If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПП Извинявам се, че темата.. избяга от темата.., но аз само си виках за ЛОКООО.. пък той Жорката щото е от ЦеЦеКа... Пък нали таковата.. в неделя ще им скъсаме шортитеееее .. и работата отиде на бой и сръбска музика))))))))
Ама без бой и сръбска музика, нали
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Мале-е-е, кво става тука бре? Да вземем да отворим в допълнение на Виртуалната кръчма и една тема за виртуални свалки Я Мариян бързо да организира работата!
Ама моля ви се.. то нямаше свалки ))))))
ПП Извинявам се, че темата.. избяга от темата.., но аз само си виках за ЛОКООО.. пък той Жорката щото е от ЦеЦеКа... Пък нали таковата.. в неделя ще им скъсаме шортитеееее .. и работата отиде на бой и сръбска музика))))))))
Коментар
Anton Chigurh
Ама само за payments. За support-а си търсим хора. ХеХхехее
ave Boshko, 6to ne ti se otvarq saita ?
trqbva6e mi ne6to ottam
Сайтът вече работи.
Ако имате проблеми ще ви помоля от сега нататък да се обръщате към колегата Никола.
Първоначално изпратено от Nikola
Бошката ме нае за финансов директор на сайта му. От сега нататък ще има месечна такса от 5 лв.
За потребители, които предплатят за 10 години напред ще има отстъпка от 10%. :wink:
Кво става!? Ние докато бляхме хората пиха бира, чукаха и си взеха душ :-)
Първоначално изпратено от netware5
Мале-е-е, кво става тука бре? Да вземем да отворим в допълнение на Виртуалната кръчма и една тема за виртуални свалки Я Мариян бързо да организира работата!
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Ели, бира с удоволствие - може на следващата инвесторска среща, която се надявам ще е скоро и ще ни възнаградиш с присъствоето си. А за другото, може и днес след работа.само не ми казвай че си заета...на мен ми трабват 3 минути (в тях влиза и душ) :-)
Договорилис!
ПП Три минути все ще намеря)))) За Теб, може и повече))))))
(Не тичай сега към аптеката)
Хахаха Ели не бягай от отговорност. Човека не искаше бира!!!
Ели, бира с удоволствие - може на следващата инвесторска среща, която се надявам ще е скоро и ще ни възнаградиш с присъствоето си. А за другото, може и днес след работа.само не ми казвай че си заета...на мен ми трабват 3 минути (в тях влиза и душ) :-)
Коментар