Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Добре, "умнико", дай пример за добро дело, извършено от Гунди. На кого е помогнал, на болно дете ли е поел лечението, човек от горяща сграда ли е извадил... Просто сега се усетих, че съм се поддал и аз отчасти на подуенските митотворци и съм вярвал в нравственото величие на Гунди, без абсолютно никакви примери, които да го потвърждават.
Най-пресният от многото контрапримери со които мога да те ЗАСИПЯ - само преди месец Божественият уреди лечението на подуенският перспективен млад играч Валю Домовчийски при най-добрите лекари в най-добрата клиника по спортна медицина, докато вие го плюехте... и не ви е срам, нищожества...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
АБЕ НЕ ТЕ РАЗБРАХ ЗА КОИ ЦИГАНИ ГОВОРИШ ЗА РУМЪНСКИТЕ ИЛИ ЗА ИНДИИСКИТЕ.КОЛКОТО ДО ПОРЕДНАТА ТИ ПРОСТОТИЯ,ЧЕ ХАРМАНЛИИСКИЯТ ЦИГАНИН БИЛ ПО ГОЛЯМ КАТО ЧОВЕК ОТ ГУНДИ,ВЕЧЕ НЕ СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА КАКЪВ ЦЪРВУЛ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА МУ ПОДРАЖАВАШ НА ТОЯ ПРОСТАКЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosAБЕ ВИЕ ДА ЗНАЕТЕ ОТБОР В КОИТО ДА Е БИЛ ТОЯ ТЪП ХАРМАНЛИИСКИ ЦИГАНИН И ДА НЕ Е ИМАЛО СКАНДАЛИ?ТО НЕ МУ ПРЕЧЕХА ЛЕВСКАРИТЕ,ТО НЕ БЕШЕ ТУНЬО,КРАСИ БАЛЪКОВ,ЛЕЧКОВ,КРОИФ,ЛУИС ВАН ГАЛ,БАТЕТО,ВУЦОВ,ЖУРНАЛИСТИТЕ.А ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ СЕГА КАТО МУ ДАДОХА МАЛКО ВЛАСТ КАКВО ЧУДО Е.
Стенли се държи окато лиглю и ми падна страшно ниско в очите. Вместо да е благодарен на Божественият, дето му даде лентата и го търпи, въпреки че в последните мачове е тотален мух и играе ганкиното, той се сърди и си събира парцалките !!! Каква работа върши Стенли напоследък на теренът? Нулева !!! Видяхме и со Люксембург - халфовете бяха жалки - вярно - Телкийски е по принцип посредствен играч, оня ушатият, дето преди беше при евреите и той е въздух под налягане, но Стилиян? Бати капитанът... Налагаше се Разбербатващият да играе през повечето време като халф, а подуенският нигър да търчи като реквизиран кон докато си изплюе дробовете, та да се позапуши дупката. Ако Стилиян мисли така да играе занапред, да се чупи, хич не ни и трябва. Не ни трябва и коловати (който не минаваше мач да не си изкара картон) - имаме си Сашо Тунчев, Валю, Топчо, още по-малко ни трябва Фози, дато е най-шибаният национален вратар в историята на българският футбол - поне кадърни вратари имаме достатъчно сега.
Така че аре посерковците да ходят по дяволите, мамка им !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Няма да свърши българската завист към успелите българи, един от които е Великият Ицо Стоичков.
За Стилиян Петров още:
Димитър Димитров - Херо: Ще направя всичко възможно Стилян да се върне в отбора
12 октомври 2006 | 16:30 | Агенция "Фокус"
София. Главният мениджър на националния отбор по футбол Димитър Димитров-Херо призна, че всички играчи и щабът на тима са останали крайно изненадани от решението на капитана Стилян Петров да напусне тима, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Всичко беше като гръм от ясно небе. Не знам дали това нещо е назрявало у него през годините, дали го е събирал или сега просто решението му е плод на емоции или на нещо друго, но всички останахме неприятно изненадани и ще се опитаме да променим неговото мнение. Той е само на 27 години и е твърдо рано да се отказва от националния отбор. Мисля, че има още много да даде на този отбор. Доказал го е. Той е основна, много важна фигура и искам да вярвам, че ще промени решението си”, заяви бургазлията при завръщането на част от тима на аерогара "София".
“Аз лично ще направя всичко възможно да върнем Стилян в отбора. Той е лидер на този отбор, капитан, и е изключително важно неговото присъствие в националния отбор. Не съм очаквал такова развитие. Стилян е доказан футболист, основна фигура в отбора. Ако трябва да бъда максимално откровен, свърши мача, прибрахме се и той го съобщи това нещо на вечерята. Всички останаха изненадани. Не ми се иска да вярвам, че и други футболисти могат да последват решението му, но във футбола всичко е възможно. Такова нещо стана в холандския национален отбор”, допълни Херо. Според него единствен Стилян Петров може да коментира решението си. “Той знае най-добре мотивите си. Стилян обяви решението си пред всички. Естествено е, че на националния селекционер не му беше приятно, пък и на всички останали”, призна още бившият селекционер на националния тим.
www.focus-sport.net
Коментар
-
AБЕ ВИЕ ДА ЗНАЕТЕ ОТБОР В КОИТО ДА Е БИЛ ТОЯ ТЪП ХАРМАНЛИИСКИ ЦИГАНИН И ДА НЕ Е ИМАЛО СКАНДАЛИ?ТО НЕ МУ ПРЕЧЕХА ЛЕВСКАРИТЕ,ТО НЕ БЕШЕ ТУНЬО,КРАСИ БАЛЪКОВ,ЛЕЧКОВ,КРОИФ,ЛУИС ВАН ГАЛ,БАТЕТО,ВУЦОВ,ЖУРНАЛИСТИТЕ.А ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ СЕГА КАТО МУ ДАДОХА МАЛКО ВЛАСТ КАКВО ЧУДО Е.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Лечков си умира да е център на внимание ,но маи не е свършил и една работа като хората.Той е цар на приказките без покритие и винаги е разочеровал хората който са очаквали нещо от него .Колкото до това ,че в национала нещо не е наред то си е ясно от време оно .Здравков и Стоянов си го казаха .С този тренер сме заникъде ,ако работеше за мен с тези успехи да съм го изритал отдавна"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
http://footballbulgaria.gol.bg/article.php?id=8606
Някой знае ли какво се е случило??????????????????????????"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПредпочитам да стана терорист-камикадзе и да оттърва светът от един нахален циганин.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар