Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесен СЪМ !!!
Collapse
X
-
sled pro4itaneto na po-dolnoto i retrospektivno vrushtane v godinite nazad i pripomnqneto na hilqdi podobni situacii, govorete mi posle, kolko ste gordi da se nari4ate bulgari i 4e se razli4avame po mantalitet ot orientalcite... orientalcite sa pove4e hora ot nas.
rabotil sum v srednia iztok i donqkude poznavam mantaliteta im i tezi,koito sa bili tam ste go podtvurdqt!
kakto nqkoga ni bqha krustili sme daje neshto mnogo po-zle ot bananova republika!
PS: s otvrashtenie pisha to4no v tazi tema, zashtoto i az podobno na Kol4o ne moga da si sdurja nenavistta kum vsi4ki do momenta upravlqvashti v BG
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариИма едно просто и радикално решение - закрива се Здравната каса и всеки започва да си плаща сам за себе си здравни осигуровки или застраховки, от които ще заплаща за медицинските услуги. И всякаква корупция, бюрокрация и кражби отпадат. В преходния период за неработещите да плаща бюджета, който сега доста налива в тази Здравна каса.
Коментар
-
Има едно просто и радикално решение - закрива се Здравната каса и всеки започва да си плаща сам за себе си здравни осигуровки или застраховки, от които ще заплаща за медицинските услуги. И всякаква корупция, бюрокрация и кражби отпадат. В преходния период за неработещите да плаща бюджета, който сега доста налива в тази Здравна каса.
Коментар
-
Момчета,
споко Гергов е обещал пустите му кинти и децата ще бъдат оперирани...но това не ме прави по-щастлив защото това щастие трябва да го имаме по принцип у нас ,но за съжаление сегашното статукво едва ли ще се промени скоро защото, както често съм казвал нямаме ЛИЧНОСТИ.
Решение за кинтите също има,вече ми омръзна да повтарям все думичката приватизация,но при червените думичката е източвация :-)
...иначе ето ви едно интересно мнение за "здравната рИформа" от днес:
http://www.monitor.bg/main/article?s...&cid=1&eid=780Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
xkm,
точно това имам предвид
докторите са готови, а организацията на нещата куца...
нека направят каквото трябва, пък после да се оправят ...
ама докат дечицата чакат
оная полуграмотна пасмина остави че не ходи на работа (визирам ония от сградата срещу коня) ами щот сме цъфнали та вързали си звеха за разнообразие по една S класа...
Кой ви е вкарал в тоя парламент бе селяндури ???
Родителите на тези дет сега живота им зависи от тая кретения наречена здравна реформа...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Сигурен съм, че и здтавната каса е източена по същия начин, както
"Топлофискацията", за да се приватизират болниците.
Преди няколко дни им платих 95 лв. за снимка на окото и лазер,
защото нямали направления, на 10-то число от месеца.
Трябва в здравната каса да влезе НСБОП и да им надникне в
бумагите с преводите зад граница по фиктивни фактури от
дружески фирми. За какво плащаме луди заплати на финансовите
ни разузнавачи, или те са назначени за да покриват бакиите.
Коментар
-
А видяхте ли пак снощи пак по новините, как Пл. Орешарски, когото досега много уважавах, подмина в кулоарите като уличен помияр, жената с 5-те протези, дошла в парламента за да помоли за по-ниска ставка и преференции за закупуването на протези за инвалидите. Дори не се спря за секунда да я чуе и да изкаже едно елементарно съчувстви и уважение и да й обясни защо няма да има облекчения за техния проблем.
Коментар
-
Аз също не мога да разбера как с 450 лв. на година едно часно здравно осигурително дружество ти покрива вип лечение + лекарствата на 100 % - разбира се че има лимит но той е 400 лв. на година - някой не хронично болен да е пил последната година за повече от 400 лв. лекарства. А в тая тъпа здравна каса в която на година внасям лично аз 1296 лв. ми осигурява един профилактичен преглед за който си плащам пак 1.60 лв. и като ми се наложи да ползвам направление за специалист ми казват , че са се изчерпили. Как не се изчерпват парите на часните компании а само на Тая тъпа каса се изчерпват А. Някой ще ме светне ли за какви кражби става дума.Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Аз пък тези дни се издразних от репортажа по НОВА за момиченцето от Варна, което чака от седмица да му поставят ваксина против бяс. Ухапало го улично куче, но се оказало, че в цяла Варненска област (!) няма противобясни ваксини. Пълно безумие!
Малката ми сестра я ухапа куче преди години и знам какъв шок е.
Коментар
-
Бесен СЪМ !!!
Вчера докато вечерях по новитие показаха материал(колкото и сухо гадно да звучи) за дечица чакащи за трансплантации...
Нещата са докарани до там че вече е въпрос буквално на дни и на живот и смърт...
Болницата имала готовност да извърши операциите 3 на брой за сумата от 300 000 лева
и щот административно организацията не била изпипана...
... болницата чакала разрешение от министерството, което пък чакало... незнам си какво (извинявам се за евентуални неточности - ПРОСТО ПОДИВЯХ ОТ ЯД докато гледах)
Какво чакате бе гадове ???... то от оня свят връщане няма...
За кво ми ги взимате всеки месец парите ???
Като за дечицата няма за кого има???
Колко трябва да съберете в тая каса ???
Ква е тая държава ? Ква е тая реформа? ЗА КОГО е тая реформа?
За един родител имал неблагоразумието да стане такъв в България...???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато паднаТагове: Отмаркиране на всички
Коментар