Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли автомобилите с не софийска регистрация, да плащат такса...
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТова отваря друга тема,защо всеки трябва да пътува с колата си дори за 5 минутно разстояние пеша. Колите са в пъти повече от това което е предвидено като инфраструктора.Решението е колите над 10 години да се облагат с данък стара кола. Не може сулио и пулио зел ми книжка в некое селце да ми идва с бричката си , да ми кара в насрещното и да се прави на тарикат и да паркира кадето му скимне, а човек който бърза и има работа да се чуди каде да спре.Имай предвид ,че не всеки кара возило за 5000
И аз не си плащам 50 лева, става дума за подземен гараж. Утре като дойда пред апартамента ти или къщата и ти туря един шкаф отпред какво ще правиш?
Аз съм от Варна и тук трафика станаааа, не ти е работа.
Причината е една. Много жени започнаха да карат. Бутат се навсякъде, бавят и не дават предимство. Забележете, че жените никога не дават предимство.
Пак се шегувам.
Не съвсем обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеПрав си няма. Затова София се превърна в гето с мазни селтаци, изживяващи се като Георги Илиев. Продал нивичката си и си купил джип. Бие служителите на общината и си мисли,че всичко му е позволено.Аман от селяндури. Ти да не се засегна за жена ти. По -добре виж какво прави през свободното си време.Аз жена все още нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЯ преди да пишеш погледни че няма един шеф на фирма софиянец и се ослушай добре какво правят вашите жени за пари и постове.И хубаво си огледайте входовете на блоковете че такива мизерници и некадърници нема никъде другаде.Не изгарям от желание да идвам в София щото много тъпаци и мърша се навъди там при това кореняци интересува ги само да се напият днеска два пъти.Я се погледнете на какво приличате озлобени и прости до безкрайност па и с чувство за превъхзходство над другите.Взимайте си пожарната и даскалицата и дим да ви няма стойте си в психодиспасера.За вас на всички изходи трябва да има забрана за напускане
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеТова пък ми отваря еда друга тема.
Защо когато някой има гараж улицата отпред автоматично става негова. Защо му се пази място? Ами да си плаща. Едни 50 лв/месец и лъскав стикер от общината и имаш права. Иначе няма.
Общинарите хич да не спът. Сложени са там да пълнят бюджета и да създават ред.
Ами да.
Това в духа на главната тема.
И аз не си плащам 50 лева, става дума за подземен гараж. Утре като дойда пред апартамента ти или къщата и ти туря един шкаф отпред какво ще правиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениее как що, са разтоварим малко, плюс тва тука четат секви хора, даже и некой друг държавен кърлеж....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеСеленията в София вече не се търпи. Всичко живо е дошло тук. Продало ниви, имоти и в града. Младежите уж дошли да учат ,а не излизат от кафетата и дискотеките от студентски. От каде пари??? Родителите им бачакт за селските феодали и изпращат всичко на мамините синченца. Купуват им коли трета ръка някое BMW ,Audi или Mercedes и правят задръствания, понеже насело не са свикнали да ходят пеша. Да не говорим пък за жените от провинцята. То е ясно как те си изкарват прехраната и стандарта в столицата ни. Превърнахте града в гето . Всякакви утайки и безграбначни се навъдиха. Едно време през мутренските години даже, хората имаха респект от полиция, закони. Селянина като не му е пукало на село, идва тук и избива комплекси. Вече няколко пъти ми се е случвало селски тарикати да паркират пред гаража ми. На един обаче не му се размина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАко един идиот е споделил идиотско "прозрение", то какви са хората, които се връзват да коментират подобна идиотия???
Аз не мога да разбера, защо изобщо се хабите за дискусии тука???
Това е пълна нелепица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеначи аз с такова нежелание отивам в софия, то бивало са да ми лепат и такса кога отивам..., ама кат са наблъскани петнайсе държавни институци дет тряба да хода, кво да права..., начи изкарайте ги тия държавни кърлежи некаде преди църна маца и ич нема минавам табелката
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеСеленията в София вече не се търпи. Всичко живо е дошло тук. Продало ниви, имоти и в града. Младежите уж дошли да учат ,а не излизат от кафетата и дискотеките от студентски. От каде пари??? Родителите им бачакт за селските феодали и изпращат всичко на мамините синченца. Купуват им коли трета ръка някое BMW ,Audi или Mercedes и правят задръствания, понеже насело не са свикнали да ходят пеша. Да не говорим пък за жените от провинцята. То е ясно как те си изкарват прехраната и стандарта в столицата ни. Превърнахте града в гето . Всякакви утайки и безграбначни се навъдиха. Едно време през мутренските години даже, хората имаха респект от полиция, закони. Селянина като не му е пукало на село, идва тук и избива комплекси. Вече няколко пъти ми се е случвало селски тарикати да паркират пред гаража ми. На един обаче не му се размина.
Защо когато някой има гараж улицата отпред автоматично става негова. Защо му се пази място? Ами да си плаща. Едни 50 лв/месец и лъскав стикер от общината и имаш права. Иначе няма.
Общинарите хич да не спът. Сложени са там да пълнят бюджета и да създават ред.
Ами да.
Това в духа на главната тема.
Коментар
-
Селенията в София вече не се търпи. Всичко живо е дошло тук. Продало ниви, имоти и в града. Младежите уж дошли да учат ,а не излизат от кафетата и дискотеките от студентски. От каде пари??? Родителите им бачакт за селските феодали и изпращат всичко на мамините синченца. Купуват им коли трета ръка някое BMW ,Audi или Mercedes и правят задръствания, понеже насело не са свикнали да ходят пеша. Да не говорим пък за жените от провинцята. То е ясно как те си изкарват прехраната и стандарта в столицата ни. Превърнахте града в гето . Всякакви утайки и безграбначни се навъдиха. Едно време през мутренските години даже, хората имаха респект от полиция, закони. Селянина като не му е пукало на село, идва тук и избива комплекси. Вече няколко пъти ми се е случвало селски тарикати да паркират пред гаража ми. На един обаче не му се размина.
Коментар
Коментар