Aбе я да ви попитам,цяла година тръбяхте за евроидиоти.Сега да ни кажете има ли по лошо от евроидиот
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
MUAHAHAHAHHAHA , ama MUAHAHAHAHAHHAHA
llelelelele gledah i ne viarvah. Gospod im go bodnahahahahahaha smeshnici kato prasetata niamat miasto v evropa. da igraiat sreshtu belasica i tolkoz. I TROI4O se zastrahova predi machovete che TULUZA bili nai-silnia supernik ot na vsichki. Nali? Ama Hamburger e s puti po-goliam otbor, REN sushto taka. NA mishkite im se padna nai-smeshnia otbor, koito go vidiahme kolko e smeshen i pak bi chorbata.
Toia Velizar samo da pada znae smeshnika. Toi koga za posledno e vkaral gol ne ot duzpa? Ili ako ima statistika kolko puti e vleznal v nakazatelnoto i ne e padnal?
hahahahha na hack da vi e, shtoto biahte mnogo otvoreni. NE staa taka i ododji za 5 min. cherven karton a Velizar izlizaiki ot terena mu dadoha GSM-a da zvunne v Sin City da zapazi edno separe. hahahhaha
ae chestito mishoci :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от eli.bbПървоначално изпратено от joro lex-aЕли, бира с удоволствие - може на следващата инвесторска среща, която се надявам ще е скоро и ще ни възнаградиш с присъствоето си. А за другото, може и днес след работа.само не ми казвай че си заета...на мен ми трабват 3 минути (в тях влиза и душ) :-)
ПП Три минути все ще намеря)))) За Теб, може и повече
))))))
(Не тичай сега към аптеката)Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordКое пък е срамно? Че Тампере се показа по- добър и заслужено спечели. Левски сега са в криза. Обаче какво значение има това след вчеращните мачове. 0-0 с Тулуза беше от големите европейски мачове на цска ли ? Празнувайте тогава. Отдавна не се бяха писали глупости тука.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan GreenspanАйде чорбари марш при Добри Джуров на доклад. Използвайте машината на времето.
Изяжте си топките от яд, но ЛЕВСКИ Е ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ИГРАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА.
Така че тихо, Левски винаги е писал най-славните страници на българският футбол.
Първоначално изпратено от ИмператорътХе-хе-хе - Удоджи бил слаб, Велизар бил слаб, Ней бил слаб... а кои са добрите и силните играчи - Мечо, Топчо и Кончо ли - изнасилените от Дядо Мраз и еленът Рудолф?
Подуенци, аре трайте си, че съвсем смешни ставате....
И искам да ми изброиш "славните страници", написани от Подуене в историята на Българският футбол. Титаничният и трудно спечелен сблъсък с Уникум ли или бляскавата кариера на Гонзалиню Столипиновски в Самунспор?
Държа да ми отговориш на тоя въпрос, че по темата за историческите успехи на Подуене съм явно невежа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар