IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Брях, къв си бил Учовечен... кво ли разбирам аз, в казармата съм командвал само взвод...
    къде тва на коя игра е било тва Battlefield ?? Щото аз също съм командвал взвод ама нещо коррено се различаваме май ..... ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
      личи си, че не си бил във войската, айде аз бях прекалено хуманен с мойте новобранци, ама колегите ..... ако ти се падне някой такъв щеше да те излекува набързо с една лопата в главата, малко да се поучовечиш и попревъзпиташ и да се научиш да слушаш .....
      Брях, къв си бил Учовечен... кво ли разбирам аз, в казармата съм командвал само взвод...

Коментар

• Автора на тая тема е пълен тапунгер....а коментара може да бъде само един...гладна кокошка просо сънува!!!!

Коментар

Брей кви военолюбци сме имали в Отечеството, лъвове...
          котенца, форумни...

Коментар

Брей кви военолюбци сме имали в Отечеството, лъвове...
            личи си, че не си бил във войската, айде аз бях прекалено хуманен с мойте новобранци, ама колегите ..... ако ти се падне някой такъв щеше да те излекува набързо с една лопата в главата, малко да се поучовечиш и попревъзпиташ и да се научиш да слушаш .....

Коментар

• Брей кви военолюбци сме имали в Отечеството, лъвове...

Коментар

• http://blog.mslazarov.net/?p=5891

Охранител,Пожарникар,Главен Секретар,Премиер,Освободител на Българи и Македонци ?

Нещо ми се е бъгнал коментара, вижте линка следващо ниво в култ.
                Last edited by Econlav; 11.05.2015, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение
                  Бе, аз мислих върху тоя въпрос и май бях чел някъде, че имаме 60 хиляди полицай. Може да пратим 50 хиляди, хем ще намалим бюджетния дефицит, тъй като много от тях ще почнат да работят без да взимат бакшиши от страх да не идат на фронта, хем да балансираме полицайте към населението. Знам, че имаме повече куки от Румъния, а те са около 30 милиона ?
                  Ти се ебаваш, ама ако се наложи Керито да дойде втори път, да ни каже какво тряя да се прай, трети път няма да има това ти го гарантирам. А ше се появят от немай къде някви джихадисти и както сме я цъфнали и вързали тея напрао дюшиш ше ни дойдат, ше стане всичко дар мадан ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Господа, ако помогнем на братята ни в този момент с мащабна и агресивна военна сила, те сами ще поискат да се върнат към пределите на Майка България!
                    И не на последно място, отново ще станем главният фактор на Балканите с който всички ще се съобразяват. Просто трябва да разположим 100 тина танка по границата с Албания и Косово , по този начин ще охладим мераците на сърбите да се намесят и ще спечелим обичта на македонките.Да не забравяме че още от времето на втората световна война когато сме ги клали за добро утро, на всички сме взели страха и още им държи!
                    А 100-тина читави танка от Hertz ли ще ги вземем?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      за съжаление наистина ние си затрихме армията а сме в супер неспокоен регион!
                      п.п. "Незабавно трябва да изпратим 5 - 10 000 от най-добрите ни пехотинци" - ха ха ха!!!, който е писал това не познава армията ни май!
                      Ееми Соломон Паси еврейна - НАТО разпусна армията нарязаха ракетите и всичко де що имаше разпродадоха и това е. Ако имахме армия както си беше с макар и със стара военна техника, но все пак няква техника, то такива "въоръжени групи" нямаше да виреят, а сега освен да им пратим мутрите да им помагат аз не виждам кой друг. Те бившите Сик и Вис2 имаха повече опит в стрелбата от сегашната ни "армия".....

Коментар

• Бе, аз мислих върху тоя въпрос и май бях чел някъде, че имаме 60 хиляди полицай. Може да пратим 50 хиляди, хем ще намалим бюджетния дефицит, тъй като много от тях ще почнат да работят без да взимат бакшиши от страх да не идат на фронта, хем да балансираме полицайте към населението. Знам, че имаме повече куки от Румъния, а те са около 30 милиона ?

Коментар

Господа, ако помогнем на братята ни в този момент с мащабна и агресивна военна сила, те сами ще поискат да се върнат към пределите на Майка България!
                          И не на последно място, отново ще станем главният фактор на Балканите с който всички ще се съобразяват. Просто трябва да разположим 100 тина танка по границата с Албания и Косово , по този начин ще охладим мераците на сърбите да се намесят и ще спечелим обичта на македонките.Да не забравяме че още от времето на втората световна война когато сме ги клали за добро утро, на всички сме взели страха и още им държи!
                          Черкезов не става батко, големите няма да го допуснат (визирам Сашш). За тях е идеално divide and conquer, колкото една държава е по-малка, разпарчатосана и без армия, то толкова по-лесно се упражнява контрол върху нея. Нас американците ни обезкостиха тотално, без армия, без ракети без нищо. Югославия по същия начин, сега ги заплашват с тея руски енергийни проекти, че и Войводината ше замине ако не внимават, а това в Македония е само предупреждение, втори път ако не слушат се праат на самостоятелни ше изгорят, много е просто. Нямаш ли армия, тея могат да създадат такъв вътрешен конфликт, че ум да ти зайде - един пример (Украйна).

Коментар

• Абе вие България не можете да оправите, тръгнали в Македония да пращат армия... божеее..
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Първо трябва да построим жп линията Гюешево-Куманово, че нашият аскер забравил що е това марш на скок. Докато чакаме дваеси-трийси годин да се завърши линията, дано албанските терористи остареят, та им доде акъля да не праат пакости, че големите чичковци отгоре гледат... и ще им дадат за награда по едно захарно петленце отпред ... или една захарна пръчица отзад.

Коментар

1. за да ги разположим, трябва да видим от къде да ги вземем
                                2. Нека първо анексираме Северозапада България и си я оправим пък тогава Македония, а?

Коментар

Working...
                                X