Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Практикер-повишено внимание!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПреди известно време закупих от магазин практикер в Дружба2 10м. Решетъчни отводнителни канали на фирма aluplast- чешки и др. стоки. Още тогава от щанда на санитарията ме увериха, че нямат никакви аксесоари за тях, като втулки, капаци и прочее. , но щели да заредят до няколко дни. Днес се обадих по телефона и след няколко прехвърляния ме свързаха с продавач! от отдел санитария, който ми каза, че не да зареждали такива и ако искам дс се обърна към арменския поп. Не знам кой е новия собственик на тази верига, но безхаберието е пълно. Няма да стъпя повече там!
- 1 like
Коментар
-
Практикер-повишено внимание!
Преди известно време закупих от магазин практикер в Дружба2 10м. Решетъчни отводнителни канали на фирма aluplast- чешки и др. стоки. Още тогава от щанда на санитарията ме увериха, че нямат никакви аксесоари за тях, като втулки, капаци и прочее. , но щели да заредят до няколко дни. Днес се обадих по телефона и след няколко прехвърляния ме свързаха с продавач! от отдел санитария, който ми каза, че не да зареждали такива и ако искам дс се обърна към арменския поп. Не знам кой е новия собственик на тази верига, но безхаберието е пълно. Няма да стъпя повече там!Тагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар