IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Откриха откраднат бюст на Ботев в пункт за цветни метали
    http://www.dnes.bg/crime/2011/02/17/...-metali.111503
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от SAW Разгледай мнение
      айде който защитава лилавите си 'събратя' да отговори на този въпрос???
      Казах и по-долу - всички Български семейства, които нямат дом, да изискат от държавата да им подари по един или поне да им го отдаде за "временно" ползване - ако не получат домове - да съдят същата за расова дискриминация ?!?

Как така хем по Конституция всички за равни, хем ще строят жилища само за хъхряци? И с чии пари? - С данъците на СЪЩИТЕ Българи, които се свиват под наем !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        А колко Българи нямат собствен дом, но никой нищо не им дава - или се заробват с кредит, или плащат половината си доход като наеми?
        .
        айде който защитава лилавите си 'събратя' да отговори на този въпрос???

Коментар

• И какво - ще им дадат държавни жилища, за да ги съсипят, щото, милите си нямали дом? А колко Българи нямат собствен дом, но никой нищо не им дава - или се заробват с кредит, или плащат половината си доход като наеми? Защо ще се дава каквото и да е на тия изроди? Имали чаавета - ами да не са ги дрискали !!!

Вълчов - дреме и на хъхрячката, ще си снесе нови. Сигурно повече съжалява за плазмата...

Коментар

• Изгорели две деца в София!

Цитат:
            Според съобщеното от майката, тя оставила децата сами в импровизирания дом, който е изгорял напълно.

Едното е на 3.5 години а другото на 2г1м.

Кво да кажеш....
            И това ще мине ...

Коментар

• Абе мамичката им на тия от ДНСК, аз като съм бил без жилище да не би някой да ми е търсил и предлагал подслон?!
              В тая държава си има закони и който не ги спазва следва да си носи наказанието! Включително и най-вече държавната администрация!
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ДНСК чака община Варна да намери подслон на ромите, за да събори незаконните постройки

Дирекцията за национален и строителен контрол (ДНСК) чака община Варна да намери подслон на изгонените роми, за да пристъпи към събарянето на незаконните постройки на ул. Девня". Това стана ясно отговор на дирекцията, изпратен след официално запитване.
                С писмо от 1 февруари т.г. ДНСК информира кмета, че ще събори незаконните къщи, след като изгонените семейства бъдат настанени в други жилища, предвид неблагоприятните метеорологични условия през зимния период. До момента пред ДНСК не са представени данни за предприети действия от общинска администрация за осигуряване на подслон на обитателите на сградите, се посочва още в писмо от дирекцията.
                Припомняме, че около 35 роми от пет постройки бяха изведени при засилено полицейско присъствие и останаха без подслон. Незаконно изградените на общински терен къщи, възпрепятстват проекта за цялостно възстановяване на ул. "Девня".

Ето и пълния текст на писмото:

Във връзка с издадени от Началник РДНСК-Североизточен район 5 броя заповеди за премахване на незаконни строежи, намиращи се в 16 м.р. град Варна, обитавани от самонастанили се ромски семейства, в т.ч. и от малки деца.
                С писмо от 01.02.2011год. на ДНСК, Кметът на Община Варна е уведомен, че принудителното изпълнение на влезлите в сила заповеди за премахване ще се извърши след настаняване на семействата в други жилища, предвид неблагоприятните метеорологични условия през зимния период.
                От Кмета на Община Варна е издадена Заповед № 0522/09.02.2011г., с която е наредено да се изземе общинския имот, върху който са разположени строежите.
                Действията на общинската администрация в изпълнение заповедта на кмета не са съгласувани и не подлежат на контрол от ДНСК.
                До момента в ДНСК не са представени данни за предприети действия от общинска администрация за осигуряване на подслон на обитателите на сградите.

Коментар

• И откъде накъде ще намират нов дом, за да компенсират тия изроди за НЕЗАКОННИТЕ им катуни ?!?

Да заминават за Брюксел или Страсбург при техните защитници - те да ги настаняват където си щат.

Чест им правело, видиш ли... ако бяха Българи, дали някой щеше да ги търпи години наред в незаконни жилища посред Варна ?!?

На тия хорица-българи, дето им сринаха домовете или виличките, някой нещо даде ли им?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                    Браво, чест прави на РДНСК че не действат насилствено спрямо малцинствата. Все пак не е редно да сринеш дома на някого, пък било той и ром, баз преди това общината да му е осигурила ново жилище.
                    .
                    абе защо общината трябва да му предоставя дом? Ако ми сринат мойта къщурка мислиш ли че на някой ще му пропука? И че общината ще ми осигури НОВО ЖИЛИЩЕ??? Какво е това мислене, бе хора...........

Коментар

• Браво, чест прави на РДНСК че не действат насилствено спрямо малцинствата. Все пак не е редно да сринеш дома на някого, пък било той и ром, баз преди това общината да му е осигурила ново жилище. Добре е че явно има поука от грешните действия на кмета на Ямбол, който срина цял блок, без обаче да предвиди че хората трябва някъде да бъдат настанени.

17.02.2011 10:46
                      Незаконните ромски къщи във Варна все още не са съборени

Все още не е започнало събарянето на незаконните ромски къщи във варненския кватрал "Максуда", които бяха опразнени в началото на седмицата. Междувременно хората, които бяха извадени от тях се настаниха на близката поляна и спят под открито небе. Топлят се като горят стари гуми.
                      Близо 40 роми бяха изкарани от петте незаконни къщи до крайезерния път. Част от тях се подслониха при близки, други обаче останаха буквално на улицата. Междувременно къщите стоят празни, а полицията пази никой да не припари до тях.
                      От РДНСК пък казват, че ще съборят постройките едва след като общината намери дом на ромите, които са живеели там. Засега обаче общинарите не са предприели никакви действия.

Коментар

• Иначе това със съдебните дела за дискриминация е добър ход, за който беше крайно време. Надявам се нещата да продължат:
                        - Хората край хъхряшките гета да спрат да плащат ток, а ако им го спрат, да съдят ЕРП-тата за расова дискриминация;
                        - Младите семейства, които нямат дом, да поискат от "държавата" да им построи и подари такъв, както на гнусотиите - ако не - съд за расова дискриминация;
                        - Родителите на малки ученичета в София да поискат от мармозетката фъндъкова да им осигури безплатен училищен транспорт, от какъвто се ползват чааветата, ако не - съд за расова дискриминация;
                        - Ако на Българин болен или родилка докторите поискат пари, въпреки че са осигурени - съд за расова дискриминация;
                        - Ако на хъхряците дават безплатно ваксини, които хората плащат - съд за расова дискриминация;
                        - Ако на някой човек му съборят незаконната къща край някой язовир, а хъхряшките развъдници не ги пипат - съд за расова дискриминация;

и т.н. и т.н.

Ако сами не си търсим правата, ако не се борим за тях, най-малко продажните политици ще ни защитят, напротив, те и кръвта ще ни източат и кожата ни ще одерат, за да поят и хранят гнусните нечовеци !!! Сами трябва да се борим, по съдебен и законов път, а ако не помогне - египтяни и тунизийци ни показаха как се прави.... ама ние Тимберицоидът и Маймуноподобният и Бабешките цъкли не трябва живи да ги пускаме.

Коментар

• Кефалов, а не те ли е срам да искаш пенсионерите да плащат сметките на мръсните мангали, а после да нямат пари за лекарства? А самите мангали, макар здрави и прави, да отказват да работят, да живеят цял живот на помощи, а да ходят отрупани в злато ?!?

Аз казвам - водата на хъхрещите изроди да бъда спряна, те така и така не се мият, а пият само алкохол. Да им се дадат 6 месеца да си изплатят задълженията към ВиК, ако не - да им бъде отнемана собственост, ако и тя не стигне - в мините - да работят като роби докато се издължат !!! Ако някой си плати - водата му се пуска.
                          Отделно - всички шефове на ВиК, допуснали подобно безобразие - съд - и в затвора заедно с мангалите.

Хакиненов - искам да знам на какво основание европедеругите ни натискат да поставяме хъхрещите нечовеци над законите на собствената ни държава? Ако се спазва Наказателният кодекс поне 70% от пълнолетните хъхряци трябва да са в затворите... и най-добре оттам - в мините или на строежите на пътища или на нивата - да отработват жалкото си съществуване и милиардите, коието сме пилели за тях. А ако Брюкселските и Хелзингските и Страсбургските мастурбанти врещят - сичкото хъхряк на конските вагони с бодливата тел на прозорците - и - при тях !!! Те да ги отглеждат, да ги интегрират и да им търпят издевателствата.

НИКОЙ нищо не може да ни направи, никой не може да ни накара на сила да търпим тая измет, да ги храним и да се оставяме да ни грабят и колят. Липсва ни само едно - държавници - мъже и българи а не боклуци като тоя отвратителен дивак, дето сега мърси премиерското кресло на Стамболов. Новини по телевизията по хъхряшки щял да пуска... за 100 000 хъхряшки гласа повече България ще продаде изрода... Казвам ви, ако някой в предизборна компания обещае, че ще обеси Картофоидният и цялата му престъпна пасмина пред Парламентът, с две ръце гласувам за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от LoLa Bunny Разгледай мнение
                            Общо взето добре си описал реалността. Много раждане, много хранене... много нещо.
                            А може и нещо за кастрация да ги наредим...
                            Ами имам си един страхотен уличен котарак. Живее си в супер лукс у дома. Храня го с най- отбраната котешка храна. Един път препика. Вторият път остана с две топки по-малко. Но по принцип съм против кастрацията

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Раждат на 13. До 13-тата година преди да роди следващото поколение ме краде. От 13 до 18 те ме крадат и раждат нещо, което ще ме краде след 7 години. През това време им плащам сметките, плащам детските на това което е родило на 13, и детските на детето му. Когато стане на 18 влиза в затвора. Там му плащам пълната издръжка и продължавам да плащам детските на 13 годишното му дете, което е родило и плащам и неговите детски. ОБЪРКАХ СЕ
                              Общо взето добре си описал реалността. Много раждане, много хранене... много нещо.
                              А може и нещо за кастрация да ги наредим...

Коментар

• Раждат на 13. До 13-тата година преди да роди следващото поколение ме краде. От 13 до 18 те ме крадат и раждат нещо, което ще ме краде след 7 години. През това време им плащам сметките, плащам детските на това което е родило на 13, и детските на детето му. Когато стане на 18 влиза в затвора. Там му плащам пълната издръжка и продължавам да плащам детските на 13 годишното му дете, което е родило и плащам и неговите детски. ОБЪРКАХ СЕ

Коментар

Working...
                                X