По т.2 - Подобна е и причината английското първенство по футбол да има много повече привърженици от италианското
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защитата на върха е по-трудна от изкачването му.Успех Веско!
Collapse
X
-
1.винаги е по-успешна стратегията да чакаш противника да сбърка, и респективно е по-рисковано да усложняваш играта (и чрез жертви) и да търсиш победата във всяка партия. И имайки предвид това, в повече партии от Крамник Веско можеше да спечели.
2.А що се отнася до зрелищността, ако всички играеха като Крамник, шахмата щеше да се следи основно от 1 неголяма каста привърженици с по над 2-3 диоптъра, нямаше да има такива наградни фондове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar)Първоначално изпратено от STне съм на мнение, че е спечелил по-достойния, благодарение на нашия имаше динамика и се получиха красиви партии, ако и двамата играеха "стил Крамник" нямаше да има толкова зрители
Абе ти ме съмняваш, че си българин, май си някой таджик или талибан....или бог знае какъв си
Коментар
-
Първоначално изпратено от STне съм на мнение, че е спечелил по-достойния, благодарение на нашия имаше динамика и се получиха красиви партии, ако и двамата играеха "стил Крамник" нямаше да има толкова зрители
Коментар
-
Защо Мортагоне, при свръхоспорван резултат 8,5-7,5, победа в последна партия, ти очакваш и анкетата ли горе да бъде подобно разпределена. Аз не. Но много ме усъмниха още съвсем в началото тези 0%. Много по-често от 0% такива събития стават постериорни 100%. Теория на вероятностите бета (???)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MortagonПроблемът на повечето българи е, че не са обективни.
Все пак жалко че Веско загуби .
1.Единствен той победи Каспаров в мач (през 2000г.)
2.През 2004г защити титлата си срещу Леко
2. И сега победи Топалов на Обединителния мач с 6:5. Спечели и тайбрека с 2,5 : 1,5, един тайбрек който стана реалност, благодарение на скандалното решение на Апелативната Комисия.
Коментар
Коментар