If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Добре де, цял град и то немалък, не може да се справи с един извратеняк ?!?! Колкото и як да е - скачат му 10 мъже и го убиват или осакатяват - трошат му гръбнака на 4-5 места - трудно ли е ?!?
Хъхряците изнагляха дотолкова само по една причина - ЗАЩОТО ГИ ТЪРПИМ !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Статус на БА - * около 1 600 танка, предимно Т-55, в по-малки количества Т-62 и Т-72.
* различни видове бронетранспортьори, общо над 2 000;
* над 100 изтребителя, предимно МиГ-21, в по-малки количества МиГ-23 и МиГ-29;
* ракетни комплекси Р-300 Елбрус с обсег 300 км, 50 на брой. 48 заредени с бойни глави и готови за употреба;
* ракетни комплекси 9К52 Луна с обсег 70 км, неизвестен брой;
* ракетни комплекси Р-400 с обсег 480 км, 8 на брой с общо 24 допълнителни ракети, заредени с бойни глави и готови за употреба;
Защо не им покажем малко маневри да ги сплашим?!
Какво чака праителството, да ни се смее цял свят ли?!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
"В Монанта, многоуважаеми ЦИГАНИТЕ от отдавна са превзели града. Нападат с револвери майки след покупки в Кауфланд, разкарват си каруците с крадени прозорци и врати от вилните зони, а лятос трева и тухли, без полицията изобщо да ги закача. Полицията глобява само българи на шосето. А където са циганите из квартали като Младостите и Плиска, там полиция изобщо няма. Това е "управлението". Съветът на полицията към жертвите е да си носят пистолети и сами да се защищават против ромските безчинства. Около кофите за боклук пък е ад. Там бандички с куки и ножове така си оперират посред бял ден. Често са в свади едни с други. И всички са се примирили с тая "картинка". Циганите още малко и ще са болшинство както е тръгнало
Наскоро и изверг намушка в корема с нож няколко пъти 30-годишна лекарка. Издебнал я на мостче сутрин през рекичката на път за Болницата. Проследил я след банкомата. Не знам дали тя остана жива. Шиха я в София по спешност. Но никой нищо не каза повече какво стана с нея? Някой да знае? И не каза дали извършителят е циганин и кой е?
Мене също няколко пъти ме проследяват и българи дори след банкоматни посещения.
А пък циганите-просяци направо те преследват из града и те дебнат с месеци пред Пенни и около кофите за боклук. Други пък цигани ядат от кофите за боклук и направо ти отвличат боклука из ръцете.
Е има и един мускулест преследва свободно сами жени из града - с черни къдрици с колело, който говори като жена. Да не би този да е "хермафродитът"? С яка физика ли е? Като бодибилдрър?
Монтана е изтръпнала от страх от подобни, общо взето... и тия квартали тънат от боклуците дето цигани и кучета ги разнасят из кофите. И е много мръсно. По-бетер е от гето в Африка. Там сигурно е по-сигурно и наредено. Общината си чисти само центъра и си гледа само центъра. Толкова за "официалните грижи". Сякаш кварталите не са част от България.
На мене целия месец юни и юли този с колелото, боди билдъра с черните къдрици ми е висял пред блока, диреше ми адреса, евентуално, за да ме изнасили, ограби или подобно. Полицията го познава, защото си говорят много свойски с него. Но не знам дали е циганин или българин. Малко трудно му личи. Някой ако знае кой е? По цял ден яде из ресторантите и кара колело из града! Едро тяло с форма на триъгълник, бифест и нисък. Този е опасен много и за деца, защото едно 9-годишно момиченце ми каза тука пред магазина как й оглеждал дупето след магазина и свиркал и я закачал. Кой е тоя мъж дето ни плаши наред в Монтана?
А оня дето напада български самотни жени пред блок 17 в Младост-2? Една съседка ми каза, че и нея я нападнал с револвер, като и нас. Той не е от ромското село Кошарник, както полицията ми каза. Той си е от седемнадесети блок, каза съседката. Той е много черен, слаб, с черно кожено яке и панталони. Тя каза, че той оперира с брат си - също циганин. И че двамата живеят в седемнадесети блок! Те нападат жертвите си посред бял ден в 13.00 часа на най-трафикираното кръстовище от пешеходците на път за евтиния магазин в града - Кауфланд. Издебват ги от блока си по етажите горе, най=вероятно от далече и преценяват да ударят когато няма много хора наоколо.
Някои дни го виждам да събира боклуци от кофите за боклук, лятото ходи с една яркожълто-зелена тениска и влиза в магазините да пита за вестници най-вероятно все едно му е бащиния района. Той е около 30-годишен. С лъскав перчем и гъсти мустаци извити надолу. Държи си ръката под якето и не се знае дали е с револвер или не, но сочи към вас когато ви притисне в някой ъгъл.Деца не го притесняват. Много е нагъл
Не знам дали милицията е на Цветанчов. Защото почти никой от града не е е гласувал за "Герб". Но тази нотариуска Искра Фидосова, тя от Герб ли е? Тя си има кантора в центъра на Монтана.
Ще посъветвам жената да се изнесе. Има много общински жилища Монтана е град-призрак, празен град, както е целия Призрачен демократичен Северо-западен район от 21 години насам. Пълно е със свободни квартири. Но има опасност пак да се натъкне на цигани. Много новобогаташи си дават луксозните къщи на 4 етажа и кооперации под наем. И там трябва да дели ток и вода, като мене с цигани които са наематели. Тоя край вече отиде ... Нестопанисването до там води. До асимилация на българите."
Напълно съгласен! Твърдо прилагане на законите. Лошото е че някои закони още се коват. Примерно закона за връщане на метали за скраб. Аз имам около тон от които ще спечеля мижавите 400лв. и предпочитам да ги загубя, но да нямам право да ги продавам, както и да знам че и циганите да нямат право да ги "берат".
От друга страна като Плевнелиев прецени че незаконните имоти са 1600 в цялата страна, преброи ли всеки 1000 в големите цигански гета???????.Не затова импе си прав, че само желязното спазване на законите ще им намали раждаемостта драстично. През последната година съм питал около 300 циганина и циганки женени ли са. Никой не ми е отговорил утвърдително. Даже някои от тях казваха откровенно ние не се женим официално, защото жената взима детски. Ето това трябва да се изкорени. Докато циганите са извън закона и Държавата няма да има оправия!
Това е излишно. Можем да ги намалим не със 75, а с 90% само като прилагаме съществуващите закони, а и тогава евромалоумниците не могат ни каза копче.
На какви основания ще настояват да позволяваме на хъхряците да крадат безнаказано, да ползват безплатни ток и вода и да си струпват гнусните катуни на чужда земя? По никакъв начин ЕС не може да иска от нас да поставим над законите на страната група граждани на етнически признак.
Разбира се, ако хъхряците тръгнат да скачат с ножовете и брадвите, жандармерия и армия ще имат пълното основание да ги смажат като гниди.
Просто е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Те, че ще тръгнат, ще тръгнат. За справка в Косово кво стана. Ама номерът е да се справим преди да дойдат. Те първо ще пишат ноти, после ще пратят комисия да провери, после журналисти, абе поне 6 месеца ще трябват за да дойдат да ни гърмят. Все пак има си процедури. Да ама за 6 месеца всичко тука ще е приключило стига да има стройна организация и да се работи на 3 смени. Ще им пратим едно писмо дето се пише "Сори, повече така няма да правим" и сме готови.
Аз съм за, остава да съберем още няколко стотин хиляди съмишленици само и сме в играта.
Жейсън - вярваш ли, че някой ще тръгне да воюва с нас заради някакви гнусни човекоподобни?
Веско - Българите в светът са над 10 000 000. Ега да няма Българи.
Те, че ще тръгнат, ще тръгнат. За справка в Косово кво стана. Ама номерът е да се справим преди да дойдат. Те първо ще пишат ноти, после ще пратят комисия да провери, после журналисти, абе поне 6 месеца ще трябват за да дойдат да ни гърмят. Все пак има си процедури. Да ама за 6 месеца всичко тука ще е приключило стига да има стройна организация и да се работи на 3 смени. Ще им пратим едно писмо дето се пише "Сори, повече така няма да правим" и сме готови.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Хакиненов - как ще се върнат, ако няма кой да ги храни тука?
Иначе хъхряшкият проблем е лесно решим - дайте ми един мандат власт и проблемът ще изчезне.
Не мандат, дайте ми 6 месеца пълна власт, поне толкова ще отнеме на всички там обединени правозащитни "културни" държави да организират войски за навлизане за омиротворяване тук. За това време аз ще свърша работата докато те ми дращят ноти и предупреждения, и ще се изнеса в Аржентина да кажем. Накрая след 6 месеца и Манговците и мен няма да ме има и тук ще си останат само Българи да си правят държавата Омиротворители няма да дойдат, щото вече всичко ще е мирно и тихо.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
... За нещастие Българина в момента е един бавно, но сигурно изчезващ вид и това няма да се промени.
Що бе, къв е проблема да се борим за независимост? Щом циганите не искат и не могат да имат собствена държава, рано или късно малкото останали тук българи ще поискат да живеят самостоятелно на примерно четвърт от сегашната територия.
Лозунга "България на три морета" е безкрайна отживелица при липсата на българи
Коментар