IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kosta
    Хора, аз живея в САЩ. Като ви чета звучите ужасно.
    Бат Коста - точно защото си далеч от България си забравил за какво става дума. Тук полицията не прави нищо, законите са само на хартия. Ситуацията се влошава с всеки изминал ден. Има вече цели села градове и квартали под ромско иго където бял човек не може да стъпи. Ако не ми вярваш направи един експеримент - бат Коста мини под моста в циганския квартал Максуда във Варна ...

Коментар

• Хора, аз живея в САЩ. Като ви чета звучите ужасно.

Коментар

• тази вечер много се успокоих-мръсната мангалозащитничка красимира и приятелчетата й са тотално разбити,Jay Gould изостави джим фиск и борсовите спекулации и ще овладява нова професия(оператор на скрита камера)правейки филми за "скат",а императора е още един ден по-близо до заемането на президентският пост,когато всички проблеми ще бъдат решени с твърда,но справедлива ръка!въобще идилия!да живей!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Ъръмчх.

Ти заснеми и прати на 2-3 телевизии - поне Скат ще направят предаване за твой филм... само не знам с какъв акъл си писал на т.нар. "министър на вътрешните работи" - същият, дето не смее да нареди на подчинените си да арестуват поне 10-тина мангала от 1000 размахващи брадви... като ме изберете за президент ще го съдя за държавна измяна тоя несретник и като висша милост ще го обеся редом с Доган и Адем Кенан.
          Избори се задават. Гъзове се лижат. А важни са тези дето гласуват под строй, а не НЕГЛАСУВАЩИТЕ българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
            Първоначално изпратено от Императорът
            Jay Gould - защо не заснемеш това, как куките пазят крадлите (потайно) и не го пуснеш в Интернет? Пък да видим после как ще отричат шефовете им...
            Добра идея
            Добра я... просто трябва да се борим с такива елементи, тяхната кожичка сръпска....

И само да се скриете пак по къщите, като дойдат избори, ей !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ъръмчх.

Ти заснеми и прати на 2-3 телевизии - поне Скат ще направят предаване за твой филм... само не знам с какъв акъл си писал на т.нар. "министър на вътрешните работи" - същият, дето не смее да нареди на подчинените си да арестуват поне 10-тина мангала от 1000 размахващи брадви... като ме изберете за президент ще го съдя за държавна измяна тоя несретник и като висша милост ще го обеся редом с Доган и Адем Кенан.

Коментар

Jay Gould - защо не заснемеш това, как куките пазят крадлите (потайно) и не го пуснеш в Интернет? Пък да видим после как ще отричат шефовете им...
                Добра идея

Коментар

Умрялов - твоят приятел завел ли е дело? Ако е и няма ефект, да заведе дело в международен съд - само че не срещу хъхрещите, а срещу съответните органи, които не защитават правата му на собственик. Или да си купи ловджийска пушка, да я зареди с патрони за глиган и да опука полуживотните - пък ако го съдят, затова че е защитавал имотът си, пак Страсбург.

А Красимира наистина да си покани едно семейство получовеци у дома, да си ги приюти там - като я кефят толкоз....
                  Това е идея! Ще приложа и едно много, ама много интересно становище от варненска прокурорка която разбира се въобще не е взела пари както и копие от един интересен документ издаден в 1 во РПУ.
                  Не смятам, че им пука императоре и нещо ще се получи, но поне хората да видят в интернет нещо за което медиите мълчат от години!
                  ... Казавам, че не им пука на шефовете защото по този повод съм писал както на президента (Да идва по-често във Варна... само тогава ги прибират от улицата), на министър председателя и на министъра на вътрешните. Ефект няма! Защо сам си прави изводи!

А сега, ни в клин ни в ръкав ще цитирам една народна поговорка
                  "Рибата се вмирисва от главата"
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Умрялов - твоят приятел завел ли е дело? Ако е и няма ефект, да заведе дело в международен съд - само че не срещу хъхрещите, а срещу съответните органи, които не защитават правата му на собственик. Или да си купи ловджийска пушка, да я зареди с патрони за глиган и да опука полуживотните - пък ако го съдят, затова че е защитавал имотът си, пак Страсбург.

А Красимира наистина да си покани едно семейство получовеци у дома, да си ги приюти там - като я кефят толкоз....

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                      Има едно циганско село до Варна, където често палеца на новородените момиченца, които обучават за джебчийки, защото палеца им пречи на ловкостта, когато ти бъркат в джоба . Хората по автобусите са пропищели от тях.
                      И най-лошото е че от 1 во РПУ Варна не се гнусят да ги пазят тези, да ги къткат и всеки ден ченгетата да си взимат джобните.
                      По "Княз Борис" е често срещана гледка групата добре облечени крадли и двете дежурни ченгета вървящи с тях да ги пазат ако стане издънка.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                        Истината е че са ни ояздили и ни поклъцват со шпори, а ние рипаме ли рипаме, а те се кефат.

Имам познат на чиято земя са се заселили цигани и са си построили незаконна къща с ограда кенеф ток и др. екстри. Две години се опитва да си влезе във владение, но нищо не стана. То не беха полиции, евророма и тем подобни цигании. Накрая човека бахтиса и е собственик само на хартия.

Един нормален етнически българин ако от Перник се пресели в София, ще плаща: квартира 200 лв. ток 30 лв. парно 120 лвподръжка на общи части на жилището осигуровки и тн и тн = около 350-400лв. консуматив и работи за 500-600лв.

И така бай мангал от Перник идва в София и се настанява във виетнамските общежития и започва да краде..а забравих първо се регистрира като безработен и започват помощите Не плаща ток и вода и данъци (нереализираната загуба си е чиста печалба). Почва да краде мами и да работи някаква обща работа и само да мрънка че са му малко парите и децата са му болни.

Бие шута на мангалетата да просят из улиците и като почиват да крадат, братчетката върти фустата на околовръстното и тн и тн

Та ако мога да обобщя с две приказки: Бай мангал пари за жилище не е давал + 50000 лв., месечни консумативи по подръжка на жилище в р-р на 250-300 не плаща, данъци не плаща, държавата му плаща да лежи => Та седа и си мисля че манго си докарва 2 бона на месец без да е учил и работил.

А сега някой българин се похвали с такива придобивки и доходи.

Ей на това му викам толерантност.

КРАСИМИРЧЕ прехвърли на некой манго апартамента си и му плащай консумативите и остави дъщеря си за прислуга. Нека даваме пример за интеграция, ма ракия не му давай че ако се напие може да сегне...
                        Нито на Красимирка нито на друг мангозащитник от тези дето се пръкнаха изведнъж не им се кометира това

Коментар

• Истината е че са ни ояздили и ни поклъцват со шпори, а ние рипаме ли рипаме, а те се кефат.

Имам познат на чиято земя са се заселили цигани и са си построили незаконна къща с ограда кенеф ток и др. екстри. Две години се опитва да си влезе във владение, но нищо не стана. То не беха полиции, евророма и тем подобни цигании. Накрая човека бахтиса и е собственик само на хартия.

Един нормален етнически българин ако от Перник се пресели в София, ще плаща: квартира 200 лв. ток 30 лв. парно 120 лвподръжка на общи части на жилището осигуровки и тн и тн = около 350-400лв. консуматив и работи за 500-600лв.

И така бай мангал от Перник идва в София и се настанява във виетнамските общежития и започва да краде..а забравих първо се регистрира като безработен и започват помощите Не плаща ток и вода и данъци (нереализираната загуба си е чиста печалба). Почва да краде мами и да работи някаква обща работа и само да мрънка че са му малко парите и децата са му болни.

Бие шута на мангалетата да просят из улиците и като почиват да крадат, братчетката върти фустата на околовръстното и тн и тн

Та ако мога да обобщя с две приказки: Бай мангал пари за жилище не е давал + 50000 лв., месечни консумативи по подръжка на жилище в р-р на 250-300 не плаща, данъци не плаща, държавата му плаща да лежи => Та седа и си мисля че манго си докарва 2 бона на месец без да е учил и работил.

А сега някой българин се похвали с такива придобивки и доходи.

Ей на това му викам толерантност.

КРАСИМИРЧЕ прехвърли на некой манго апартамента си и му плащай консумативите и остави дъщеря си за прислуга. Нека даваме пример за интеграция, ма ракия не му давай че ако се напие може да сегне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ку-Ку
                            Идеята за интегрирането на циганите е идиотска и лично аз много се дразня като слушам умни хора да плещят за интеграция. Интегриране означава да им намерим в нашето общество такива, каквито са. Т.е. да им позволим да живеят в общонсти със собствени закони, да не се срамуват покрадват ако не им стигат парите, да женят децата си на 13-14 години и цял куп несъвместими с нашата цивилизация техни битови и културни особености. Не е проява на расизъм или липса на толерантност ако решим, че не можем да допуснем циганите да правят такива неща само защото такива са традициите им. Техните традиции и начин на живот трябва да бъдат променени и циганите да бъдат асимилирани, а не интегрирани. Единствения начин това да стане по цивилизован и правов начин е чрез на действащите закони в държавата, което значи ако манго краде или се разхожда с нож по улиците - отива в панделата, ако си продаде малолетната дъщеря - пак, ако тръгне да раздава правосъдиея по собствени правила и закони - в панделата, ако си построил коптора на чужда земя- разкарват го оттам, ако си изхвърля боклука на улицита в гетото - глобяват го като му удържат парите от социалните помощи и така нататък без да се правят никакви компроси. Циганите не са толкова тъпи и безпомощни за да не могат да се адаптират към такива условия на законност, рано или късно ще разберат че трябват да се откажат от циганията и да се опитат да живеят като останалите граждани. В деня когато циганите престанат да бъдат цигани ще бъде решен и проблемът с тях.
                            Напълно съм съгласен!
                            Най-голямата грешка допускана и от Тато и от сегашните власти е това че им позвоялват да се заселват където искат, върху чужди терени и да образуват гета с компактна маса!
                            Циганите живеещи между българи са съвсем други и ако ще говорим за интеграция, най-големите противници на интеграцията са циганите в гетата!

Моя позната циганка, сама си знае колко и как си е патила за това, че си е позволила да не приеме мъжа наложен от фамилията (Била е на 13 години когато я омъжват!!!) избягала е от него и се е омъжила за българин от когото има дете.
                            Майка, баща и цялата и рода и досега наричат детето копеле и я притискат да се разведе с нашенеца, да зареже детето и да се омъжи за циганин.
                            Каква интеграция за диваци.. Все едно да цивилизоваш талибаните.
                            Това с молитви и пари не става, а само с цялата тежест на законите!

Омъжили дете на 13 .. Майка, баща и съпруг отиват в затвора ,,, Едните за сводничество, а другите за педофилия! Крадат ли пак в затвора.. Строят къща както им скимне.. Да се събори .. Няма дори нужда от много полиция.. парен каша духа и кучетата на Павлов са го доказали..
                            Една политика на "тояга и морков" ще ги направи човеци, ще ги претопи и интегрира. Другото е ала-бала!

Коментар

• Чудя се защо защитниците на циганията във форума не изведат нито един аргумент, не отговорят конкретно на нито един поставен въпрос, относно правосъдната ни система, здравеопазване, образование, социално осигуряване?

Опитах се да попитам Красимира или някой друг мангозащитник, защо аз трябва да си платя ваксината срещу хепатит, а за циганите е безплатна!

Отговор няма, а само едно безкрайно бла-бла, чисто по Гьобелски (Една лъжа повторена 100 пъти става истина) Дискриминация та дискриминиация! Да, но за кого?!!?

Каква дискриминация и кой е дискриминиран в тази страна? Нека попитам пак! Ние или те?!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
                                Аз съм чувал, че добра джебчийка струвала 200 000 лв. и се избивала за няколко месеца в чужбина.
                                Инфото ти е вярно.

Коментар

Working...
                                X