IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Резил! БСП не плати на музиканти,свирили на Бузлуджа




    Измамените незабавно потърсили съдействието на лидера на БСП Михаил Миков, но се прибрали без 1000 лева

    12 духови музиканти от Врачанско останаха измамени от активист на БСП по време на традиционния събор на Бузлуджа на 1 август. Посредникът бил от село Селановци и обещал на всеки по 75 лева и 10 лева за пътни разходи.

    След като веселили групите от Враца през целия ден, музикантите си потърсили възнаграждението.

    Водачите на групите обаче категорично отказали да плащат, съобщава информационната агенция.

    Измамените незабавно потърсили съдействието на лидера на БСП Михаил Миков, на когото показали разписката с договорената сума, която била малко над 1000 лева.

    Той ги успокоил, че ще си получат парите, но поискал да му дадат банкова сметка. Понеже изпълнителите били от различни духови оркестри в областта и само неколцина от тях били от Враца, нямало как да имат обща сметка в банка.В крайна сметка се наложило да се приберат по домовете си със собствени средства, след цял ден свирене по поляните на Балкана.

    Коментар


    • Нема....... Българина е роб по душа. В душицата му е да обслужва. Византийци.Турци. Руснаци. Американци. Марсианци....

      А когато не обслужва, КРАДЕ. С гъза си! И продава всичко. Ценности, род и родина.

      Тъжно, но факт. И като се върна чат, пат виждам все по-голяма деградация. Хората се увреждат и заразяват останалите със своята апатия.

      "Нищо не зависи от мен. Навеждай главица......". Ееехххххх, робе.....

      https://www.youtube.com/watch?v=H50DZckuhxY

      Коментар


      • Тази тема заслужава прекръстване на: и аз съм малко луд и мен ме гони параноята от дъъълги години!

        Коментар


        • Основни характеристики на проруските сайтове и медии в България

          Най-лесният начин да ги разпознаваме е по главните опорни точки, които неизменно присъстват в повечето сайтове и медии, разпространяващи лъжите на Кремъл. Те все пак, се придържат към идеите на путинизма и рядко можем да видим креативност и нещо различно в руската пропаганда, бълвана от подобен сайт.
          Важно е за българските граждани е да бързо да разпознават отдавна създадените с цел манипулация сайтове и медии, както и нововъзникналите такива. Те всички имат почти еднакви отличителни белези. Да изброим някои от тези опорните им точки:
          Лошият Запад. Една от основните характеристики на тези сайтове и медии е показването в лоша светлина на Запада (ЕС и САЩ). Тези пионки на Кремъл винаги ще ни изтъкват проблемните аспекти на тези страни, но никога няма да ви кажат предимствата, които са в пъти повече от тези на Русия.
          Руска пропаганда и нейната стабилностОбективността в журналситиката изисква да се показват и недостатъците за ЕС, но е абсурдно за пример и добра алтернатива да бъде давана Русия и да бъдат премълчавани и скривани нейните недостатъци. Списващите тези медии трудно биха могли да бъдат зачислени към понятието журналист, но е факт че се водят такива.
          В техните сайтове ще видите тиради на възмущение от „еврогейщината“ и „толерастията“ на западняците, но няма да прочетете нито думичка за превъзхождащия им стандарт на живот. Няма и да видите коментари и снимки с абсурдните неща в Русия, прилягащи повече на страна от третия свят.
          „Евроатлантическите ценности“ пък са отъждествявани с нещо лошо и неморално. Това е един от множеството примери за криворазбраната европеизация при българина. Също така, другарите рубалджии през ден ни напомнят, как ЕС и НАТО се готвели за война с миролюбивата и с нищо не провокираща съседите си Матушка Россия. Как смеят да се защитават от Мечката тия „агресори от Гейропа“?
          Митът за това колко е лошо да сме в ЕС и НАТО. Евроатлантическите ни партньори, противно на истината, са представяни, като колонизатори, които искат само и единствено да ни грабят. Публикуващите тези манипулации си дават сметка, че читателите им не разбират, че няма как да имаш изгода в дългосрочен план от слаб партньор и да го грабиш постоянно.
          Те пренасят същността на руската държава и методите на управляваща клептокрацията на Путин, внушавайки че на запад правят така. Тези сайтове упорито разпространяват лъжи за „грабителите от запад“, обещавайки ни благоденствие в „Евразийския съюз“.
          Фактите за финансовото и политическото подпомагане на България от страна на ЕС са тема табу и тях рядко или почти никога няма да видите в подобни медии.
          Теории на конспирацията. Окултното и вечният заговор са магнит за податливите на руска пропаганда. Уеб сайтове, носещи предимно трибуквени имена (ПАН, ПИК, ШОК и т.н.) обикновени винаги пред заглавията на подобни „новини“ слагат думите „шок, скандал, ужас, сензация, бомба, ексклузивно, само при нас“, последвани от няколко удивителни или въпросителни.
          Този род публикации винаги са тип: „Ние ви отваряме очите безплатно! Събуди се, Българино! На оръжие! Докога ще търпим?! Всички ще умрем!“
          На практика обаче това са таблоди, в чиито статии няма и грам истина, но статиите са написани така увлекателно за податливите на зомбиране, че звучат правдоподобно. Най-често срещаните злодеи в тези приказки са разбира се, американците, юдео-масоните, европейците и други противници на Путиновия режим.
          В злокобните си планове за унищожение на руската държава, те използват супероръжия, като ХААРП, сеизмични бомби, кемтреилс, оръжия за лошо време и т.н. Излишно е да казваме, че и тук Русия никога не фигурира, като извършител на подобни действия.
          Изобличаването на несъществуващи заговори е един от начините манипулаторите служещи на Кремъл да настройват българите един срещу друг, да очернят имиджа на съюзниците ни и да ни тласкат към бездната наречена руско влияние.
          „Славянско братство“ и дълг към Русия. Обслужващите руски интереси залагат на русофилията и усилено внушават колко са ни близки „братушките“. Разчитайки на това, че някои хора продължават да живеят в 19 век, манипулаторските медии продължават да ползват клишетата от миналото. Врагът е всеки друг от миналото, но не и Русия.
          Те налагат мнението, че трябва да сме вечно признателни на руснаците за Освобождението и без значение какви гаври вършат сатрапите от Кремъл, ние трябва да търпим. Благодарността за Освобождението, според класическата руска пропаганда, трябва да е оправдание за 45 годишното робство, което искат да се върне.
          Панславизмът е сред основните опорни точки на Русия, която се „превежда“ от агентите ѝ за ползване у нас.
          Възхвалата на Путин. Путнолюбството, съвсем естествено, е силно застъпено в медиите и сайтовете на Петата колона. Разпространяващите руската пропаганда трудно могат да издържат няколко дена без да отразят поредното чудотворно деяние на Вожда.
          „Превъзходството“ му спрямо лидерите на другите страни е безпрекословно. Всяко негово действие е отразено от тези манипулатори, като гениален шахматен ход, който оставя западняците в див ужас и удивление, примесени със страхопочитание.
          Ще си помислите, че решенията на Путин и неговата банда винаги са правилни, а всичко руско е превъзходно, ако четете тези сайтове.
          Критика на политици и общественици, които открито се противопоставят на руското влияние. Една от най-важните задачи на руската пета колона в България е атаката срещу тези, които излагат на показ руските домогвания. Според това дали са общественици или политици подходът е различен.
          Принципът и целта обаче винаги са еднакви – който говори против Русия бива заклеймяван, а действията му, изкривени под призмата на ортодоксалната руска пропаганда, са представяни като предателски.
          Политиците у нас не са светци в никакъв случай, но начинът да разпознаете сайтовете на петата колона е по това, че те винаги критикуват едни и същи хора, които имат мнение различно от това на русофилските кръгове. Извън полезрението им винаги попадат политиците, журналистите и обществениците, служещи на Петата колона на Русия у нас.
          Търсене на „социална справедливост“. Този тип статии са може би най-правдоподобно звучащите статии, публикувани от рубладжийските медии. Те се скриват зад някоя социална несправедливост, която действително е обществено актуална и проблематична, но нападат само неудобните на Кремъл.
          Да речем, за бедността са виновни само управлявалите без благоволението на Москва правителства. Алтернативата на всички проевропейски правителства досега е, разбира се, съюзяване и подчинение на новия СССР, който може да предложи нещо по-добро на българите, според манипулаторските медии.
          „Не ходете при богатите (ЕС), там ще сте бедни. Елате при бедните (Евразийски съюз), там няма да ви прави впечатление че сте бедни.“ Това е едно позабравено мото, което идеално приляга на тази опорна точка.
          Още много може да се пише, наблюдавайки активността на тези сайтове. Нека се спрем на по-известните сайтове, манипулиращи българите и разпространяващи руска пропаганда. Списъкът е непълен и се обновява постоянно.
          М.... . ш..... ..й.о!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
            Явно Вие не си ползвали нашата здравна система.

            Радвайте се, бъдете щастлив и ви пожелавам никога да не я ползвате !

            По зле е и от руската !
            Ползвал съм, кой не е ползвал, а и всеки има по някой роднина със здравни проблеми.
            Да, зле е българската здравна система, но не е чак такава мизерия като в Русия.

            Живи и здрави!
            Don't work hard, work smart!

            Коментар


            • Численность бедных в России выросла до 22.9 млн человек

              Численность бедных в России достигла 22.9 млн человек, заявила вице-премьер РФ Ольга Голодец.

              Прожиточный минимум в России, согласно данным Росстата, в первом квартале 2015 года увеличился до 9 тыс. 662 рублей на человека в месяц с 7 тыс. 688 рублей в аналогичном периоде предыдущего года. В целом по России среднедушевые денежные доходы населения в первом квартале 2015 года составили 25,2 тыс. рублей в месяц (в первом квартале 2014 года - 22,7 тыс. рублей), что составляет 261% от величины прожиточного минимума (в первом квартале 2014 года - 295%).

              http://www.interfax.ru/russia/453429


              За сравнение вицепремиерът на Русия (Ольга Юрьевна Голодец) имаше през 2014г. ДЕКЛАРИРАН доход от 14,936,560.07 рубли или над 1,545 пъти месечния доход необходими за оцеляване в Русия през първото тримесечие на 2015г.





              http://government.ru/media/files/12L...0Htb3Az0rk.pdf

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                Болницата в Первоуральск, Свердловска област.
                Пенсионерка със счупен крак е принудена да пълзи по стълбището от първи към втори етаж, за да покаже рентгеновите снимки на травматолога. След пълзенето я очаква и дълга опашка.
                Асансьорът не работи, няма и кой да го поправи, а хора и персонал я подминават като куче...
                Особености на путинското здравеопазване ...

                https://youtu.be/0IY7evZEbss
                Явно Вие не си ползвали нашата здравна система.

                Радвайте се, бъдете щастлив и ви пожелавам никога да не я ползвате !

                По зле е и от руската !

                Коментар


                • Болницата в Первоуральск, Свердловска област.
                  Пенсионерка със счупен крак е принудена да пълзи по стълбището от първи към втори етаж, за да покаже рентгеновите снимки на травматолога. След пълзенето я очаква и дълга опашка.
                  Асансьорът не работи, няма и кой да го поправи, а хора и персонал я подминават като куче...
                  Особености на путинското здравеопазване ...

                  https://youtu.be/0IY7evZEbss
                  Don't work hard, work smart!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от TomaNeverni Разгледай мнение
                    Да се пишат такива простотии за пари разбирам, ама що за идиот би вярвал в тях.А сетих се - то и македонците вярват , че ние им пречим.Нищо ,че от 50 години почти не се интересувамеот тях.Значи Българин дето се мисли за нещо друго
                    Ние предателите ги мразим безплатно.
                    М.... . ш..... ..й.о!

                    Коментар


                    • Все повече българи не харесват политиката на Русия


                      Българите продължават да са привързани към Русия, но смятат, че тя не може да бъде модел за развитие и да им предостави по-добри перспективи от членството в ЕС и НАТО. Това е основният извод на социолозите от агенцията на базата на данните.

                      За общо 40% от анкетираните действията на Русия в конфликта пораждат негативно отношение. От тях само 9% заявяват, че са имали отрицателна позиция и преди това, а останалите 30% са променили отношението си заради политиката й към Украйна. За една година Русия е успяла да предизвика в България четири пъти повече промени в негативна посока (сред 30% от хората), отколкото в позитивна (сред 7%)

                      Основните социални групи, сред които Русия влошава образа си, са жителите на София и най-вече младите хора между 18 и 30 годишни, докато възрастните хора над 60 г. остават ядрото на подкрепата за руската политика.


                      Рублофилията мирише на пръст, дУрзя!

                      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                      Коментар


                      • Отказът на поредният премиер да види руската хибридна война, и да даде отпор на нейните близкоизточни съюзници, излъчва посланието, че терористите могат да извършват безнаказни атаки у нас:

                        КОЙ е началник на Борисов



                        Защо например Мохд Абу Ауаси, шеф на измисления Център за близкоизточни изследвания в София (?) беше по-важен за България с публичната си защита на Иран и „Хизбуллах” от външния министър Николай Младенов, който беше на обратната позиция? Абу Ауси не само дефилираше като адвокат на Техеран и „Хизбуллах” от най-големите медийни трибуни в България (които бяха затворени за опониращо нищожество, като моя милост например, макар позицията ми да бе цитирана в световни медии като явно изключение за България ); не само заведе екип на ТВ7 в Дамаск и обикаляше с екипа на ТВ7 с ескорт от правителствени войници фронтови сцени на гражданската война броени дни, след като Николай Младенов изгони сирийския посланик от София, но и цъфна лично в студиото на “Ал Манар” в качеството на преводач на репортерката Диляна Гайтанджиева, пратеник на ТВ7 за въпросното гостуване в Ливан.


                        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                        Коментар


                        • С помощта на Европа Литва повежда борба срещу енергийната си зависимост от Русия.

                          Във вторник, 14 юли, литовската компания Litgrid, получи от Европейската комисия 27,4 милиона евро за изграждането на литовско-полската електрическа мрежа LITPOL Link – планира се тя да заработи още в края на тази година. 150-те милиона евро, които на 14-ти юли ЕС раздели между страните от Източна Европа и балтийските държави, ще бъдат използвани за разработване на 20 различни енергийни проекта. По този начин Литва очаква да постигне своята цел номер едно в областта на енергетиката – независимост от Русия.

                          Финансирането на LITPOL Link ще премине през така наречения Механизъм за Обединяване на Европа (Connecting Europe Facility — CEF) – инструмент, създаден в рамките на Европейската комисия за развитието на европейската икономика и връзките вътре в ЕС. Една от основните области на финансиране на CEF е енергетиката: това е главния приоритет на ЕС – енергийната сигурност на региона и премахването на заплахата от изолация на някоя от страните. По този начин, за да се разработи обща политика в газовия сектор вече е създаден Енергиен съюз, задачата на който един от неговите идеолози, настоящият председател на Европейския съвет, Доналд Туск, формулира като “противопоставяне на монопола на Русия чрез единен европейски орган, отговарящ за закупуването на газ от нея”.


                          Да се надяваме скоро и България да направи подробни стъпки, за да излезе от незавидното положение да е почти напълно зависима от открито враждебна държава, водеща срещу България хибридна война с разнообразни средства - шпионски, корупционни, икономически, медийни, криминални ...
                          Last edited by Pavlik Morozov; 20.07.2015, 18:08.
                          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от TomaNeverni Разгледай мнение
                            Да се пишат такива простотии за пари разбирам, ама що за идиот би вярвал в тях.А сетих се - то и македонците вярват , че ние им пречим.Нищо ,че от 50 години почти не се интересувамеот тях.Значи Българин дето се мисли за нещо друго
                            Всички тези и териториални проблеми и с развитието ни .. е свързано с РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ... а те са изкривени, за да може такива същества да се раздвояват, ти си леко раздвоен ... ти знаеш ли, какъв си и от къде произлизаш, че да има някои чужд да ти го говори от 100 години насам... Май шизофренията Вие вродена от раждането ..ВИ..скъпоценно ????

                            Коментар


                            • Да се пишат такива простотии за пари разбирам, ама що за идиот би вярвал в тях.А сетих се - то и македонците вярват , че ние им пречим.Нищо ,че от 50 години почти не се интересувамеот тях.Значи Българин дето се мисли за нещо друго

                              Коментар


                              • Хибридната паметникова война на Путин в България

                                Инструменти на тази руска политика тук са не само и не толкова партии, като „Атака”, но и особено таченото от кремълските господари Национално движение „Русофили”, действащо заедно с малко известни на широката публика подразделения като Международната славянска организация (МСлО) „Перун” , начело с Николай Малинов и бившия офицер Емил Миланов. Двете организации гордо се подписват под всяко ново творение на дублираните съветско-руски паметници в България. С тях се надпреварват за вниманието на Путин още много други „творчески организации” на журналисти, писатели и пр., дружества, форуми и т.н., с видни началници като Светлана Шаренкова и Любомир Коларов. Последният непрекъснато обявява, че събира някакви пари ( създавайки видимост, че новите проруски и просъветски паметници са строени с българска народна пара) , а Шаренкова се е специализирала по охраната и забърсването на Монумента на окупационната червена армия (МОЧА).

                                Но ето малко вод(к)а от извора на това опиянение. Полезно е за желаещите да знаят как се ръководи цялата тази война от един руски генерал, който всъщност е нещо като неофициален генерал-губернатор на българските русофили. От откровенията му в две интервюта в рамките на по-малко от година можете да видите как едновременно ни взима за мезе с твърдението, че русофилите в България били на „суха храна”, а след това се хвали с руската помощ за строителството на църкви, за конференции и изобщо за „мероприятия” в България.
                                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                                Коментар

                                Working...
                                X