Първоначално изпратено от BankOfLame
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мобилтел или Как се краде безогледно
Collapse
X
-
za da ne se karate, vi preporu4vam da se informirate, kakvo e kalkulirano v cenata na minuta razgovor po tui nare4enite call-scenarios, kakto i v razli4ni napravlenia i dogovoreni tarifi prez otdelni carriers.
g-n Stoi4ev ima moite dulboki uvajenia(kato moi pruv nai-seriozen rabotodatel), no za momenta v BG varianta s 0.10cT/min vuv vsqko napravlenie e neprilojim za cqlata abonamentna grupa na edin operator.
optimalnata cena bi bila po moi grubi iz4islenia okolo 0.20 - 0.25cT sredno preteglena cena vuv vsqko napravlenie V RAMKITE NA STRANATA. kato tazi cena e silno obuslovena ot tipa abonament i aktivnost na telefonirane.
imenno poradi tazi pri4ina sushtestvuvat razli4ni tarifni planove. priznavam, 4e sushtite sa vse oshte viso4ki za stranata kato cqlo.
NO kogato/ako deistvitelno zaraboti 4-ti mobilen operator, situciata seriozno shte se promeni!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameКраси Стойчев, основателят на Мобилтел преди известно време каза, че себестойността на минута разговор към всички мрежи е не повече от 0,10 лв.
Приятна 500% надценка, да са ни живи и здрави Citron GSM!----------------------------------------------------
[url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.
Коментар
-
[quote="mimonzi"]Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от mimonziпри дипломатическите представителства на сащ има заглушители против подслушване,проблема не е в мтелявно ги включват от време на време защото проблема със сигнала не е постоянен,а аз лично около посолството съм имал проблем и с глобул
За какво им е на хамериканците или нашите отворковци да заглушават М-Тел, а Глобул и Вивател не?
Всичко опира до лошо разположени клетки, а не до шпионаж!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
М Тел
Да чукна на дърво на мен сметките са ми в ред като съм от първите им клиенти .Но зная ,че гаранция няма ,през 89 г родителите ми са платили сметка към БТК почти 800лв като е невъзможно да са навъртели такава сума но никакви жалби не са помогнали .Сега има разпечатки и всеки може да провери ако се съмнява има разбира се и темерути които едно си знаят едно си баят Много хора само си мислят че знаят цените по които им таксуват разговорите"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SisqouДа се изкажа и аз по-темата Известно време живях в чужбина и когато се върнах се чудех на кой от 3 оператора да взема да стана абонат. За начало се насочих към Вивател тъй като разбрах, че собствениците са американци, а пък доколкото знаех американците не злоупотребяват със сметки и там подобни , но в крайна сметка се допитах и до приятели. Един приятел ми разправи една история. Оказа се ,че той имал 2 карти-Глобул и М-тел. Наложило му се да пътува в чужбина(по принцип пътува доста) и когато се върнал, се усъмнил, че сметките му от роуминга са завишени. Срещнал се с негов приятел-нотариус и му споделил за опасенията си. Нотариусът му предложил идея и той се съгласил. Преди следващото пътуване той отишъл при нотариуса(не му споменавам името, тъй като се води дело по случая) проверили с нотариуса временните сметки на двата номера(услуга която операторите предлагат), записали ги, запечатали двете сим-карти в плик с печат на нотариуса и ги прибрали при същия. Когато се върнал след около две седмици, отворили картите и се обадили отново да проверят временните сметки. Оказало се, че докато той бил в чужбина, същевременно си е "ползвал" в БГ доста често телефоните и е натрупал тлъста сумичка! Естествено той завел дела срещу компанийте а и не само това. Отишъл и в Господари на ефира от където веднага приели да го излъчат по ТВ, но след няколко дни му се обадили и му отказали собяснението че Глобул бил единият от спонсорите на предаването. Така той си останал само с делата. Попитах го защо не опита и в друга медия, но той каза че предпочита първо да ги осъди и след това да излезе всичко наяве, тъй като ще има и доказателства за тяхната злоупотреба.
От това си извадих извод и си взех естествено Вивател, но по мой наблюдения и там има подобни увеличения на сметките, доколкото съдя по мойта, така че май няма(поне засега май) оператор на който може да вярваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от mimonziпри дипломатическите представителства на сащ има заглушители против подслушване,проблема не е в мтел
Коментар
-
Първоначално изпратено от mimonziпри дипломатическите представителства на сащ има заглушители против подслушване,проблема не е в мтелhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Най интересното обаче е друго!
Въпреки монополните права дадени на компанията от Иван Костов, за 4 -5 години и липсата на реална конкуренция сега (Ники Василеве реши да остави картела от трите компании непокътнат), М-тел има големи финансови задължения, а самата компания е гъсто обрасла с роднински кланове бюрокрация и тромава неефективност! Въпреки зверската норма за печалба, непозната и в страните от третия свят, М тел при последната си продажба ако се не лъжа, бяха на загуба! Смятайте какви некадърници са и начело и какво би останало от корпорацията при реална конкуренция, щом при монопол е така!
За обхвата им няма да говоря, щом в центъра на София, на улица Велико Търново до резиденцията на US посланика няма обхват! Във Варна на една улица до нас (широк център, положението е същото)http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameИ още по-нагло отстрана на Мтел е отказа им да подпишат споразумението за преносимост на номерата. Поради това страната ни ще бъде жестоко глобена от ЕС, а глобата за Мтел е от 500 до 5000лв!
Глобата към М - тел може да се прилага всеки ден! Ако има желание от страна на на закона и при условие, че има такъв в България!
За съжаление, тази компания се толерира от мазните ни политици които са на хранилка при неяhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от destroyerМалко е off-topic, но да му мислят тези, които ще спечелят.
Дано не са гледали "Все още знам какво направи миналото лято"
Очаквайте нова промоция за Великден: 7- дневна екскурзия до столицата на Австралия - Сидни
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар