Първоначално изпратено от mikaala
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Za moite zalozi ti ne se pritesniavai.Az 6te si zaloja i pak 6te spe4elia.
Favoriti sme i 6te vi bieme pak kakto vinagi sme vi bili.
Defanzivnata tatktika na Plamen 10 4oveka zad topkata nema vi spasi.
Radvaite se na zagubata na Levski ot Barca no ne zabraviaite koi e parviat otbor vliazal vav ChampionsLeague.
Moje do zori da mi se darvite sas pobedite ot vremeto na dedo mi koga komuniagite pra6taha masovo inteligentni hora po beline i kade li ne.
Minaloto e za istorizite.
Vav nedelia 6te vi vidim i na vas goliamata klasa i pak 6te pla4ete bilo to sadiata,bilo to nekoi drug vi e vinoven....
Mejdu drugoto Levski 6te igrae ma4ove sre6tu evropeiski grandove nai malko do 5.12.
Kato ne priema6 pojelaniata za uspeh na Cska sre6tu Be6ikta6 togava priemi moite saboleznovania predvaritelno za otpadaneto vi ot turnira za UEFA sled bezdu6no predstaviane koeto e tipi4no za Cska.Vidiahme vi i sas seliazite ot Kula 6to za otbor ste.
Ili ti si mi6li6 4e 6te otstranite Be6ikta6?Vervai mi nema stane ...
O6te vedna6 da povtoria:
-Vas vi nema vav shemata ChampionsLeague!!!
Коментар
-
Re: ve4noto derbi Levski-Zska
Първоначално изпратено от mikaalaKoefizienti na BETANDWIN za derbito:
Levski 1,85
X 3,25
Cska 3,50
Moje li njakoi da mi obiasni za6to Levski e tolkova goliam favorit da spe4eli dvuboia?
Mai sa si po dobria otbor ?
2. Като сте "толкова голям фаворит" и коефициента ти харесва - заложи! Играй 1тв и то с повечко пари. Смело и безотговорно. Кво му мислиш толкова.
Айде късмет.
И стига левскарите сте пожелавали успех на ЦСКА. Лицемерно е и никой от вас не го желае истински.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MalinkataЕмчо, емчо ти луд бе брат. Успехите са само в леко болното ти съзнание. Има един филм Prison Break - моля те гледай го. Има едно пишлеме - Психото, мисля че лесно ще се припознаеш в него. Почти съм сигурен, че е левскар."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Емчо, емчо ти луд бе брат. Успехите са само в леко болното ти съзнание. Има един филм Prison Break - моля те гледай го. Има едно пишлеме - Психото, мисля че лесно ще се припознаеш в него. Почти съм сигурен, че е левскар.
Само да отбележа, че параноята по медиите ви превръща в единствените които не различават ЕКТ от Олимпийски игри. Не само заради 5-те кръга... и участието.
Нисък вие е тавана на вас мишлета. Няма как да искате с 2 свястни г. в турнирите да стигнете ЦСКА!
Само ЦСКА!!!
Коментар
-
Жалка нашенска картинка
Първоначално изпратено от FordМожете да ги биете още 100 пъти, но в следващите 2000 години минимум няма да отсраните европейски шампион. Това мисля е ясно дори на слабоумните.
Успех на армейците утре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AquariusОчевидно е, че снощния мач на Левски е исторически. Просто мача е такъв. Не бъркайте историческия характер на мача с резултата от него. Резултата е лош. Така в историята ще имаме един исторически мач с лош за българите рузултат. Точно обратен е случая за станалия прослувут в последните постинги мач на ЦСКА с Ливърул от миналия сезон. Той е не е исторически, просто не е такъв по своя характер, а СТАТИСТИЧЕСКИ, за нас българите. Така в статистиката ще имаме един добър резултат на един с нищо незапомнил се мач.
Не бъркайте и играта с резултата. Левски не игра лошо и грозно. Човек не може да бъде горд от резултата, но трябва да отдаде нужното уважение към опита на Левски да играе ФУТБОЛ, а не ръгби. ЦСКА пък игра грозно, но победи. Човек може да бъде горд от резултата, но трява да си наляга парцалите, когато стане въпрос за Футбол в съответния мач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikaalaAbeti da ne se obidi ot tezi koefizienti?
Te prosto realisti4no otraziavat saotno6enieto na silite vav momenta.
Haide vav ponedelnik pak ste vi e niakoi drug vinoven kato se promeni lidera vav klasiraneto...
Kolkoto do Istanbul jelaia vi uspeh.
Коментар
-
Очевидно е, че снощния мач на Левски е исторически. Просто мача е такъв. Не бъркайте историческия характер на мача с резултата от него. Резултата е лош. Така в историята ще имаме един исторически мач с лош за българите рузултат. Точно обратен е случая за станалия прослувут в последните постинги мач на ЦСКА с Ливърул от миналия сезон. Той е не е исторически, просто не е такъв по своя характер, а СТАТИСТИЧЕСКИ, за нас българите. Така в статистиката ще имаме един добър резултат на един с нищо незапомнил се мач.
Не бъркайте и играта с резултата. Левски не игра лошо и грозно. Човек не може да бъде горд от резултата, но трябва да отдаде нужното уважение към опита на Левски да играе ФУТБОЛ, а не ръгби. ЦСКА пък игра грозно, но победи. Човек може да бъде горд от резултата, но трява да си наляга парцалите, когато стане въпрос за Футбол в съответния мач.Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikaalaBetandwin niama ni6to obsto sas eurofootball.
otidi i proveri sam : www.betandwin.com
To 4erveni o4ila biva ama 4ak pak tolkoz......
Коментар
-
Aquarius, не съм съгласен с теб за мача на ЦСКА на Анфийлд. Нашите не бяха боксова круша в Англия за разлика от Левски снощи. Само ще припомня, че 2 мин. след гола на В.Илиев имахме на два пъти стопроцентови положения за гол за 0:2, после опасен фаул на М.Хидиует, а в последната минута отмениха гол за засада на В.Димитров, която си съществуваше, но добрата атака на червените си бе факт.
Коментар
-
Betandwin niama ni6to obsto sas eurofootball.
otidi i proveri sam : www.betandwin.com
To 4erveni o4ila biva ama 4ak pak tolkoz......
Коментар
Коментар