If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защитата на върха е по-трудна от изкачването му.Успех Веско!
Петре, извинявай брат, ама утре на мача с Холандия за нашите ли ще викаш или за който е по-добрия на терена ?
То е ясно, че ще вика против България. После ще ни обяснява какви са гадове нашите футболисти, че ако някои са кадърни то като хора не струват и т.н. Ако случайно съдията даде дузпа за нас или отмени техен гол - пяна ще му излезе на устата. Тогава ще излезе, че Стоичков е копие на Данаилов и двамата са мръсни копелета, които гледат да опорочат играта с мръснишкте си номера.
Аааа забравих - те нашите футболисти и те пари искат от федерацията. Неморални типове. Забравиха кой ги направи велики и как с парите на Петър и сие са им купени първите бутонки.
Хубаво, че Таксун взе нещата в свои ръце и разработи подвижно биде по искане на шахматната асоциация.
По тоя повод мисля утре да напазарувам яко TAKSUN! Светло бъдеще я чака тая компания.
Между другото, тук един колега даде гениално предложение за тоалетна хартия на шахматни квадратчета. Аз я доразработих (виж постингите от преди два дена). Мисля, че ТАКСУН може да се заеме с производството и пласмента. Не знам за колегата, но аз съм навит срещу 5% от капитала на ТАКСУН да преотстъпя на компанията правата върху идеята. Като бонус бих очаквал Императора да ми пусне секретарката си за един уикенд на Карибите.
Колкото до секретарката, може и да ти я пусне.Само не искай Серена, че има опастност да настъпи световен катаклизъм...
Хубаво, че Таксун взе нещата в свои ръце и разработи подвижно биде по искане на шахматната асоциация.
По тоя повод мисля утре да напазарувам яко TAKSUN! Светло бъдеще я чака тая компания.
Между другото, тук един колега даде гениално предложение за тоалетна хартия на шахматни квадратчета. Аз я доразработих (виж постингите от преди два дена). Мисля, че ТАКСУН може да се заеме с производството и пласмента. Не знам за колегата, но аз съм навит срещу 5% от капитала на ТАКСУН да преотстъпя на компанията правата върху идеята. Като бонус бих очаквал Императора да ми пусне секретарката си за един уикенд на Карибите.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар