IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази идея треньора трябва да им я даде

Коментар

• Eми, прав е...

Йордан Лечков: Не виждам идея в играта на футболистите

12 октомври 2006 | 10:04 | Агенция "Фокус"

Сливен. Не виждам идея в играта на футболистите, играе се статично. Треньорът каквото и да направи, футболистите са тези, от които зависи всичко на терена. Това каза пред Агенция “Фокус” първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков. И допълни: “Може би мнозина очакват да оплюя играчите от националния отбор след снощния мач с Люксембург, но аз няма да го направя. Но отново се налага да бъда критичен. Не може да ни бъде оправдание, че Люксембург са играли затворено с 10 души в защита. Трябва сериозно да се замислим за в бъдеще. Албания, Беларус също ще се затворят в следващите мачове и тогава какво ще правим", заяви Йордан Лечков.
      "Ние нямаме други играчи, това са най-добрите. Затова казвам, че те самите трябва да си направят необходимите изводи", заяви Йордан Лечков.
      Той допълни, че още на първото заседание на Изпълкома на БФС ще бъде обсъждано представянето на националния отбор в досегашните европейски квалификации. "Най-хубавото е, че имаме 8 точки в 4 мача. Но аз винаги съм казвал, че целта не е само да се класираме на Европейското първенство, а да играем силно и да оставим следа там. Защото добре си спомняме какво стана в Португалия през 2004 година", допълни легендарният ни халф и настоящ кмет на град Сливен.

Коментар

• Предпочитам да стана терорист-камикадзе и да оттърва светът от един нахален циганин.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
          Индиеца пртежава и отбора Баник-Острава, но като съдя по резултатите не се е втурнал да изспива там пари. На всичкото отгоре смени и екипа на този отбор с оранжев. Може би това очаква и ЦСКА .
          Вече бил поръчал зелените фланелки с червения полумесец.
          Боби няма къде да иде и ще го разреши.
          Импе , искаш ли да те приемем в Левски?

Коментар

• ВНМ - журналистът пуснал "новината" твърди, че Пицурка ИГРАЕ в ЦСКА. Това доказва, че драскачът е тотално неинформиран и си фантазира. Аз не го ща тоя мангал в ЦСКА.

Стенли - ако се опита да сменя цветът на екипите ни, по-добре хич да не идва в България, щото не е сигурно дали ще си отиде жив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
              ЦСКА може да получи много хубави бази и това е целта на всеки който мисли да инвестира там. Не за играчи , не за купи, а заради бази.
              Аре не се изказвай неподготвен.

Коментар

• ЦСКА може да получи много хубави бази и това е целта на всеки който мисли да инвестира там. Не за играчи , не за купи, а заради бази.

Коментар

• Индиеца пртежава и отбора Баник-Острава, но като съдя по резултатите не се е втурнал да изспива там пари. На всичкото отгоре смени и екипа на този отбор с оранжев. Може би това очаква и ЦСКА .

Коментар

• И аз го четох. Уж пак отричат, но този път изглежда сериозно.

За мен това би била добра новина. От Черепа нищо добро не видяхме, което бе и очаквано защото човекът си е левскар. Митал е сериозен и успял в световен мащаб бизнесмен.

Коментар

• Футболният отбор на ЦСКА вече е собственост на индийския милионер Прамод Митал, чрез свои източници. Досегашният собственик на основния пакет акции (98%) Васил Божков е продал своя дял, а с това и клуба, за 14 млн. евро. Това е станало в Париж преди няколко дни. Митал е собственик на Кремиковци. За купуването на ЦСКА се говори от три месеца, когато Прамод Митал посети ст. Българска армия, за да огледа състоянието му. Тогава слуховете за продажба бяха отхвърлени от всички възможни страни

Има ли нещо вярно в това ?
                      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Не - тоя матераци просто трябва да го застрелят. Яд ме е, че Зизу не го халоса в мордата, та да го обезобрази.

Коментар

• Сайтът на холандската футболна федерация: "Простиха червен картон на български касапин"

08 октомври 2006 | 09:26 | Агенция "Фокус"

София. “Оранжевите” взеха само една точка в дъждовна София, въпреки че имаха шанс да вземат много добра и ценна победа. Но и точката, донесена от Ван Перси, трябва да ни задоволи. С това започва статията си за мача България – Холандия (1:1) сайтът на холандската футболна федерация. “Все пак Марко ван Бастен може да се нарече моралния победител в този мач, след като имаше много шансове за гол, но вратарят на домакините се представи на много високо ниво. “Оранжевите” не играха много добре, но Ван Перси успя да изравни резултата за да донесе точката. Не започнахме по очаквания наичн мача на стадион “Васил Левски” в българската столица. В самото начало няколко стресиращи неща, като мокрият терен и ентусиазираната публика даваше криле на българите. Голът на Мартин Петров в 12-та минута накара Холандия да се събуди и да започне да създава положения. Халфът на Атлетико Мадрид нападна отдясно и прати топката покрай вратаря Ван дер Саар, който успя само да я извади от мрежата. Бербатов бе от голяма полза за Петров, след като увлече двама от защитниците ни и те оставиха Петров да напредне сам и да отбележи за 1:0. Проблемите за Ван Бастен продължиха да се трупат. Дирк Кайт се контузи и напусна терена принудително. Бабел влезе на негово място. Ван Перси започна като десен нападател и се представи на ниво. По крилата Робен и Бабел сменяха местата си постоянно. Но “оранжевите” не успяваха да подобрят представянето си и трябваше да разчитат само на удари от много далечна дистанция. Това не даде резултат, защото вратарят на българите бе на ниво. Уесли Снайдер и Дени Ландзаат имаха много добри шансове да изравнят. Роби Ван Перси пък удари гредата. Самото качество на нападателите ни Перси, Робен и Бабел ни даваше много добри шансове за гол. След час игра успяхме да вземем каквото ни се полага. Халид Буларуз направи отлично центриране и Ван Перси успя да отбележи за 1:1. Само три минути по-късно нов гол на “топчията” бе отменен заради засада. Тогава дойдоха и най-важните минути в мача. Топузаков от българския отбор на няколко пъти удари Ван Перси, като веднъж дори в лицето. Българският касапин, обаче се измъкна без предупреждение от норвежкия съдия Хенинг Йовебрьо. За разлика от много други пъти този път не се отдръпнахме за да се победим сами, а играхме за да победим. “Оранжевите” продължиха да търсят гола с много усилия. Българите намериха празните пространства и имаха няколко добри шанса за гол. Божинов се опита да отбележи с лек удар, но Ван дер Саар спаси в 117-я си мач за националния отбор. Удар на нападателя на Ювентус излезе съвсем близо в аут и в даденото от съдията продължение, което може да ни накара да се радваме за точката”, пише сайтът на федерацията.

Коментар

• Някакви жълти помяри са издали книга на нищожеството Матераци, където той продължава да се гаври. Явно като човек не може да живее.

Цитат от gol.bg:

Матераци издаде книга "Какво казах на Зидан"
                            08.10.2006 16:24

Обяснението, какво е казал Матераци по адрес на Зидан заема цяла книга и то от 100 страници. Изданието се казва "Какво в действителност казах на Зидан". Книгата се издава от фирмата "Мондадори". Тя е подписана лично от Матераци. "Както сами можете да се убедите, драги читатели, и аз съм много озадачен от развоя на цялата тази история", пише Матераци в увода.

Книгата, която вече е купена от няколко известни издателства в Европа, ще струва 10 евро. Тя обаче в действителност не разкрива тайната, която всеки би искал да научи. Творбата представлява ироничен каталог на 249 фрази, които Матераци може да е казал на Зидан.

Някои от наи-духовитите фрази са "Ей, Зидан, знаеш ли къде се намира гръдния кош?", "Зидан, още не сте загубили, а вече си си оскубал косите!", "Мога още сега да ти кажа как ще свърши мача - ще загубите", или "Симона Вентура ме помоли да те питам дали ще участваш в предаването "Островът на известните".
                            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз съм доволен и от играта и от състава на нашия отбор. Това беше наистина много добра игра за разлика от мача с Румъния. Холандците отправиха много удари, но нямаха нито едно чисто положение, което говори много добре за защитата ни и вратаря, доста по-добре с Валентин Илиев вместо Тунчев, а Лусио Вагнер скри топката на Робен. Дано Робен да получи комплекс и да вземем една точка от Челси в Лондон.
                              Слабости:
                              - слаба физика в сравнение с холандците, именно затова ни нагънаха второто полувреме. Когато губехме топката при нападение нашите нямаха сили да се върнат бързо и се получаваше картинка 6 от зад, 5 от пред и никой в средата. Чавдар Янков едва ходеше на края. много по-рано трябваше да го сменят с Янкович, който е добро биче в дефанзивен план, иначе в офанзивен нещо не му се отдава на момчето.
                              - нито един извеждащ пас към Бербатов, а така не използват и 1 % от потенциала му.
                              - добре стана, че Мечо влезе, но повечето време не играеше по-дясното крило, където е най-добър от Българите. Не знам така ли са му казали да играе или той си е решил.
                              - неадекватна смяна на Петров с Божинов, вместо на Бербатов с Божинов.
                              Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Коментирате мачът вчера ли? За моментът националите ни бойко удържат шансовете, но това да не скрива недъзите на отборът - и главният - липсата на качествени играчи в средата на теренът. И за това не е виновен Божественият, а батакът в школите, които не фабрикуват достатъчно качествени футболисти. Всички футболни президенти работят ден за ден, хвърлят пари за съмнителни чужденци, вместо да построят терени, та да играят децата. Ако само софийските отбори имат 40-50 игрища, където да играят хиляди деца и юноши, со треньори, екипи и всичко необходимо, ако треньорите не са корумпирани, а наистина бутат нагоре най-талантливите хлапета, дали няма да излизат футболисти? Къде ще се мерим со холандците - само Аякс имат повече хубави игрища за децата, отколкото има сигур в цяла България.

Коментар

Working...
                                X