Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеМисля,че ми знаеш отговорът кой е???По-принцип това са им стари методи не от сега.Поредното малоумно изцепване на Цвъки
--------------------------------------
Коки,може въпроса ми да ти прозвучи странно,но защо на вътрешният министър му викате цвъки?Пропуснал съм нещо като информация и искам да я наваксам,затова те питам.
Поздрави!
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТочно затова, небрежността спрямо престъпника не е престъпна а чудеснаВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Мисля,че ми знаеш отговорът кой е???По-принцип това са им стари методи не от сега.Поредното малоумно изцепване на Цвъки
--------------------------------------
Коки,може въпроса ми да ти прозвучи странно,но защо на вътрешния министър му викате цвъки?Пропуснал съм нещо като информация и искам да я наваксам,затова те питам.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКраят е ясен .Марковски ще си влезе в ролята на адвокат и ще изкара другият заподозрян от куките за невинен и после може и едно делце в Страсбург да ни спретне .И като ни осъдят няма Цвък да плаща ,а всички ние
анализче за четене цък http://www.dnevnik.bg/analizi/2012/0...p=0#addcomment
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПроблемът е дали този изверг не прикрива друг с по-високи позиции, за да може да се изиграе и елиминирането му.
Странно е и изказването на зам.-директора на Института по психология на МВР Росен Йорданов:
“Не забелязваме, че около нас ходят хора с тежки морални, човешки и етични проблеми. В случая говорим за чист психопат. Нека неговото самоубийство да не бъде третирано като саморазкаяние или вина”, каза Росен Йорданов. Той подчерта, че това всъщност е акт на човек, който е изпаднал в безизходица, че не е успял да се опази докрай и се е провалил в опита си. “Нека не правим герой от човека, отнел по такъв жесток начин живота на това момиче”, призова Йорданов.
Психопат, както го наричат, вършял в най-мръсните среди на ъндърграунда, при това с уговорено споразумение за защитен свидетел, последното нещо като че ли е мисълта за самоубийство.
Но сега и другият свидетел ще внимава какво знае по случая...Още повече признанията за деянието са на вече липсващ свидетел...та, да видим и края...
анализче за четене цък http://www.dnevnik.bg/analizi/2012/0...p=0#addcommentLast edited by коки; 14.01.2012, 19:48.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеРезултата е отличен.Дали той е убиеца незнам но е участвувал.Смърт и за другите участници па ако ще и прокурора да ги самоубие.Някои хора трябва да спрат с политическите простотии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНебрежност да , но чак престъпна ? Важен е резултата - един мъртъв изверг.....
Странно е и изказването на зам.-директора на Института по психология на МВР Росен Йорданов:
“Не забелязваме, че около нас ходят хора с тежки морални, човешки и етични проблеми. В случая говорим за чист психопат. Нека неговото самоубийство да не бъде третирано като саморазкаяние или вина”, каза Росен Йорданов. Той подчерта, че това всъщност е акт на човек, който е изпаднал в безизходица, че не е успял да се опази докрай и се е провалил в опита си. “Нека не правим герой от човека, отнел по такъв жесток начин живота на това момиче”, призова Йорданов.
Психопат, както го наричат, вършял в най-мръсните среди на ъндърграунда, при това с уговорено споразумение за защитен свидетел, последното нещо като че ли е мисълта за самоубийство.
Но сега и другият свидетел ще внимава какво знае по случая...Още повече признанията за деянието са на вече липсващ свидетел...та, да видим и края...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНебрежност да , но чак престъпна ? Важен е резултата - един мъртъв изверг. Заради политиканстването сте способни да си смените и ценностите. Крайното отрицание на дадена политическа сила или обществена институция /в случая полиция/, както и телешкия възторг към тях са еднакво вредни и водят до едни и същи масови престъпления каквито са фашизма , комунизма и други изми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМисля,че ми знаеш отговорът кой е???По-принцип това са им стари методи не от сега.Поредното малоумно изцепване на Цвъки ,че ....http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D1%80...ews188440.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеП.С.И според мен,ако наистина куките са "очистили" въпросния човек и са замесени в тази мръсотия,напълно съм убеден,че Ц.Ц. и Б.Б. ще направят всичко възможно това да се разкрие,за да си припишат дивиденти как прочистват къщичката си от случайно промъкнали се в системата криминални контрагенти,борят се с корупцията и т.н. и т.н.,не мислиш ли и по тая плоскост?
На въпрос дали има нови „Килъри", спецченгето отговори, че няма, тъй като Цветан Цветанов е създал много добра организация в структурите за сигурност в България и не може да се образува нова такава групировка.
Всякакви грешки или участие на униформени в престъпни схеми се отрича до...смърт, или поне, докато не стане неизбежно.
Апатията и страхът отново са навсякъде - от малките махали до столицата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНебрежност да , но чак престъпна ? Важен е резултата - един мъртъв изверг. Заради политиканстването сте способни да си смените и ценностите. Крайното отрицание на дадена политическа сила или обществена институция /в случая полиция/, както и телешкия възторг към тях са еднакво вредни и водят до едни и същи масови престъпления каквито са фашизма , комунизма и други изми.
А иначе съм абсолютно съгласен с теб,че изверга си е получил заслуженато,даже ,прекалено леко се е оттървал ,ако питаш мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНе е необяснимо,напълно си е обяснимо:
Вариант 1:Престъпна небрежност!
Вариант 2:Гръмнат е от куките!
Избери си един от двата варианта!
И не мисля ,че при желание от страна на МВР е особено трудно да се установи кой от двата варианта е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНе е необяснимо,напълно си е обяснимо:
И не мисля ,че при желание от страна на МВР е особено трудно да се установи кой от двата варианта е.Last edited by коки; 14.01.2012, 18:51.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДа се допусне важен заподозрян или свидетел да се гръмне в тяхно присъствие е НЕОБЯСНИМО.От което следва,че има нещо гнило .
И не мисля ,че при желание от страна на МВР е особено трудно да се установи кой от двата варианта е.Last edited by retro_69; 14.01.2012, 18:40.
Коментар
Коментар