IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дървеният философ не бил в България, но много услужливо ръси акъл за това и онова тук! Ама ви обичам такива палячовци!
    Носи си и чуждоземския паспорт, че да се ползваш от привилегиите ако те сполети циганско нещастие!
    И виж там за дъщеря ти, помисли - може и да и излезе късмета в циганската махала и да имаш за зет циганин! Тъкмо ще си станеш по-близък с циганите!

Първоначално изпратено от GGeko
    Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
    Поговори тогава първо с майка ти дали не е имала вземане-даване с някой мангал по времето преди ти да се пръкнеш сред нас и ела отново тук с резултата да го обсъдим.
    На такива дървени философи като теб трябва първо да строшим празните кратуни, тогава и мангалите няма да са ни толкова голям проблем!
    Айде, със здраве!!!
    Бъди много внимателен с тези приказки...
    Като се върна в България, може да се отбия да ми строшиш главата...

Коментар

• Малоумници

Леле как я обичам тая тема. Ей отрепки смотани вземете поизлезте малко извън дребнавата си държава да видите как черните ги третират по-добре от вас щото не сте дорасли.
      Имате 7 милиона население смотаняци ако не ги интегрирате ще станете още по-малки по всички показатели.

Ясно че проблема не е лесен ама ако сте толкова умни решете го както са го решили другите цивилизовани държави.

Вие тъпаци сте родени да се мразите и ще се самоизядете накрая.

Неам думи просто боклуци ...

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
        Поговори тогава първо с майка ти дали не е имала вземане-даване с някой мангал по времето преди ти да се пръкнеш сред нас и ела отново тук с резултата да го обсъдим.
        На такива дървени философи като теб трябва първо да строшим празните кратуни, тогава и мангалите няма да са ни толкова голям проблем!
        Айде, със здраве!!!
        Бъди много внимателен с тези приказки...
        Като се върна в България, може да се отбия да ми строшиш главата...

Коментар

• Поговори тогава първо с майка ти дали не е имала вземане-даване с някой мангал по времето преди ти да се пръкнеш сред нас и ела отново тук с резултата да го обсъдим.
          Айде, със здраве!!!

[quote="GGeko"]
          Абе ти изпрати дъщеря си или жена си нощес да мине през циганската махала, пък нека аз да съм глупака!!!

Ей, GGeko, малоумник смотан!!!
          Пожелавам ти - ако имаш дъшеря - ако нямаш, съпругата ти или приятелката ти тогава - да замръкне насред циганската махала и да станеш жив свидетел на благоразположението на циганите към най-близките ти!!!
          Пожелавам ти го най-искрено сега 2009 година!!!
          Слез на Земята ако можеш и не се чекни по теми, по които явно нямаш капацитет да се изказваш тъпако!!!

Още един тъпанар се качи на влака явно...
          Виж сега глупак такъв. Аз не бих изпратил мой близък да мине и през Харлем през ноща. Това обаче не значи че ще почна да стрелям негри утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
            Геко, ами посвети се на интегрирането на мангалите и ни кажи резултата! За себе си признавам, че предпоцитам да ги няма, но не мога да напрява нищо! Ако организирам партия, много хора ще се уплашат и ще ми спретнат номер по понятни причини! Просто ни кажи като си такъв хуманист как да ограничим популацията и респективно вътрешното отделение/загубите за всеки от нас/. Вярно е, че има много българи, които също като мангалите не знаят защо са живи/тоест социални трупове/, но да не се отклоняваме от т.нар финално решение....очаквам конструктивни предложения!
            А това вече е нещо друго. Нека да предложим реални решения и тях да обсъдим. Но приказки от сорта на да ги избием, изтребем и тн. не само са нереални но и смешни.

Аз не съм сигурен, какво ще работи. Но съм сигурен за някои неща които няма да работят и това са тези които предлагат императора и други като него..

Коментар

• Геко, ами посвети се на интегрирането на мангалите и ни кажи резултата! За себе си признавам, че предпоцитам да ги няма, но не мога да напрява нищо! Ако организирам партия, много хора ще се уплашат и ще ми спретнат номер по понятни причини! Просто ни кажи като си такъв хуманист как да ограничим популацията и респективно вътрешното отделение/загубите за всеки от нас/. Вярно е, че има много българи, които също като мангалите не знаят защо са живи/тоест социални трупове/, но да не се отклоняваме от т.нар финално решение....очаквам конструктивни предложения!

Коментар

• [quote="LUBIMEC 13"]Абе ти изпрати дъщеря си или жена си нощес да мине през циганската махала, пък нека аз да съм глупака!!!

Пожелавам ти - ако имаш дъшеря - ако нямаш, съпругата ти или приятелката ти тогава - да замръкне насред циганската махала и да станеш жив свидетел на благоразположението на циганите към най-близките ти!!!
                Слез на Земята ако можеш и не се чекни по теми, по които явно нямаш капацитет да се изказваш тъпако!!!

Виж сега глупак такъв. Аз не бих изпратил мой близък да мине и през Харлем през ноща. Това обаче не значи че ще почна да стрелям негри утре.

Коментар

• GGeko, ето ти видеото http://www.youtube.com/watch?v=RU49Ry3JCnQ
                  Изгледай и 8-те епизода внимателно. И не си мисли че това е единичен случай...това го има навсякъде! Ей тука е разковничето дето не искаш да приемеш - ЧЕ ТОВА Е НАВСЯКЪДЕ ПО СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ. Защо тогава да спорим?

Малко още инфо - това което го дават на филма, лично съм ги преживявал през 90-те години на миналия век, но тогава, както и сега, хората си затварят очите.

И ако съм те обиждал, то е защото в моите очи ти си фашист и човек защитаващ ксенофобията, нещо което аз съм твърдо против!
                  Просто изгледай спокойно филмите и по добре замълчи.

Коментар

• Абе ти изпрати дъщеря си или жена си нощес да мине през циганската махала, пък нека аз да съм глупака!!!

[quote="GGeko"]

Коментар

• има и още нещо - Европа означава равни права, но и равни Задължения за всички.
                      Мангалите тука го разбират само като права и привилегии......просто смятат че всичко им е позволено.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13

С такъв селянин като теб очевидно няма кво да си кажа много.

Но все пак ще се опитам да те разбера... В какво се опитваш да ме убедиш, че хората по селата мразат циганите?

Да знам го това отлично и преди е било така и сега е така. Аз не цитирам тия хора за пример за нищо. По скоро се опитвам да обобща преобладаващото мнение на напредналите цивилизовани страни (и на българските интелектуалци тогава), където такива приказки, каквито се разменят в тоя форум никога няма да чуеш.

Аз не знам ти кво си мислиш? Че с такаъв селски манталитет като твоя ще се интегрираме към Европа по-лесно? Кво се опитваш да ми защитаваш? Изтребване на циганите? Наистина ли го вярваш това?

Коментар

• GGECO - защо тогава не си ги вземеш вкъщи тези Айше и Асан.....направо им симпатизираш като чета последният ти пост. не разбираш ли че това са паразити? А-пропо по времето на Царя дойдоха някакви депутати от Испания по повод "Десетилетие на ромското включване" и си признаха чистосърдечно - циганите в Испания НЕ Е възможно да се цивилизоват и интегрират....това е.

Коментар

• Ей, GGeko, малоумник смотан!!!

[quote="GGeko
                            С такъв селянин като теб очевидно няма кво да си кажа много.

Но все пак ще се опитам да те разбера... В какво се опитваш да ме убедиш, че хората по селата мразат циганите?

Да знам го това отлично и преди е било така и сега е така. Аз не цитирам тия хора за пример за нищо. По скоро се опитвам да обобща преобладаващото мнение на напредналите цивилизовани страни (и на българските интелектуалци тогава), където такива приказки, каквито се разменят в тоя форум никога няма да чуеш.

Аз не знам ти кво си мислиш? Че с такаъв селски манталитет като твоя ще се интегрираме към Европа по-лесно? Кво се опитваш да ми защитаваш? Изтребване на циганите? Наистина ли го вярваш това?[/quote]

Коментар

• А и още нещо бубачко,

Аз също имам две къщо на село, които са разграбени. И предполагам, че цигани са ги разбили, макар че в последно време по селата има и българи които крадат... но това на страна.
                              И ми се иска да вида виновниците наказани. Но за това, че Айше и Али са задигнали грънците на баба ми никога няма да искам да кастрирам тях и всички останали роми или да ги убия или да ги екстрадирам или не знам още кво раждат болните глави на някои.

Коментар

• Всъщност аз не мисля да пиша повече - казах това което мисля.
                                Мисля че много хора грешат като смятат че българите мразят циганите.

българите може мразят циганите на думи, но циганите мразят българите на думи и на дела!

Мисля това е основата от която трябва да тръгнем. За примери не искам да давам - всеки новинарски сайт има новина за мангали пребили или ранили тежко полицаи.

Нямаше смисъл да се вържа на думите на оня платен провокатор "GE"- нещо си там.
                                Сигурен съм че и той е съгласен че циганите мразят и унищожават българите, докато българите само си траят, а малцина издигат глас...тогава няма повод за спор.
                                Спорна на всички, както и на платения провокатор

Коментар

Working...
                                X