Първоначално изпратено от Belcho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Практикер-повишено внимание!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Лорде какво даваш под наем, не ме интересуват цените, какво и къде- да кажем магазин 100м2 в идеален център на голямото село за да кажем 5000лв. Нещо такова?? Интересува ме дали може да се печели от няколко имота
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
Лорда може да ти каже за магазин 10 квадрата в Люлин. За центъра не го питай
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
Лорда може да ти каже за магазин 10 квадрата в Люлин. За центъра не го питайпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Лорде какво даваш под наем, не ме интересуват цените, какво и къде- да кажем магазин 100м2 в идеален център на голямото село за да кажем 5000лв. Нещо такова?? Интересува ме дали може да се печели от няколко имотаЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеКупих всички необходими ми аксесоари от един склад под жел. мост. Повече няма да ми стъпи крака в практикер. Тия излязоха супер нещастници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениене че съм разбирач ама ми се струва в Бриколаж стоката е по добра. за цените не коментирам
В Практикер е много скъпо...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Разгледах ги, но ми се сториха доста по- некачествени,. Вече намерих при друг тъговец, но се учудух на гьонсуратлъка на практикер. Точно за alca plast иде реч.
единственото им хубаво (поне за мен) че с едно ходене можеш да напазаруваш почти всичко, което ти трябва
Приятна вечер от менЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеТрябвало е да купиш на Деворекс - предимството е, че дори в Практикер-а да нямат нещо, то можеш от безброй търговци да го вземеш
Да не става въпрос за alca plast?
http://www.miptrade.com/sanitarna-ar...ni-kanali.html
Разгледах ги, но ми се сториха доста по- некачествени,. Вече намерих при друг тъговец, но се учудух на гьонсуратлъка на практикер. Точно за alca plast иде реч.Last edited by 13ADROL; 14.09.2017, 22:51.
Коментар
-
Трябвало е да купиш на Деворекс - предимството е, че дори в Практикер-а да нямат нещо, то можеш от безброй търговци да го вземеш
Да не става въпрос за alca plast?
http://www.miptrade.com/sanitarna-ar...ni-kanali.html
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
Коментар