Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеКоки каза:Но си задавам въпросът ,кой седи зад двете убийства ???
-----------------------
Ако знаеш казвай,стига си ни държала под напрежение!Развиваш си тезите като латиноамерикански сериал.
А, пък то какво? Толкова семпло пернишко-винкелово изпълнение!Last edited by LANDLORD 31; 15.01.2012, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеКоки каза:Но си задавам въпросът ,кой седи зад двете убийства ???
-----------------------
Ако знаеш казвай,стига си ни държала под напрежение!Развиваш си тезите като латиноамерикански сериал.
Тезите си ги развивам на база прочетеното между редовете, от това което ни поднасят другарите .
пп Нещо което ми хареса
Last edited by коки; 15.01.2012, 15:11.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеелементаризирането...ти е слабост, май )
Някъде да споменавам Б.Борисов и Цветанов като замесени?! (ако се стигне и до там...жална ни майка на българите)
Тяхната вина е именно...престъпната небрежност!
Във всичко - в дела и думи!
Престараването им и в случая е свързано с желанието на всяка цена да не се дискредитира Полицията и некадърните й, често престъпни кадри!
...на всяка цена го правят, което е страшното.
(btw...например, така беше и със сливенския кмет, защита до дупка, независимо, че вече бяха ясни престъпленията му по служба)
Коментар
-
В началото на 90-те години живях в Германия.Всеки ден си купувах по един вестник,нещо от рода на 24-часа.Не толкова,че ме интересуваха глупостите написани там,а повече да си упражнявам немския.Колегата ми,германец,всеки ден ми задаваше един и същи:"Е пич,колко мъртви има днес?"
Изводите оставям на вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАрестуван човек за това, че е вдигнал българското знаме на Паметника на съветската армия
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеин и ян, хайде сега се съберете с цилиндъра от снощи и спретнете една хубава стройна теория на поръчителство от самия отдел на ГДБОП, като политическа поръчка от Цвъки и Боко. Аз направо мисля, че Бойко Борисов е поръчителя, като неговия говорител е шефа на РДВР Перник /понеже се бил разплакал-това го издало/ И понеже бивши и настоящи служители на МВР са такива дилетанти в отвличанията, решават, че инструменти ще бъдат един психопат и един социопат, които дори няма да се занимаят с истинско отвличане, а ще предприемат бързо убийство, защото нямали да имат средства да поддържат жертвата. Че този Бойко /истинският поръчител/ толкова ли не им е осигурил първоначален капитал за инвестицията с голяма възвращаемост наречена "ОТВЛИЧАНЕ"?!?!
Някъде да споменавам Б.Борисов и Цветанов като замесени?! (ако се стигне и до там...жална ни майка на българите)
Тяхната вина е именно...престъпната небрежност!
Във всичко - в дела и думи!
Престараването им и в случая е свързано с желанието на всяка цена да не се дискредитира Полицията и некадърните й, често престъпни кадри!
...на всяка цена го правят, което е страшното.
(btw...например, така беше и със сливенския кмет, защита до дупка, независимо, че вече бяха ясни престъпленията му по служба)
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеBut only a tiny fraction of those are stereotypical abductions or kidnappings by a stranger.
А и да не забравяме ,че това де ми визираш е на база населението на САЩ което т 310 600 000
Та ми е интересно, каква е статистиката за БГ и въобще има ли такава към 2011г???
Но си задавам въпросът ,кой седи зад двете убийства ???
И Коки,достатъчно интелигентна си,за да съпоставиш цифрите на база- населението на България
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ все пак, престъпната небрежност на полицията доведе до най-желаната развръзка за алчния поръчител на убийството
Вероятно, няма да се открие кой е истинския поръчител и каква му е връзката с полицията
Доста изнесени от сестрата на Мирослава факти говорят за ...връзка със следствието.
ин и ян, хайде сега се съберете с цилиндъра от снощи и спретнете една хубава стройна теория на поръчителство от самия отдел на ГДБОП, като политическа поръчка от Цвъки и Боко. Аз направо мисля, че Бойко Борисов е поръчителя, като неговия говорител е шефа на РДВР Перник /понеже се бил разплакал-това го издало/ И понеже бивши и настоящи служители на МВР са такива дилетанти в отвличанията, решават, че инструменти ще бъдат един психопат и един социопат, които дори няма да се занимаят с истинско отвличане, а ще предприемат бързо убийство, защото нямали да имат средства да поддържат жертвата. Че този Бойко /истинският поръчител/ толкова ли не им е осигурил първоначален капитал за инвестицията с голяма възвращаемост наречена "ОТВЛИЧАНЕ"?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеhttp://www.trutv.com/library/crime/c...missing/2.html
2300на ден,подчертавам Коки, НА ДЕН!!!!!
А и да не забравяме ,че това де ми визираш е на база населението на САЩ което т 310 600 000
Та ми е интересно, каква е статистиката за БГ и въобще има ли такава към 2011г???
LANDLORD 31
И все пак престъпната небрежност на полицията доведе до най-справедливата развръзка за алчния поръчител на убийството.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение...
И все пак престъпната небрежност на полицията доведе до най-справедливата развръзка за алчния поръчител на убийството.
Вероятно, няма да се открие кой е истинския поръчител и каква му е връзката с полицията
Доста изнесени от сестрата на Мирослава факти говорят за ...връзка със следствието.Last edited by съни(тя); 15.01.2012, 13:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТа сега е време МВР -то,за да ни отклони вниманието от случая в Перник да почнат да ни занимават с тая новина.43-годишна жена от Благоевград в неизвестност от 3 януариДали и тук няма да има проспани дни от страна на полицаите,след подаване на сигнала ???
14.01.2012 18:49
43-годишна жена е изчезнала на 3 януари тази година. Вече 11 дни близките на Живка Димитрова Михалкова я издирват. Жената е от Благоевград и е обявена за общодържавно издирване. Семейна е с две деца, има собствен бизнес.
След като на 3 януари тази година е излязла от дома си по домашно облекло и не се върнала, близките й потърсиха съдействие. Живка е излязла от дома си без връхна дреха и мобилен телефон. До момента няма информация за състоянието и местоположението
2300на ден,подчертавам Коки, НА ДЕН!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЗемевладелец мисля си ,че по тоя случай ще се лае още няколко дни и знаеш ли какъв ще му е изхода???Ще накажат някой полицай от най-ниското стъпало и ще изкарат виновник за убийството на Мирослава тоя Стойчо Стоев-Чочо, който се е ,,самоубил''.Та как му виждаш ти края ??
За солариума си прав.
Що се отнася до решаването на случая, мисля че въпреки вътрешната ми убеденост , че въпросния Марио е физическият убиец, може да се отърве с диагноза за психично заболяване. Всички говорим за полицията колко е корумпирана и т.н, но всички знаем и лекарите що за стока са нали? За пара и най-стабилният духом могат да го изкарат неспасяем шизоиден параноик.
И все пак престъпната небрежност на полицията доведе до най-справедливата развръзка за алчния поръчител на убийството.
Коментар
Коментар