IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДОКОГА ЩЕ БЯГАМЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДОКОГА ЩЕ БЯГАМЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ ???

jotop, качвай се на самолета и прав ти път.Писна ми от тези, които само хленчат и се оплакват и България за всичко им е виновна.

Коментар

през 2003 г. се завърнах в БГ.вложих всичките си спестявания в два търговски обекта.в момента взимам добър наем,който ми позволявя съответният стандарт на живот.и въпреки това се замислям сериозно,дали да не напусна БГ. пак.основната причина е-отвратен съм от различните стандарти в прилагането и спазването на правилата от хората.от деленето на наши и ваши.

Коментар

царче, наистина си болен мозък като Болен. Наистина ли го мислиш сериозно това !?!?!? Незнам за Сидеров (може само да се прави на интересен за да могат да го вкарат в парламента чрез протесния вот- това успя), но се чудя на хора над средното ниво за България (във всяко едно отношение - икономически и социален статус) каквито мисля, че пишат тук, да гласуват за атака.

Коментар

Най добре е Волен Сидеров да стане министър на вътрешните работи в бъдещия кабинет.Само след 6месеца в България няма да има нито турци, нито цигани а ДПС и Евророма ще са само неприятен спомен.След това може да оглави министерството на европейската интеграция.

Коментар

Доста просташко преводче Империйо,предпочитам да не си спомням този кавър изпят от Асен Николов!Тогава на стадиона му се изкефих,но сега просто е неактуален!все едно някой да направи футболен текст по песен на Синатра-доста кощунствено!

Коментар

kolchoslepeca@abv.bg
              ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Колчослепецов, нали ти казах - дай мейл и ще ти я пратя !!!!
                Трейдъров, ти си в САЩ ли? - според мене лош избор. И след броени години ако още тамси, защо ще видиш, да.
                А за оная песен за Марлен... бе тя имаше и български вариант, чух го лятото преди 11 години след един мач на Световното в Щатите, но помня как почваше...

Край старата латерна, пред немската врата
                ще бдят над мене зная прочути светила,
                но моята левачка с остър шут
                ще ги направи вмиг капут
                и моя в този ден
                ще си и ти, Марлен !!!!

Ицо, бе, почакай !!! - смее се Емил -
                Не знаех, че такъв велик любовник ти си бил !!!
                Но нека и аз, след твоят пас
                и моят спринт, окичен с финт
                да кажа окрилен:
                "Къде си ти, Марлен !!!"
                :-)))))))))))))))))))))))))))))))
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Импа,
                  ...благодарности
                  ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Моето мнение е че човек не може да избира родината си и родителите си. Може обаче да избира приятелите си и местото на което да живее. И това му е хубавото на света в днешно време - може малко по-свободно да попътуваш и да видиш. И като ти се отворят очите - да направиш по-информиран избор за това къде да хвърлиш усилията си...
                    Императоре, не прави призиви към нас да се връщаме ... то е малко като борсата - видиш по-изгодна позиция, претегляш плюсовете и минусите за себе си и семейството си - и действаш. Като не ти харесва - сменяш. Ама да го удряш на патриотизъм към държава която те лъже в очите - да, ама не, както казваше Петко Бучаров на времето.
                    Вече 11 години съм навън, и признавам - хубаво ми е в Бг когато съм на ваканция, но към края и - бързам да се прибера в къщи ...
                    Поздрави от Дивия Запад!
                    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

Буров, добро утро,
                      Разбирам те, и аз съм живял в чужбина, и аз съм бил жертва на
                      носталгията, но след като съм постоявал няколко месеца в БГ-то
                      с нетърпение съм се завръщал към европейските цивилизовани
                      човешки отношения. Може би затова в чужбина българите общуват
                      повече с местните , отколкото с българите. Както казват: "Хубави
                      хора, наши хора, ама идиоти."

Колкото за България, вървим в посока Белгия. Обаче там Холандия
                      няма намерение да завладява Фландрия, за разлика от Турция.
                      Лек ден и не бързай да се прибираш докато се изучиш и
                      придобиеш професионален опит. Дотогава, дай боже да
                      се оправят нещата тук.

Коментар

Симеоне, а почини си малко. Аз също се надявам, че Георги Агафонов ще стане шеф на Централна Банка и ще "оправи" нещата, но не го повтарям постоянно. То е очевидно, че Румен Воденичаров и компания са "най-светлите" личности в близката ни история. Не сме толкова слепи. Но малко труд в някоя ферма за щрауси ще им дойде мчного добре на лидерите от АТАКА.

Коментар

Атака рано или късно ще станат управляваща партия и ще въведат ред в държавата.
                          Бъкгария над всичко.

Коментар

"Да ние ще определяме политиката в България !и -Туrция ни помага!"
                            Ta те го правят вече 15год.Но рано или късно Атака ще ги спре.

Коментар

Само не знам кой каза ,че "Лили Марлен" е символ на фашизма!Хитлер я е мразел тази песен,защого в нея се пее за раздялата с любимата,за това колко тежко е да си на война далеч от нея,че може повече да не се видите и т.н.!Хитлер е мислил че тази прекрасна песен е уронвала морала на армията!Тя всъщност е немска песен от Първата Световна Война ,но е била забравена и най-интересното е ,че Радио София я възкресява за света 40 та година, като поздравява с нея германската армия!Да точно тази е историята прекрасната песен "Лили Марлен" тръгва от нашия ефир!Но тя е била просто песента на обикновения войник жадуващ за красивите неща останали далеч от него!А що се отнася до ценза Империйо дай и нещо друго освен образованието и старостта-т.е. деменцията и артеросклерозата,аз предлагамза протурски изказвания също да се отстранява,както чух един гаджал-Ремзи Осман от Кърджали да казва-Да ние ще определяме политиката в България !и -Тулция ни помага!

Коментар

А с Вагнер, мисля, събуждам се... някой ми каза, че Имперският марш той го е измислил, не знам е ли е вярно....
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X