-8 USD/hr i si gledat jivota (v Mexico e 5 pati po zle). Ot tyh kato cyalo ni6to ne zavisi.
          In Goze We Trust

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
            Първоначално изпратено от Гари

Аз съм привърженик на радикалните идеи. Американският опит ми харесва. Отдавна тврдя, че трябва да се прилага икъм вички у нас. Щом си роден тук - първото име да е българско и никакъв друг избор.
            Защо си мислиш че американците са решили проблема. Повечето южни щати са испаноговорящи. И при тях си има ДЪНО. Какво от това че в личната му карта пише американец! Имат си етнос - "гето"!! Неговата култура и бит си остават на нивото, откъдето е дошъл: Бангладеш, Колумбия, Индонезия. Спомнете си мародерстващите банди в Ню Орлеанс, по време на урагана Катрина. Дали са били някой богати и образовани американчета?
            Абсолютно, Георги))
            Американците нито са си решили проблемите с малцинствата - по -скоро ги наричат големи етнически групи....., нито някога ще ги решат...
            Непрекъснато търсят начини за успокояване на недоволството - например с поредните квоти за работа за някоя от "групите"...

Някой чел ли е програмата на Сорос за "Декадата на ромите" - има ли разумни и изпълними идеи?

Коментар

• Затова и емигрантите вече не са желани в САЩ. Четох, че спирали и лотариите за зелена карта. Е, у нас пък мангалите не са желани. И трябва да се направи атмосферата колкото е възможно по-неприятна за тях, за да имат стимул да се разселват някъде другаде, а не да се множат като скакалци тук. Който иска да работи и живее честно - добре е дошъл. Който не работи - няма да яде, който пипа -бой и стрелба на месо. Щом американците го правят, защо не и ние. Няма защо да сме по-католици от папата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  Представете си една статистика за извършените през последните десет години кражби, убийства, изнасилвания и срещу името на извършителя да пише - ром или българин.
                  Има такава статистика, но не в медиите, защото няма да се хареса публикуването и на политици и цигани.

Дори без процентно да се делим на българи и цигани в някой престъпление те са водещи, а са много по малко от нас.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                    Първоначално изпратено от Bobi75
                    знае ли някой, някъде по света, проблема с циганите да е изследван научно и да има изградена стратегия за справяне с тях.

засега знам само две държави, където такива групи хора създават най-малко проблеми:

- първата е Италия, където те просто не се признават за Италиански граждани
                    - другата е САЩ, където просто не признават, че съществуват други жители освен американци, а за малцинства да не говорим.

Мисля, че можем да последваме опита на двете държави, а най-добре този на САЩ - ако имаш български паспорт значи си българин и нямаш основание на никакви други претенции! Щом имаш български паспорт не можеш да претендираш, че си сегрегиран по някой малцинствен принцип. Ако не, се откажи от паспорта!
                    Какво мислите за това?
                    Особено Гари, който имаше доста интересни идеи?
                    В Гърция подходът е аналогичен на този в САЩ.

Това което там ми харесва най-много е, че циганите ходят с наведена глава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                      знае ли някой, някъде по света, проблема с циганите да е изследван научно и да има изградена стратегия за справяне с тях.

засега знам само две държави, където такива групи хора създават най-малко проблеми:

- първата е Италия, където те просто не се признават за Италиански граждани
                      - другата е САЩ, където просто не признават, че съществуват други жители освен американци, а за малцинства да не говорим.

Мисля, че можем да последваме опита на двете държави, а най-добре този на САЩ - ако имаш български паспорт значи си българин и нямаш основание на никакви други претенции! Щом имаш български паспорт не можеш да претендираш, че си сегрегиран по някой малцинствен принцип. Ако не, се откажи от паспорта!
                      Какво мислите за това?
                      Особено Гари, който имаше доста интересни идеи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                        Първоначално изпратено от AfterDark
                        Абе вие Вълчедръм знаете ли къде е?
                        http://bgmaps.com/routing/map.asp?si...rtmsg=&endmsg=

Ето го Афтър!
                        Имот ли ще купуваш там?
                        Ами там е въпросната Златия.

И нещо ми се струва, че си мислте, че не е там, а е във Видин или Монтана.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                          Абе вие Вълчедръм знаете ли къде е?
                          http://bgmaps.com/routing/map.asp?si...rtmsg=&endmsg=

Ето го Афтър!
                          Имот ли ще купуваш там?

Коментар

• Абе вие Вълчедръм знаете ли къде е?

Коментар

• Видин,както и да е!Ама как така ще давате Монтана?!?
                              Ще ни отидат инвестициите в Монбат!!!!

Коментар

• KOSTJUMAR, не давам нито Видин, нито Монтана на който и да било. Най-малкото на мангъсарите!!(Не съм расист.) Ти знаеш ли че във Видинскити села за закуска са ми идвали с кана вино? Виж СФ, на драго сърце е отстъпвам на мангъсарите!! Барабар с Драгалевци, Бояна и Симеоново. Само Витоша да е отделим към община Рударци. А Перник да си върви в едно със СФ!! Това е.

Коментар

Working...
                                X