Не знам как може да помогнем на македонците, ама ако поглем съвсем леко назад, то именно България спаси Македония при предишния подем на АНО, като им прати всички танкове Т55 БЕЗПЛАТНО(поне цената като скраб можеха да платят), които по тогавашните споразумения подлежаха на съкращения. Така, че в случая хем ние си изпълнихме договора, хем им помогнахме. Като оставим, че за цялото време оттогава не чухме и една добра дума, то сега ситуацията е съвсем друга - нищо не остана от армейското оборудванине - разпродадена техника за скраб, разпродадени и окрадени складове и държавен резерв - така, че и да имаме желание - няма как да им помогнем. Но поне "главнокомандващия" ни малоумник да събере съвета за национална сигурност и да вземат възможните мерки по границата, за да не прескочи искрата у нас .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАлбанците може да се перкат много но отвсякъде са заобиколени от врагове и в даден
момент наистина да се окажат между чука и наковалнята.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BD%D0%B8%D1%8F
.....................
По време на бомбардировките на НАТО над Югославия през 1999 година Албания приема близо 500 000 бежанци - етнически албанци от граничещото със страната Косово.[4]
НАТО официално кани Албания и Хърватия за свои членове на срещата на върха в Букурещ през април 2008 г. На 1 април 2009 г. те официално се присъединяват към Алианса.
През 2009 година Албания официално кандидатства за членство в ЕС
......................
гледат да не ги последва същата участ като екс Югославия и за тва приемат НАТО МАТО и всичко на калъп ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАлбанците водят един вид китайска политика на Балканите, бавно и полека си постигат целите. А ако трябва да сме точни още от освобождението насам албанското движение в Македония неизменно е съюзник на българското такова... досега не са ни предавали само те и не случайно на един мач с Вардар Скопие, феновете на Тетово развяха плакат: "От Бога българи, от Тито македонци!"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАлбанците може да се перкат много но отвсякъде са заобиколени от врагове и в даден
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБрях, къв си бил Учовечен... кво ли разбирам аз, в казармата съм командвал само взвод...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениезащо кое подценяваме наще бойци пирани и специални взводове ли кое Ние нямаме армия сега какво има да подценявам, то това е реалност, нали американците докараха сумай ти "железа" е тях има ли кой да ги кара ? Аз дълбоко се съмнейшън да има ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе бе,мисля,че подценявате много България!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеайде кажи ти как беше като си бил там на живо, докато аз съм дремал пред теуевизоро ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТака си мислеш ти,докато дремеш пред талавизоро!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеНали са държава, нали ние бяхме едни от първите, които ги признахме, еми да се опраат. Нали искаха всички там в екс Югославия да са отделни, еми ето желанието им се е сбъднало ..... Ние и без тва няма с кво да им помогнем, нит с армия нит с пари с нищо, защото самите ние сме се оплели в калчищата .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jhivago Разгледай мнениеРепублика Македония: българско минало и неясно бъдеще
http://tetradka.eu/publ/obshhestvo/r...eshhe/2-1-0-92
Коментар
-
Република Македония: българско минало и неясно бъдеще
http://tetradka.eu/publ/obshhestvo/r...eshhe/2-1-0-92
Коментар
Коментар