If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След феноменалния отбор на БЕРОЕ се намери най-после още един, който да вкара на Левски 4 и повече гола. Само че Берое играха с 9 души, а Барселона с 11, ама нищо. И тяхното си е успех.
ТО ГОРЕ ДОЛУ КАТО 8 ОТ ФЕНОМЕНАЛНИЯ ЛИТЕКС Е ИМА МАЛКА РАЗЛИКА АМА НИЩО.ЗА ТИЯ ДЕТО ВИ ВКАРВАТ ПО 7 НЕ ГОВОРИМЕ ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ФЕНОМЕНАЛНИ
Нека не припомняме, Емос, как бе постигнат първият резултат 7:2 за Левски. Сините вземат мерки още в началото на мачът да контузят тежко вратарят на ЦСКА, ритайки го в главата. Тогава смените са забранени и Ст. Йорданов е принуден да играе почти цял мач с комоцио. Случката странно се повтори преди малко повече от година, когато подуенските герои пребиват най-добрият играч на ЦСКА Христо Янев 2 дни преди мачът за суперкупата. Така се "играе" по уескарски.
Не знам, но на мястото на Роналдиню и Ето, а и на водещите играчи на Челси, бих ходил само с много здрава охрана из София...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Абе хорица, това, че Левски - най-добрия БГ отбор в момента пада с такъв резултат от Барселона, при това една Барселона, която едва ли игра с повече от 50% от възможностите си само показва къде се намира вашия червен отбор, а и целия БГ футбол. Не може да играеш с юношите на Марек и да искаш да биеш Барселона след това. Истината е, че за да имаме някакъв минимален шанс срещу подобни отбори "Висшата" ни лига трябва да остане с не повече от 8 отбора. В противен случай ще си играем всяка година в групите на УЕФА, където всъщност ни е мястото на всички отбори от бившия СОЦ. Едва ли има нужда от мачове като Барселона-Левски, Байерн - Спартак М и Рома-Шахтьор.
Не искам да коментирам много-много вчерашния мач, освен да кажа, че приятелката ми намрази Роналдиньо за вечни времена, защото на умряло куче нож извади в последната минута...
Колега, ами вашите излязаха на Камп Ноу като агне на заколение, какво да им извади Роналдиньо? То ако става на въпрос и трева имаше в изобилие, но на вашите не им беше и до ядене в тоя мач :-)
Чакат да паднем от Бешикташ утре, за да се включат отново
Между другото Левски наистина заслужаваше нещо повече снощи... а именно да загуби с 1:5, защото имаше дузпа срещу Ангелов. И знае ли човек, ако съдията я беше отсъдил, можеше и да изравнят
P.S. И тук има лека ирония
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Добър турнирен резултат. Натискахме ги през цялото време, но нямахме късмет. Ако бяхме вкарали положенията си, не се знаеше как ще завърши мача. Съдията още веднъж показа, че отоборите от Източна Европа са нежелани в турнира на големите. Поучихме се от грешките си и срещу Челси ще излезем пределно мобилизирани да гоним трите точки. След снощния мач се видя, че дявола не е толкова черен. Има още пет мача, в които ще покажем защо сме в Шам
Ей-това ме разби - Пламене не се подигравай, бе, човек, бива ли така? Грозно е... Ако все пак говориш сериозно:
Ако това е добър турнирен резултат, то кой е лош? Левски нямаше късмет - ако имаше можеше от двата си удара към вратата да вкара 6 гола и да бие. Садията поряза жестоко Левски - съгласен, че ако беше изгонил столипиновската перла, щеше да е по-добре. Добре е сините да излязат пределно мобилизирани срещу Челси, само дано лондончани не играят с повече от 30% от възможностите си, че ще стане зловещо. Дяволът наистина не се представи толкова черен - ако беше се, направоне ми се мислеше.
Н.П. - някъде по форумите написах, че още преди мачът Петков само дето видимо не трепери от страх, зя нещастие се оказах прав. Но не само той бе виновен.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Добър турнирен резултат. Натискахме ги през цялото време, но нямахме късмет. Ако бяхме вкарали положенията си, не се знаеше как ще завърши мача. Съдията още веднъж показа, че отоборите от Източна Европа са нежелани в турнира на големите. Поучихме се от грешките си и срещу Челси ще излезем пределно мобилизирани да гоним трите точки. След снощния мач се видя, че дявола не е толкова черен. Има още пет мача, в които ще покажем защо сме в Шампионската лига.
След феноменалния отбор на БЕРОЕ се намери най-после още един, който да вкара на Левски 4 и повече гола. Само че Берое играха с 9 души, а Барселона с 11, ама нищо. И тяхното си е успех.
ТО ГОРЕ ДОЛУ КАТО 8 ОТ ФЕНОМЕНАЛНИЯ ЛИТЕКС Е ИМА МАЛКА РАЗЛИКА АМА НИЩО.ЗА ТИЯ ДЕТО ВИ ВКАРВАТ ПО 7 НЕ ГОВОРИМЕ ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ФЕНОМЕНАЛНИ
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Добър турнирен резултат. Натискахме ги през цялото време, но нямахме късмет. Ако бяхме вкарали положенията си, не се знаеше как ще завърши мача. Съдията още веднъж показа, че отоборите от Източна Европа са нежелани в турнира на големите. Поучихме се от грешките си и срещу Челси ще излезем пределно мобилизирани да гоним трите точки. След снощния мач се видя, че дявола не е толкова черен. Има още пет мача, в които ще покажем защо сме в Шампионската лига.
Не искам да коментирам много-много вчерашния мач, освен да кажа, че приятелката ми намрази Роналдиньо за вечни времена, защото на умряло куче нож извади в последната минута.
Но друго си мисля. Нормална държава ще станем, когато след няколко години поред участие в Шампионската лига на български отбори става следното - хората минават покрай стадиона, чуват че се вика, купуват си билети от празните каси и влизат да се позабавляват. Нещо, което май се получи на България-Словения, поправете ме ако греша.
И друго. Някой и преди мен спомена, че футболистите са съвременните гладиатори. Пък и стадионите им едни такива - някои и на арена завършват. Така че нека се забавляваме, а да не се караме и да викаме "у бе, ми ти бе". Пък и ако бяхме в римско време и излизаха вестници, днес заглавието щеше да е: "Спартак пребива без усилия неопитен обещаващ дебютант, 5 дупки в бронята".
Хайде със здраве!
The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат
Коментар