IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за МК"Обединени Източни Пазари"/ Bomex

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zvu4i mi kato vaditsa za 6arani.
    vij dali ima ne6to s Aleksandar Danailov,ako da - po-dobre pokani nyakoe kadje na ve4erya za 100lv-6te si po na dalavera,moya mi strova6e 1000lv.

Коментар

• това е номера, одобряват всеки който има бегла представа от работата. Изключително съмнителна работа. "Докторска" работа

Коментар

• Ако някои знае нещо ново по темата, моля да сподели – на един приятел му съобщили че са го одобрили ?! обаче трябвало да си плати курс от 100 и нещо лева , които после някак се възстановявали и т.н. След като прочетох хостингите (а и с този статут - неюридическо лице ?!) му казах да не се занимава, но да не съм го излъгал човека.

Мерси предварително

Коментар

• това е пирамида.
          използват липсата на законодателство в България в тази сфера.
          не се връзвайте на такива измислени фирми.

Коментар

• Molja te dai telefona na predstavitelja im v plovdiv za da se svurja za informacija.

Коментар

• Re: Информация за МК"Обединени Източни Пазари"/ Bo

Първоначално изпратено от dimi83
              МК"Обединени Източни Пазари" и Omax Net LLC регистрирана в САЩ,търгуват на срочния пазар на стоки,валута чрез тяхна си платформа SteinX.От скоро МК"Обединени Източни Пазари" чрез отрочето си BOMEX Group организира курсове за техни представители и дилъри от страната.Конкретно Въпроса ми е има ли някой които знае нещо повече за тях(завършил техен курс) и търгували ли сте чрез тяхната платформа?Благодаря предварително
              ВЯРНИ ЛИ СЕ ОКАЗАХА СЪВЕТИТЕ,ЩЕ ТИ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО МИ ДАДЕШ НЯКАКВА ПО ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ.

Коментар

• Информация за МК"Обединени Източни Пазари"/ Bomex

В Пловдив има една жена, минала техен курс и станала техен представител. Има 4-5 клиента от които само 1 от пловдив, 2от варна и от още 1-2 града по 1. Говорил съм със сина и. Той търгувал с майка си, имам и демо платформа SteinX, но не съм е пускал още. Ако разлгедаш сайта им , ще видиш колко пропуски има и някак си нещата не се вързват добре. Както не ми е ясно защо като ще им ставаш предствител ( на това те викат дилър ) ти искат пари за някакъф измислен курс.

Коментар

dimi83 изобщо не са от скоро да организират такива "курсове"!!!
                  Радвам се 4е питаш преди да пробваш.
                  С две думи, много ама много Яки мошеници. Изобщо не се занимавай с тях, по точно с него Сашо Данаилов !

Коментар

http://www.investor.bg/Comments/View...699&LRID=66417

Коментар

МК"Обединени Източни Пазари" и Omax Net LLC регистрирана в САЩ,търгуват на срочния пазар на стоки,валута чрез тяхна си платформа SteinX.От скоро МК"Обединени Източни Пазари" чрез отрочето си BOMEX Group организира курсове за техни представители и дилъри от страната.Конкретно Въпроса ми е има ли някой които знае нещо повече за тях(завършил техен курс) и търгували ли сте чрез тяхната платформа?Благодаря предварително
                    Working...
                    X