Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеличи си, че не си бил във войската, айде аз бях прекалено хуманен с мойте новобранци, ама колегите ..... ако ти се падне някой такъв щеше да те излекува набързо с една лопата в главата, малко да се поучовечиш и попревъзпиташ и да се научиш да слушаш .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБрей кви военолюбци сме имали в Отечеството, лъвове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБрей кви военолюбци сме имали в Отечеството, лъвове...
Коментар
-
http://blog.mslazarov.net/?p=5891
Охранител,Пожарникар,Главен Секретар,Премиер,Освободител на Българи и Македонци ?
Нещо ми се е бъгнал коментара, вижте линка следващо ниво в култ.Last edited by Econlav; 11.05.2015, 10:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеБе, аз мислих върху тоя въпрос и май бях чел някъде, че имаме 60 хиляди полицай. Може да пратим 50 хиляди, хем ще намалим бюджетния дефицит, тъй като много от тях ще почнат да работят без да взимат бакшиши от страх да не идат на фронта, хем да балансираме полицайте към населението. Знам, че имаме повече куки от Румъния, а те са около 30 милиона ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГоспода, ако помогнем на братята ни в този момент с мащабна и агресивна военна сила, те сами ще поискат да се върнат към пределите на Майка България!
И не на последно място, отново ще станем главният фактор на Балканите с който всички ще се съобразяват. Просто трябва да разположим 100 тина танка по границата с Албания и Косово , по този начин ще охладим мераците на сърбите да се намесят и ще спечелим обичта на македонките.Да не забравяме че още от времето на втората световна война когато сме ги клали за добро утро, на всички сме взели страха и още им държи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза съжаление наистина ние си затрихме армията а сме в супер неспокоен регион!
п.п. "Незабавно трябва да изпратим 5 - 10 000 от най-добрите ни пехотинци" - ха ха ха!!!, който е писал това не познава армията ни май!
Коментар
-
Бе, аз мислих върху тоя въпрос и май бях чел някъде, че имаме 60 хиляди полицай. Може да пратим 50 хиляди, хем ще намалим бюджетния дефицит, тъй като много от тях ще почнат да работят без да взимат бакшиши от страх да не идат на фронта, хем да балансираме полицайте към населението. Знам, че имаме повече куки от Румъния, а те са около 30 милиона ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГоспода, ако помогнем на братята ни в този момент с мащабна и агресивна военна сила, те сами ще поискат да се върнат към пределите на Майка България!
И не на последно място, отново ще станем главният фактор на Балканите с който всички ще се съобразяват. Просто трябва да разположим 100 тина танка по границата с Албания и Косово , по този начин ще охладим мераците на сърбите да се намесят и ще спечелим обичта на македонките.Да не забравяме че още от времето на втората световна война когато сме ги клали за добро утро, на всички сме взели страха и още им държи!
Коментар
-
Коментар
-
2. Нека първо анексираме Северозапада България и си я оправим пък тогава Македония, а?
Коментар
Коментар