If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Включено ли е в този закон, че трябва да приемаме застрашени там някъде и от някого 25 годишни /примерно/ деца. Ако не, в новия ще го има.
Не те критикувам, по-скоро мисля като теб.
За несведущите само ще допълня, че цялата либералистична пета колона е впрегната и работи денонощно и неуморно за компенсиране на "щетите" поради отхвърлянето на т.н. ИК. И за даване на справедлив урок не лишените от право за мислене и изразяване, които си въобразяват разни неща.
Само формално искам да добавя, че в страната ни от около 10 години има Закон за защита от домашно насилие, което на практика при местните културни и манталитетни особености значи защита и закрила на жени. По принцип е необходим такъв закон.
Убедителен си, че вече му е дошло времето за осъвременяване и вкарване в актуалност според новите реалности.
Попрочетох цялата тема....Спорът ,гледам е има ли ,няма ли насилие,доколко е насилие,редно ли и т. н.
Аз ще приема,че го има,ще приема и че жените са по уязвимия пол,което си е така...
В главата ми нахлуват накялко въпроса:
След като трябва да се приеме специална конвенция против насилието,т.е. законово не се справят с даден проблем,това означава ли ,че Модерните Европейски Държави признават,че не са съвсем правови,щото постоянно го тръбят,че са такива?!
Тази конвенция над закона ли ще бъде и ако да,какво се случва с правовата държава?!
Как точно тази конвенция ще спре насилникът,който е изпил няколко питиета,и му е през оная работа,каква конвенция е приета, замахнал е и е нокаутирал половинката си?!Тази конвенция някаква божествена сила ли ще има ?!Ще му вдървява ръката ли?!
Или може би ще се назначават денонощни наблюдаващи ,които ще присъстват при проблемни семейства и двойки?!А как ще се определят,кои са тези семейства и двойки?!
Как ще се наричат тия наблюдаващи - отрядници ли?!
Колко наблюдаващи ще се пращат - един,двама ,трима?!Щото аз имам познати,които биха се справили и с четирима и пак ще им останат сили и да набият жена си....Не че го правят...И аз мисля,че ще се справя с два-трима джендъри,освен ако не са световни шампиони по кик.бокс...Ама ии тогава ще се пробвам....Крак от стол прави чудеса....
И още много въпроси.....
Да това е положението, много точно . Групи неизбрани от никого над законови отрядници ще определят етичнитте и морални норми и ще раздават яки шамари на когото и както им падне. Дори само за назидание. Без доказателст. Либералите си присвояват правото единствено те да развдават шамари.
Плучили са това право след масивно угояване на държавни и световни организатори.
С приемането на закона за защита на жените запачва законното населване на България с мигранти. Там е узаконено, че ще трябва да приемаме жени, които са насилствено омъжени и насилвани в държавите си и според тях живота им е заплашен там откъдето са. Тук ще направят центрове за защита на такива жени и ще плащаме милиони от бюджете на сороските НПО-та. Огромна част от получените пари според правилата на соросоидите ще отидат за подкупи, за медии, за протестъри. Скоро ще има и закон за защита на детето и законно ще потекат реки от застрашени деца към нас Напълно законно разбира се. Според пакта на ООН ще им издаваме веднага български паспорти. Найс, а?
Браво. Толкова начетен, а не знаеш че закон за защита на детето отдавна има в България...
Попрочетох цялата тема....Спорът ,гледам е има ли ,няма ли насилие,доколко е насилие,редно ли и т. н.
Аз ще приема,че го има,ще приема и че жените са по уязвимия пол,което си е така...
В главата ми нахлуват накялко въпроса:
След като трябва да се приеме специална конвенция против насилието,т.е. законово не се справят с даден проблем,това означава ли ,че Модерните Европейски Държави признават,че не са съвсем правови,щото постоянно го тръбят,че са такива?!
Тази конвенция над закона ли ще бъде и ако да,какво се случва с правовата държава?!
Как точно тази конвенция ще спре насилникът,който е изпил няколко питиета,и му е през оная работа,каква конвенция е приета, замахнал е и е нокаутирал половинката си?!Тази конвенция някаква божествена сила ли ще има ?!Ще му вдървява ръката ли?!
Или може би ще се назначават денонощни наблюдаващи ,които ще присъстват при проблемни семейства и двойки?!А как ще се определят,кои са тези семейства и двойки?!
Как ще се наричат тия наблюдаващи - отрядници ли?!
Колко наблюдаващи ще се пращат - един,двама ,трима?!Щото аз имам познати,които биха се справили и с четирима и пак ще им останат сили и да набият жена си....Не че го правят...И аз мисля,че ще се справя с два-трима джендъри,освен ако не са световни шампиони по кик.бокс...Ама ии тогава ще се пробвам....Крак от стол прави чудеса....
И още много въпроси.....
С приемането на закона за защита на жените запачва законното населване на България с мигранти. Там е узаконено, че ще трябва да приемаме жени, които са насилствено омъжени и насилвани в държавите си и според тях живота им е заплашен там откъдето са. Тук ще направят центрове за защита на такива жени и ще плащаме милиони от бюджете на сороските НПО-та. Огромна част от получените пари според правилата на соросоидите ще отидат за подкупи, за медии, за протестъри. Скоро ще има и закон за защита на детето и законно ще потекат реки от застрашени деца към нас Напълно законно разбира се. Според пакта на ООН ще им издаваме веднага български паспорти. Найс, а?
А, селеното се е оплакало и мудераторките са го подкрепили и са ме изтрили.
Но това няма да те направи повече мъж или повече жена, селенко. Трябва самó да решиш - какво си.
Но приеми себе си каквото си, и от там може да почне пътят ти в една от посоките.
Там е работата, че реших, че ми е под достойнството да се оплаквам. Пък и ти сам вършиш цялата работа. Защо да се моря.
Превръщаш се в кисела като лимон лелка. Капризна и отровна лелка.
Мене не ме мисли. Тук повече няма да ме видиш. Спирам да се занимавам с тебе.
Не те разбрах.
Лошо е да привличам вниманието на хората към лъжите на толерастите и либерастите, които аха-аха да ви завземат акълите и света, ако простия работещ американец не беше избрал Тръмп?
Виж какъв плач и скржет зомбом върви по сичката гняз, наречена журналя и медии, срещу Тръмп и всички мъже, вършещи работата и независими от разни боклуци, взели в ръцете си, обаче, властта с парите на световното еврейство и служещи нему.
Разни среднополови селенета ще ми казват законово как да живея в семействато си и как да бъда баща на децата си ли?
НЕ!
Коментар