Подкрепям идеята за баща, майка и дете/деца.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подкрепете традиционната дефиниция на семейството
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеСега по Коледа роднините се събират и това е част от идеята за традиционно семейство. Но има много самотни хора, които страдат, защото им се натрапва колко важно е това.
Направи ми впечатление, че са отишли застаряващи хора, мъже на 50+ и жени на 40+. Изглеждаха ми като хора, които търсят другар за старостта, а не за репродукция.
В сайта "Сериозни запознанства" също има малко младички.
Хората се подиграват на тема "стар ерген" и "стара мома", но и семейните и разведените понякога не са стока. То си е до човека и възпитанието му.
Коментар
-
+1
Ако времето е топло, може да се направят големи и богати софри в двора на къщата. Или в голям апартамент. Просто е въпрос на планиране и организиране. И да не се дават пари по ресторанти, което е основното перо.
Last edited by Evgo; 06.11.2024, 16:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм чувал от жени, че само най-близките дават много пари и хубави подаръци. Леля тая, чичо едикойски нищо не дават и пускат празни пликове.
Ние сме правили големи балове у нас, с много почерпка и особено на моя бал подаръците не бяха кой знае какво през 1997 г. Но това си има обяснение с хиперинфлацията от 1996-1997 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Разходите се избиват от подаръците на гостите.От малка сватба не виждам смисъл, все едно се празнува рожден ден.Друго си е с много гости,спазване на традициите,танците.
Ние сме правили големи балове у нас, с много почерпка и особено на моя бал подаръците не бяха кой знае какво през 1997 г. Но това си има обяснение с хиперинфлацията от 1996-1997 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПодкрепям я и много се възхищавам на българи, създали 3, 4 или 5 деца. Дори да е от 2 или 3 жени.
Иначе в последно време съм ходил на малко сватби, през 2008 и 2009 г. последно. И ми се струва, че няма нужда от типа "гръцка сватба" - селско, голяма суматоха, събираш хора, които се виждат 2 пъти в живота, харчиш много пари, пищната церемония не ти гарантира нищо. Кой каквото харесва, все пак.
Коментар
-
Подкрепям я и много се възхищавам на българи, създали 3, 4 или 5 деца. Дори да е от 2 или 3 жени.
Иначе в последно време съм ходил на малко сватби, през 2008 и 2009 г. последно. И ми се струва, че няма нужда от типа "гръцка сватба" - селско, голяма суматоха, събираш хора, които се виждат 2 пъти в живота, харчиш много пари, пищната церемония не ти гарантира нищо. Кой каквото харесва, все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Подкрепям ви. Много точно изказване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от malansanni77 Разгледай мнениеНаистина не оценявам брака. Въпреки това, ако срещна някого, когото обичам, искам нещо, което да направи двама ни по-свързаниПовече от красива
Коментар
Коментар