Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от DirectorС последното искам да кажа, че дори да изтрием всичките 800 хил. мангали от лицето на земята, положението ни най-малко няма да се подобри - винаги ще има цървули, мизерници, мързеливци, безделници и престъпници. Също така винаги ще има и нормални, трудолюбиви, амбициони и предприемчиви хора.
Мойта логика е по-добра - когато 1000 мангала размахват брадви и крещят "Смърт на Българите", жандармите да разстрелят на място 100 от тях - и другите ще си налягат въшливите дрипи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от val/sheНяма такава професия- циганска майка.По този начин простотията и мизерията се мултиплицират.
В комплекси като Арена, Мол ъф София и София Сити Център, които съм посещавал безброй пъти, не съм видял нито един циганин. За сметка на това обаче, много често се оказва, че някой не си е пуснал водата в тоалетната! И това ако не е простотия ...
Помежду другото много обичам да се возя на метро - там също няма хъхрещи. А в Молът ходят и цигани, как да не ходят. Само дето не са някокви мръсни мърлювци.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
С последното искам да кажа, че дори да изтрием всичките 800 хил. мангали от лицето на земята, положението ни най-малко няма да се подобри - винаги ще има цървули, мизерници, мързеливци, безделници и престъпници. Също така винаги ще има и нормални, трудолюбиви, амбициони и предприемчиви хора.
Коментар
-
А и въпросът е не броят на престъпленията, а характерът им. Що за изверг би грабнал бебе от ръцете на майка му и би опрял нож в телцето му, за да накара майката да даде всичко, което има? Що за твар би осакатила собственото си чаве, за да буди повече съжаление, като проси или за да може да гепи по-успешно? Що за "майка" би блъснала детето си пред движеща се кола, за да изнуди шофиорът? Или би си продала бебето? Кои хора биха размахвали брадви и заплашвали със смърт тия, които 20 години ги хрантутят и издържат с трудът си?
ЕТО - ТАКИВА СА МАНГАЛИТЕ - В МОРАЛНО ОТНОШЕНИЕ СТОЯТ МНОГО ПО-НИСКО И ОТ ЖИВОТНИ. ЗАТОВА И КАТО ЖИВОТНИ ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕПЯТ БЕЗ МИЛОСТ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/sheНяма такава професия- циганска майка.По този начин простотията и мизерията се мултиплицират.
В комплекси като Арена, Мол ъф София и София Сити Център, които съм посещавал безброй пъти, не съм видял нито един циганин. За сметка на това обаче, много често се оказва, че някой не си е пуснал водата в тоалетната! И това ако не е простотия ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от ИмператорътЕ, къде, Директоров, в тая схема виждаш мястото на крадливият и мързелив мангал, който нищо не произвежда (а и не иска да), а само лапа, краде и мародерства?
Първоначално изпратено от ИмператорътВсяка нормална държава покровителства тези които работят, които са работили и които ще работят и преследва и подлага на законов терор тези които мързелуват и мародерстват.
Първоначално изпратено от ИмператорътА България толкова ли е богата, че да си позволи да храни 800 000 търтея, които даже се и увеличават?
Първоначално изпратено от ИмператорътПрекалено социалната политика не води до добро - една Швеция е типичен пример за това.
Какво имаш против процентните съотношения? Именно те показват кой етнос колко струва. И ако от Българите 8% са престъпници, то при мургавите 8% са честните. То ако гледаш като абсолютен брой престъпници, ще кажеш че евреите в България са 518 пъти по-честни хора от Българите, а то всъщност те са 518 пъти по-малко... говоря примерно.
Знам че мързел не престъпление - но е престъпление да крадеш, защото те мързи да работиш. И ако някой хъхрещ се научи да живее като йогите на фотосинтеза, няма да го карам да работи, бъди спокоен. ;-) За престъпленията, извършвани от Българи, особено от политиците не говоря туканка пряко, защото темата е зъ хъхрещите. Но самият факт, че бих желал повечето ни сегашни "държавници" да бъдат съдени за държавна измяна, би трябвало да ти говори достатъчно за позицията ми.
Както казах - искам ред и законност ЗА ВСИЧКИ. И ако имах власт нямаше да дискриминирам чернокраките - просто щях да ги поставя при равни условия с белите хора. Както на мен ми спират токът, ако не го платя - така да се спира и на тях. Както мен ще ме върнат от болницата, ако нямам осигуровка - така и тях да ги. Както на мен никой не мис трои къща, щото съм убав, атрябва да работя, за да си позволя дом - така и на тях. както аз, ако гепя нещо или претрепя някой, ще ме съдят, така и тях. Както аз трябва да бачкам, за да има какво да плюскам, така и те да. Много ли искам?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/sheШвеция почти до средата на 80те г. има закон за ЕВГЕНИКА НА НАЦИЯТА сетете се какво представлява...
В резултат на което сега на практика тая някогашна държава-мечта е практически фалирала, ако можем да вярваме на Пи Джей О`Рурк - а аз му.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЕ, къде, Директоров, в тая схема виждаш мястото на крадливият и мързелив мангал, който нищо не произвежда (а и не иска да), а само лапа, краде и мародерства?
Първоначално изпратено от ИмператорътВсяка нормална държава покровителства тези които работят, които са работили и които ще работят и преследва и подлага на законов терор тези които мързелуват и мародерстват.
Първоначално изпратено от ИмператорътА България толкова ли е богата, че да си позволи да храни 800 000 търтея, които даже се и увеличават?
Първоначално изпратено от ИмператорътПрекалено социалната политика не води до добро - една Швеция е типичен пример за това.
Коментар
-
Импе, в тази класификация на Боб(не ми се чете назад във темата) дето цитираш, е пропуснат един много важен, съществен и ОСНОВЕН субект. Субект дето е в основата на системата. Субект от когото зависи просперитета на всеки от нас. Няма точно име въпросната персона. Но предмета му на действие се изчерпва само с едно - да получава, без да дава нищо на обществото. Тук можеш да сложиш един до друг и братята мангасяран, и другарите политици. Разликата не е много голяма.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
http://photo-zona.net/images/user781...8_IMG_4299.JPG
Ако попаднете на това, да знаете, че е само шегичка... ;-) Аз не съм неонацист, нито расист. Не мразя нито черните хора (фен съм на Серена Уилямс), нито жълтите хора, нито пък евреините. Нямам нищо против ислямът като религия, освен когато проповядва насилие и тероризъм - нещо всъщност нетипично, защото в основата си ислямът е мирна религия. Не мразя дори и циганите по принцип - а само мангалът-крадец, мангалът-мародер, мангалът-мързеливец и бандит.
Напълно и всецяло мразя само сърбите, но за Българин и патриот, мисля това е напълно оправдано.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Споко, Директоров, няма да те карам да пееш "Дойчлан, дойчланд юбер алез..." Дори и да ме турнете за Император, няма да заколя или обеся нито работникът, нито почтеният бизнесмен, нито честният циганин или помак.
И защо реши, че искам да стана император? Аз обичам Републиката. Обичам демокрацията и искам да бъдат защитавани. Искам мир и ред и законност, спокойствие за всички.
Ще ти го обясня теоретично и по икономически :
Според класификацията на Боб, има 4 типа икономически субекти:
1. Инвеститорът - който дава ресурсите за производството на нещо.
2. Бизнесменът - който организира и ръководи производството на нещото.
3. Работникът - който с трудът си директно фабрикува нещото.
4. Специалистът - който обединява и тримата по-горни субекти в дребен бизнес. тной си е и самоличен работник, и инвеститор, и бизнесмен.
Можем условно да сложем и групата на получаващи, но непроизвеждащи с две подгрупи - пенсиите, които са произвеждали ПРЕДИ и сега обществото им се отплаща и децата, които ще произвеждат В БЪДЕЩЕ и затова обществото отделя ресурс, за да ги обучава и подготвя.
Е, къде, Директоров, в тая схема виждаш мястото на крадливият и мързелив мангал, който нищо не произвежда (а и не иска да), а само лапа, краде и мародерства? Всяка нормална държава покровителства тези които работят, които са работили и които ще работят и преследва и подлага на законов терор тези които мързелуват и мародерстват. А България толкова ли е богата, че да си позволи да храни 800 000 търтея, които даже се и увеличават? Прекалено социалната политика не води до добро - една Швеция е типичен пример за това.
Обясних максимално опростено, за да няма неразбиране.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар