IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам как може да помогнем на македонците, ама ако поглем съвсем леко назад, то именно България спаси Македония при предишния подем на АНО, като им прати всички танкове Т55 БЕЗПЛАТНО(поне цената като скраб можеха да платят), които по тогавашните споразумения подлежаха на съкращения. Така, че в случая хем ние си изпълнихме договора, хем им помогнахме. Като оставим, че за цялото време оттогава не чухме и една добра дума, то сега ситуацията е съвсем друга - нищо не остана от армейското оборудванине - разпродадена техника за скраб, разпродадени и окрадени складове и държавен резерв - така, че и да имаме желание - няма как да им помогнем. Но поне "главнокомандващия" ни малоумник да събере съвета за национална сигурност и да вземат възможните мерки по границата, за да не прескочи искрата у нас .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Албанците може да се перкат много но отвсякъде са заобиколени от врагове и в даден
      момент наистина да се окажат между чука и наковалнята.
      ммм ньет, те не са прости нищо, че са циганьори

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BD%D0%B8%D1%8F
      .....................
      По време на бомбардировките на НАТО над Югославия през 1999 година Албания приема близо 500 000 бежанци - етнически албанци от граничещото със страната Косово.[4]

НАТО официално кани Албания и Хърватия за свои членове на срещата на върха в Букурещ през април 2008 г. На 1 април 2009 г. те официално се присъединяват към Алианса.

През 2009 година Албания официално кандидатства за членство в ЕС
      ......................

гледат да не ги последва същата участ като екс Югославия и за тва приемат НАТО МАТО и всичко на калъп ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Поредната лъжа........

да ти имам професията да лъжеш и обираш хорските псувни....

Искаш ли превод?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Албанците водят един вид китайска политика на Балканите, бавно и полека си постигат целите. А ако трябва да сме точни още от освобождението насам албанското движение в Македония неизменно е съюзник на българското такова... досега не са ни предавали само те и не случайно на един мач с Вардар Скопие, феновете на Тетово развяха плакат: "От Бога българи, от Тито македонци!"...
          Та къде си командвал взвод и кога.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Албанците може да се перкат много но отвсякъде са заобиколени от врагове и в даден
            Албанците водят един вид китайска политика на Балканите, бавно и полека си постигат целите. А ако трябва да сме точни още от освобождението насам албанското движение в Македония неизменно е съюзник на българското такова... досега не са ни предавали само те и не случайно на един мач с Вардар Скопие, феновете на Тетово развяха плакат: "От Бога българи, от Тито македонци!"...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Брях, къв си бил Учовечен... кво ли разбирам аз, в казармата съм командвал само взвод...
              Ти изобщо не си ходил войник не лъжи

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                защо кое подценяваме наще бойци пирани и специални взводове ли кое Ние нямаме армия сега какво има да подценявам, то това е реалност, нали американците докараха сумай ти "железа" е тях има ли кой да ги кара ? Аз дълбоко се съмнейшън да има ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Не бе,мисля,че подценявате много България!!!
                  защо кое подценяваме наще бойци пирани и специални взводове ли кое Ние нямаме армия сега какво има да подценявам, то това е реалност, нали американците докараха сумай ти "железа" е тях има ли кой да ги кара ? Аз дълбоко се съмнейшън да има ...

Коментар

айде кажи ти как беше като си бил там на живо, докато аз съм дремал пред теуевизоро ......
                    Не бе,мисля,че подценявате много България!!!

Коментар

• Защо няма отговор " Да пратим армията да помага на шиптърите срещу диктатора?"

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Така си мислеш ти,докато дремеш пред талавизоро!!!
                        айде кажи ти как беше като си бил там на живо, докато аз съм дремал пред теуевизоро ......

Коментар

Нали са държава, нали ние бяхме едни от първите, които ги признахме, еми да се опраат. Нали искаха всички там в екс Югославия да са отделни, еми ето желанието им се е сбъднало ..... Ние и без тва няма с кво да им помогнем, нит с армия нит с пари с нищо, защото самите ние сме се оплели в калчищата .....
                          Така си мислеш ти,докато дремеш пред талавизоро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jhivago Разгледай мнение
                            Република Македония: българско минало и неясно бъдеще

http://tetradka.eu/publ/obshhestvo/r...eshhe/2-1-0-92
                            Нали са държава, нали ние бяхме едни от първите, които ги признахме, еми да се опраат. Нали искаха всички там в екс Югославия да са отделни, еми ето желанието им се е сбъднало ..... Ние и без тва няма с кво да им помогнем, нит с армия нит с пари с нищо, защото самите ние сме се оплели в калчищата .....

Коментар

• Република Македония: българско минало и неясно бъдеще

http://tetradka.eu/publ/obshhestvo/r...eshhe/2-1-0-92

Коментар

• Да изпратим.... кое?

А - може да се помисли да изпратим прецедентът начело на тумба ромове - които да се вклинят между воюващите страни като пушечно месо.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X