IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
    Ами да построи подходящи жилища, било блокове, или къщи обособени в квартали, където да се настанят нуждаещите се.
    Пич, кажи ми и аз къде да се наредя, държавата да ми построи и на мен нещо!
    Защо все на тях да им строим, а за останалите нищо!!!!

Коментар

• Ravon написа:
      Това е дискриминация на малцинствата и е напълно неприемлива за една съвременна и демократична държава като България. Всички следва да имаме еднакви и гарантирани права и свободи, и никой не може да ни погазва правата и свободите. Това се казва демокрация.

Нещастникът, позволил си да напише горното в защита на гнусната сган е за трепане! Първо трябва да разкрием и разобличим подстрекателите сред нас и да се очистим от тях. Така и мангалската сган ще разбере, че няма да стане тяхното - като нямат подкрепящи ги боклуци сред нас ще свият перките. Иначе им никнат криле и с масата ни ще ни пометат.

Много лоши неща ни чакат! Не знам кой да пази България!!!

Коментар

Това е дискриминация на малцинствата и е напълно неприемлива за една съвременна и демократична държава като България. Всички следва да имаме еднакви и гарантирани права и свободи, и никой не може да ни погазва правата и свободите. Това се казва демокрация.
        Който не е плащал данъци последните пет гдини да няма право на глас!! Изборният туризъм ли наричаме демокрация? Значи веднъж той е взел решение да е гражданин на друга държава, да спазва НЕЙНИТЕ закони, да живее и работи там!! А си запазва правото да идва и да слага ред в моя дом!
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Какво "малцинствата", защо слагаш множествено число? Кой да си чул някой арменец, евреин или турчин да пищи, че някой го тормози или дискриминира?

Но от друга страна - турчин да проси, арменец да не работи или евреин да живее в колиба, видял ли си?

ДИСКРИМИНАЦИЯ има в тая страна и тя е страшна, но дискриминирани са НОРМАЛНИТЕ ХОРА, а хъхрещите човекоподобни са ВСЯЧЕСКИ ПРИВИЛЕГИРОВАНИ !!! А в нормаллните страни мангалите просто получават това, което заслужават - щом се държат като нехора и отказват да спазват законите и да се трудят, третират ги именно като нехора, като измет !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ти нещо от себе си няма ли да кажеш или ще продължаваш да цитираш партийните ви директиви?
            Около изборите миналото лято теб ли те мислеха за бот, защото по цял ден бълваше снимки на Доган и сие в една от съседните теми?

И един въпрос: ако аз вляза у вас, опитам се да ти изнеса плазмата, обаче ти ме хванеш и ми счупиш ръцете, нечии права нарушени ли са? И ако да, то чии?
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ех, Равоне, преди ни научи на икономика и инвестиции, сега ще ни научиш и на демокрация. Как тази ваша хомогенна групичка така и не се спря? И всеки от вас започва с думите "ето че" и след това следват лъжи, които могат да напълнят цял танкер. Точно вие, дето се пишете "либерали". Кога ще доживея да чуя едно интелигентно мнение от вас?

Коментар

• Прав си , просто трябва да се вдигнем и да наложим избирателен ценз + задължителен вот.
                1.Средно образование
                2.Платени соц. осигуровки
                3.Платени здравни усигоровки
                4.Постоянно прибиваване в страната мин. 1 година назад.

Коментар

Всеки, който не си е плащал данъците да няма право на глас и готово!

Коментар

Тези въпроси са напълно ирелевантни относно планираното шествие за утре.
                    Иначе, в голямата си част къщите наистина са незаконни, това никой не го и отрича. Но това са единствените жилища на хората, не може да бъдат изпъдени на улицата, нека държавата и общината да им осигурят жилища, след като искат да ги местят.
                    Ами дай всички Българи, които нямат собствен дом, да струпат по една барака където си харесат... в градинката зад парламента например !!! Ама на тях никой няма да им позволи, нали, защото НЕ СА МАНГАЛИ !!! Откъде-накъде да им осигуряват жилища? На някое нуждаещо се Българско семейство да са дали дом за без пари или за 30 лева наем за тристаен апартамент? Какво са дали на държавата тия подчовеци, че да ги обгрижваме? Данъци плащат ли? Осигуровки? Въобще НЕЩО плащат ли, поне сметки за ток или вода? Да не съм длъжен с парите от данъците си, които съм изкарал с труд, да строя къща на Хъхрю, който не е работил и една минута в мръсният си живот? Да ги прогонят като псета, да вървят по дяволите, въобще не ме интересува къде - ако искат техните защитници от Брюксел и Страсбург да си ги вземат при тях !!!

И какви са "управляващите", че да вземат решиния, които "не подлежат на обсъждане", както директно си се изразил ти? Кой е дал власт на тия управляващи? Кой издържа тях и хрантутниците им с данъците си? Кой по конституция е суверен на тая страна? Оня вечно дърдорещ и оправдаващ се и нищо не вършещ на практика индивид с тимберица като компир ли? Или Народът?

Как се допуска един гнусен мангал да казва на нас, Българите, че ако не ни харесва мръсното му племе да ни тероризира в собствената ни страна, да сме ходели някъде другаде - в Швейцария или където и да е? Ако бяхме нормална държава, властите щяха да натикат тоя нагъл индивид в затворът, най малкото за да го спасят от саморазправата на честните хора !!!
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      В Италия, Словакия, Словения, Чехия въпроса с циганите е решен. Те нямат право на глас, на пенсия, на социално подпомагане

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Лайнар, за тези думи

"Ето че се оказа че протестите са без основание, всичко е било нормално и в реда на нещата, и човека не е бил убит заради прободна рана, а заради мозъчно-черепна, може да е паднал и да се е ударил.
                        Интересно е защо някои хора се опитват да раздухват нещата, все едно е станало нещо невиждано."

, ако бях брата на момчето, бих те отвлякъл и бих те рязал по малко (ама не от малката ти пишка, където вие обичате), така че да доживееш поне 2 седмици, преди да издъхнеш в страшни мъки. Моли се, той да не е като мен.
                        Явно не разбираш иронията, щото си много ядосан, пък и малко тъп. Човека говори с езика на официалните власти, които сами сме си избрали.

Коментар

• Няма какво да си губим времето.
                          В Италия, Словакия, Словения, Чехия въпроса с циганите е решен. Те нямат право на глас, на пенсия, на социално подпомагане. Мангали не се толерират още в Гърция, Хърватска, Сърбия, Македония (Там въобще не ги пускаха в центъра на Скопие, поне като бях там съм виждал как полицията ги гони), в Швеция, Швейцария, Дания и т. н. Та в ЕС и в останалата част на Европа е така, само тук им цепим басмата на тия.
                          Last edited by Jay Gould; 09.07.2010, 14:19.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Лайнар, за тези думи

"Ето че се оказа че протестите са без основание, всичко е било нормално и в реда на нещата, и човека не е бил убит заради прободна рана, а заради мозъчно-черепна, може да е паднал и да се е ударил.
                            Интересно е защо някои хора се опитват да раздухват нещата, все едно е станало нещо невиждано."

, ако бях брата на момчето, бих те отвлякъл и бих те рязал по малко (ама не от малката ти пишка, където вие обичате), така че да доживееш поне 2 седмици, преди да издъхнеш в страшни мъки. Моли се, той да не е като мен.

Коментар

Ще помоля модератор да изтрие долното обидно мнение на 4ervenasgan. Подобен език е неподходящ за използване в един цивилизован форум.
                              Гълтай!

А Цветанов е естествено да си защити подопечните. Инак неговия стол ще заклатят. Въпроса е тоя, с прободната рана - ще щъка ли пак по улиците?

Червенасган, чудя се кога някой ще го свърши това нещо.

Коментар

• Съгласен съм с тебе Равон, от такива мнения нещата само стават по-зле.
                                Но основното което казва човека е вярно, не може да се дава жилище на едни, а на други не.
                                Равенство и братство... пред закона

Коментар

Working...
                                X