IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога ви е било срам, че сте българин?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога ви е било срам...

... ма те такива андроиди като този - права лопата да ги ринеш ...
    Изумително е, че по един и същи сценарий се изпъчват в медииното пространство и само дето не се тупат по влакнестите гърди и не кращят със задоволство: "Булгар, булгар ...!"

Жалка гледка, ала роман на Булгаков.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Един вече се появи - Петър Манолов.А тоя същия навремето го имаха за светец.Миналата сутрин по Здравей България най - нахално обясняваше как БСП му били обещали това и онова.Абе загубена работа.Въобще няма да се учудя ако се появят и други.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Ще ме е срам, ако въобще има предатели, а не просто 5-има.
        Онези, дет' се викат *депутати* са наш'те представители в Парламента. Най-вече по тази причина, не искам мен да ме представлява накоя мижитурка или съсел с дребна душица, защото просто не го заслужавам. Него няма да го е срам, знам, но мен ще ме е ... заради него.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Ще ме е срам, че съм българин ако се намерят петима предатели, които да помогнат на комунистите и турците да направят правителство.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Повишаване на жизнения стандарт ще се има в близките 5-6 години.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Само повишаването на жизнения стандарт може да гарантира напълно етнически мир.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Българския етнически модел се изроди!!!!
                Днес съобщиха, че Доган бил ходатайствал за премахване на режима на тока в Столипиново /голям мангалски квартал в Пловдив/. Онези там имат задължения над 8 млн. и продължават да растат, щото никой мангал там ток не плаща. Уж бил уредил въпроса....
                Аз, питам къде да се запиша, че съм мангал, за да не плащам ток, вода и т. н. и да ми дават помощи за отопление и разни други.
                Срам ме е, че сме допуснали такива малоумници да могат да решават кога да ти бръкнат по-дълбоко в джоба, защото тока на мангалите не е безплатен, ами се плаща от всички изрядни платци.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Хареса ми Иво Инджев в дневник и затова ви пействам една час тот интервюто

Мисля, че в твърденията за така наречения български етнически модел има истина и неистина. Вярно е, че България беше изненада, защото се очакваше, че след натиска, оказван върху българските турци от комунистическия режим, тук ще избухнат етнически сблъсъци след разпада на старата държавна власт. В този смисъл България наистина беше изненада и етническият модел в България беше отбелязан като много успешен.

Същевременно не бива да се заблуждаваме кои сме ние и какви сме ние. Можете ли да си представите в България някой да се изкаже критично за българските велики владетели?! Гледайте “Дискавъри ченъл”. Там текат сериали с убийствени оценки от морална и човешка гледна точка за най-изтъкнатите английски владетели от миналото. Например за Едуард V, който е един от най-успешните английски крале, за малко не подчинил цяла Франция на английската корона. Герой отвсякъде на бойното поле. В същото време отвратителен като човек. Извършил кланета, държал се зверски спрямо победени. И всичко това се казва от устата на един брилянтен английски историк, и никой не го обявява за антипатриот и за предател. В България това е невъзможно. Може ли някой да стане и публично да разкаже колко глави е отрязал Борис, за да наложи християнството в България? Той веднага ще бъде низвергнат, смазан и оплют от едни “патриоти” многобройни, които има тук. В това отношение ние не сме европейци и трябва да си даваме сметка за това. Ние не сме прочели историята си както трябва.

Ако отношението ни към турците е търпимо, нима можем да кажем същото за циганите? Ами този спор за циганите, той почти не се води, защото и двете страни са наелектризирани.

В: Мислите ли, че има някакво спящо ядро на етнически конфликт в България?

Пряко не, но има настроения. Циганският въпрос може да стане конфликт. Много хора не си представят, защото циганите не са организирани, каква бомба със закъснител е това. Ако те се чувстват потиснати, независимо от това дали са прави във всичко или не. Знам аргументи и в двете посоки. Но без срещане на позициите и активен диалог с търсене на решение няма да се реши въпроса. Аз съм живял в страна, където имаше гражданска война и знам, че няма нищо по-зверско и жестоко от братоубийството. Хора, които се познават добре и знаят слабите си места, знаят къде ти е “тайният килер”. И там не можеш да се скриеш, ако се скриеш. Знаят къде боли най-много. Това е страшна перспектива и ние трябва да се замислим сериозно. Не случайно откъм Европейския съюз непрекъснато ни напомнят за това и ни тикат към действия.

Коментар

• Кога ви е било срам...

Какво означава едни и същи? Хората от Мадрид и Лондон дойдоха, а ти казваш едни и същи? От Марс ли трябва да дойдат политици в България, за да са различни?

Коментар

• Кога ви е било срам...

Срам ме е, като слушам какво обещават кандидатите за депутати и като гледам едни и същи обещаващи!

Коментар

• Кога ви е било срам, че сте българин?

Горд съм , че съм Българин ! Но другарчета , ако БСП пак спечели то тогава , трета катастрова ще ни бъде за последно . Помислете преди да отидете и да гласувате !

Коментар

Предишния ми пост беше за темата "Кога сте горди че сте Българи" но не я намерих...

Коментар

Впечатлихме НАТО с българска разработка за защита на вертолети

Коментар

съгласен
                              ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Мале-мале, май още сънен съм - около 5 технически грешки в скромната ми реплика по-долу... я да си пийна нескафенце...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X