IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колчо, пишем защото синята пропагандна машина цяла седмица разправя, че това което прави Левски е история. Ние не сме съгласни с това твърдение и сега не е мястото да привеждаме аргумент, които между другото ги знае цял свят. Но да ми излизат вестници със специални издания за "историческия" успех на Левски. Да ми се натрапват разни неграмотници ежеминутно от радио и телевизия и цяла България едва ли не да се чувства длъжна да признае "историческия" успех на Левски, не. С това не сме съгласни. И имаме право да говорим, защото преди мача целия щаб на Левски се надвикваха един друг, как щели да излязат за победа, пък нега по-добрия спечели, как точката е най-малкото, с което можели да си тръгнат и т.н. Ние миналата година, като бихме Ливърпул в Англия, сините медии, излязоха с твърдения от сорта, че едва ли не играли с резервите, а пропуснаха факта, че ако не беше отменен гола, нищо не се знаеше и т.н.
    Изводът е - Да, ние имаме право да говорим и ще го правим, защото истината е с нас. Не истината на Батков, Сираков, сините подлоги и т.н.

Коментар

• Каквото и да си говорим, нямаше справедливост в този мач. Тръгне Роналдиньо с топката, а срещу него сам-самички Живко Миланов, Елин Топузаков, Игор Томашич и Гошо Петков...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        ... на мен ми е интересно ако го нямаше Левски чорбарите какво ли ще пишат във форумите???
        Вярно че около жалкото им тимче няма новини, но откровено да се радваш, когато отбор от родината ти е загубил след слаба (толкова могат според мен...) игра от Барса...
        не го разбирам ...
        сега вземете по една ножица изрежете от някой вестник резултата
        Барселона - Левски 5-0 и на стената ...
        поне не можете да се оплачете че сините са ви създали положителни емоции... нали.. ???
        А срещу турчетата Ви пожелавам успех...
        Колчо гледа ли анкетата на Крум Савов:
        Ще вземе ли точка Левски срещу Барса - 78% казаха да - е това ви самочувствие ви играе доста лоша шега

Коментар

• ... на мен ми е интересно ако го нямаше Левски чорбарите какво ли ще пишат във форумите???
          Вярно че около жалкото им тимче няма новини, но откровено да се радваш, когато отбор от родината ти е загубил след слаба (толкова могат според мен...) игра от Барса...
          не го разбирам ...
          сега вземете по една ножица изрежете от някой вестник резултата
          Барселона - Левски 5-0 и на стената ...
          поне не можете да се оплачете че сините са ви създали положителни емоции... нали.. ???
          А срещу турчетата Ви пожелавам успех...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• същия случай като гола на Ричард с/у Марек

Коментар

• И защо, Стенли, реши че Подуене е най-добрият отбор в България? Защото си купи титлата ли? Или защото и в сегашното първенство не е първи, въпреки че: 1. Спечели служебно срещу Конелиано; 2. Не можа да бие Вихрен Сандански, които им "домакинстваха" в... София; 3. Би 8:0 група дупнишки деца, най-едрото и порастнало от което стигаше до ухото на Топчо?

Дори и да си прав - това не е най-добрият ни отбор за такива мачове. Защото тук решава и манталитетът, а само един отбор може да играе като равен с равен и с най-големите.
              Същото е и с Литекс - колкото и силни играчи и колектив да имат, манталитетът им си е селски и никога не са били отбор дори и от средноевропейско ниво.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• s logo no za blagotvoritelni celi ne go zabravqi ;-)

Коментар

• Испанският спортен вестник "Ас": ... дори Пуйол отбеляза

13 септември 2006 | 09:29 | Агенция "Фокус"

Коментар

• А направи ли ви впечатление в началото на мача триумфалното изказване на Сокачев: "... "Левски" владее топката!" Каза го така, все едно са спечелили дузпа...
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ние май прекалихме малко с критиките.Какво искаме? Наш отбор да победи настоящия европейски клубен шампион навън ли?!
                      Ами всъщност да. Защото миналата година точно това се случи на европейския клубен шампион.
                      Длъжни сме да признаем обаче, че Левски ще остане в историята на европейския футбол с факта, че бе първия отбор, който е играл срещу Барса с лого на фланелките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                        Dobre 4e valq dujd ina4e 6tqha da otnesat pluvkata mnogo qko :-)

Ei da vidim kak ste se predstavim nii s Be6ikta6 4e i nie mojem da sme za rezil no pone nie ne sme evroboicite s MNOGO VISKOTO SAMO4UVSTVIE.
                        Ste se radvam da se klasirame napred.

a vnedelq ste vidim koi e po-dobur
                        Ами ако Г.Петков се представи на същото ниво както снощи, шансовете ни за победа са ОГРОМНИ

Коментар

• Dobre 4e valq dujd ina4e 6tqha da otnesat pluvkata mnogo qko :-)

Ei da vidim kak ste se predstavim nii s Be6ikta6 4e i nie mojem da sme za rezil no pone nie ne sme evroboicite s MNOGO VISKOTO SAMO4UVSTVIE.
                          Ste se radvam da se klasirame napred.

a vnedelq ste vidim koi e po-dobur

Коментар

• Хей Аналгин къде се загуби бе човек. Няма с какво да се лекуваме от кръста надолу ( или нагоре беше забравих какво точно предписваха фелдшерите в казармата -надолу аналгин нагоре аспирин или обратното

Гокия Роналдиньо - така мразен. А иначе тези дето вкараха 10-на на децата от Дупница са герой.

Не исках да пиша че и нашия мач още не е минал ноооо --
                            “Ас”: ... дори Пуйол отбеляза"

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                              Даниел Боримиров: Очаквам минимум точка

11 септември 2006 | 09:53 | Агенция "Фокус"

Браво Дани - и ти си реалист

Коментар

• Имаме нужда, защото точно тези 3 мача ми донесоха печалба от тотото снощи

Коментар

Working...
                                X