IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aбе я да ви попитам,цяла година тръбяхте за евроидиоти.Сега да ни кажете има ли по лошо от евроидиот
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Таратайка сбъркал си форума.
      Life won't wait for you.

Коментар

• MUAHAHAHAHHAHA , ama MUAHAHAHAHAHHAHA
        llelelelele gledah i ne viarvah. Gospod im go bodna hahahahahaha smeshnici kato prasetata niamat miasto v evropa. da igraiat sreshtu belasica i tolkoz. I TROI4O se zastrahova predi machovete che TULUZA bili nai-silnia supernik ot na vsichki. Nali? Ama Hamburger e s puti po-goliam otbor, REN sushto taka. NA mishkite im se padna nai-smeshnia otbor, koito go vidiahme kolko e smeshen i pak bi chorbata.
        Toia Velizar samo da pada znae smeshnika. Toi koga za posledno e vkaral gol ne ot duzpa? Ili ako ima statistika kolko puti e vleznal v nakazatelnoto i ne e padnal?
        hahahahha na hack da vi e, shtoto biahte mnogo otvoreni. NE staa taka i ododji za 5 min. cherven karton a Velizar izlizaiki ot terena mu dadoha GSM-a da zvunne v Sin City da zapazi edno separe. hahahhaha
        ae chestito mishoci :P

Коментар

• Първоначално изпратено от kamikatze
          Чистене наляво надясно, като че са някои селски отбор.Пу да м....ката!!!!
          Абе пич това с чистенете беше най-малката от селските ви постъпки. Но хората са си го казали - селянина си остава селянин!

Коментар

• ЦСКА играха просто умопомрачително зле в минутите на продължението. А ударите им към вратата от разстояние 35-40 метра ме изпълваха с недоумение.
            ""\_(o.O)_/""

Коментар

• Стойчо, Стойчоооо, нашите момчета се н.....каха последните 6! минути. Чистене наляво надясно, като че са някои селски отбор.Пу да м....ката!!!!

САМО ЦСКА !!!ЗАВИНАГИ !!!

Коментар

• http://sportni.bg/?tid=40&oid=1101828

Аз вече се сдобих с билет
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ммммммммм даааа ще взема и аз да тръгна по стадионите .....
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                    Ами за 3 минути, как да сваря! :-)
                    Приятен ден ти желая!
                    Ми то и аз не успях...))))))
                    И на теб приятен

Коментар

• Първоначално изпратено от eli.bb
                      Първоначално изпратено от cmexypko
                      Аз пък, искам да гледам!
                      Закъсня! Ужасно закъсня))
                      Ами за 3 минути, как да сваря! :-)
                      Приятен ден ти желая!
                      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                        Аз пък, искам да гледам!
                        Закъсня! Ужасно закъсня))

Коментар

• Първоначално изпратено от eli.bb
                          Първоначално изпратено от joro lex-a
                          Ели, бира с удоволствие - може на следващата инвесторска среща, която се надявам ще е скоро и ще ни възнаградиш с присъствоето си. А за другото, може и днес след работа.само не ми казвай че си заета...на мен ми трабват 3 минути (в тях влиза и душ) :-)
                          Договорилис!

ПП Три минути все ще намеря)))) За Теб, може и повече))))))
                          (Не тичай сега към аптеката)
                          Аз пък, искам да гледам!
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                            Кое пък е срамно? Че Тампере се показа по- добър и заслужено спечели. Левски сега са в криза. Обаче какво значение има това след вчеращните мачове. 0-0 с Тулуза беше от големите европейски мачове на цска ли ? Празнувайте тогава. Отдавна не се бяха писали глупости тука.
                            Е, Фордов, щом не ви е срам, че паднахте посред София от някакви аматьори-еленовъди, които си докарват допълнително сухо, обличайки се по Коледа като Дядо Мразовци, то тогава няма за какво да говорим...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                              Айде чорбари марш при Добри Джуров на доклад. Използвайте машината на времето.
                              Изяжте си топките от яд, но ЛЕВСКИ Е ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ИГРАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА.
                              Така че тихо, Левски винаги е писал най-славните страници на българският футбол.

Първоначално изпратено от Императорът
                              Хе-хе-хе - Удоджи бил слаб, Велизар бил слаб, Ней бил слаб... а кои са добрите и силните играчи - Мечо, Топчо и Кончо ли - изнасилените от Дядо Мраз и еленът Рудолф?

Подуенци, аре трайте си, че съвсем смешни ставате....
                              Алане, така наречената "Шампионска лига" е само едно комерсиално продължение на утвърденият турнир за Купата на Европейските Шампиони, турнир, в който ЦСКА има два полуфинала - и то по времето, когато всеки отстранен съперник бе шампион на своята страна, а не като Киево - осми в Италия. Вие влязохте в някакви групи, където всеки си оправяше головата разлика на ваш гръб.

И искам да ми изброиш "славните страници", написани от Подуене в историята на Българският футбол. Титаничният и трудно спечелен сблъсък с Уникум ли или бляскавата кариера на Гонзалиню Столипиновски в Самунспор?

Държа да ми отговориш на тоя въпрос, че по темата за историческите успехи на Подуене съм явно невежа.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                                Ели и как бяха трите минути, Жорката още май не може да се съвземе...
                                Ами как бяха....само ще ти кажа, че след финалния акорд, всички комшии излязоха на терасите да запалят по една цигара....все едно те са се потили :-)

Коментар

Working...
                                X