IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп
    На маранди не можете да му стъпите на малкия пръст.

Иначе в твоя стил - ми смени си първата буква от ника с П, ще подхожда и на имиджа ти, и на подписа ти.
    Хубаво е, че Българите навсякъде в чужбина подкряпате БГ Империя.

П.П. Трудно е, не само през цензура, ами и чисто технологично.

Няма помощ от общини, държава и кретени, които лаят по форумите от име на партиите. Няма.

Двуличие е феноменално, но аз БГ няма да утрепя. Просто споделям за какъв цирк денсим в момента.
    ---------------------------------

Стадо кокошки отрича, че БГ е империя, а то е записано в хиляди документи и на всички чужди езици.

Колхозниците няма да ви позволят това и ще ви избият, а вие сте тъпи, че не разбирате.

Византия е същото - трият и подменят хистори кат' побъркани, а вие им белите банани.

Тъпанари!

Който посегне на БГ империя го трепеш веднага и без обясняния! Иначе свинете ще ви превземат.
    Last edited by marandi; 04.05.2015, 18:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
      7. Предателите русофили
      Това са агенти на руското разузнаване, които обикновено си мислят, че работят за България, така, както бившите агенти и служители на бившата Държавна сигурност си мислят все още, че са правели същото в ония времена. Често пъти настоящите агенти на руските служби съвпадат с бившите агенти на българските комунистически тайни служби. Активизират се по заповед всеки път, когато интересите на Русия са накърнени. Неприятни са дори за обсъждане.
      Макс?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• 7. Предателите русофили
        Това са агенти на руското разузнаване, които обикновено си мислят, че работят за България, така, както бившите агенти и служители на бившата Държавна сигурност си мислят все още, че са правели същото в ония времена. Често пъти настоящите агенти на руските служби съвпадат с бившите агенти на българските комунистически тайни служби. Активизират се по заповед всеки път, когато интересите на Русия са накърнени. Неприятни са дори за обсъждане.

Коментар

• Накратко няма понятия Византия и Русия. Пълна измислица са по подобие на "славяните". Днес стадо психопати ме убеждават, че имало рептили, джедаи и елфи.

Затова, който тръгне да ме убеждава обикновено яде бой.

Имало е БГ империя, на юг е Римска, а на запад Холи Римска.
          ------------------

Това ви е историята на БГ и сте империя. Империя сте, откакто свят светува, за ужас на продажниците.
          Last edited by marandi; 04.05.2015, 18:03.

Коментар

Напоследък е модерно, да се обиждат от истината...

но с това триене.. как я мислят?!? ь
            България по-руска няма да стане, ще трябва доста триещи да назначат... Неподходящата ориентация ще води негативи дълго време..
            Проблем е, че по-руската Русия няма никога да стане българска. Затова трябва да се избият до 3-то коляно, но няма да съм аз.
            ---------------------

Понятие Византия също няма, както Русия - вкарано е в 16 век и без малко да се пребием по масите в кръчмите с най-добрата "историческа" школа Търново факултет.

Същото казвах и тогава - извадете ми един докумемент за Византия преди 16 век.

Само един.
            ----------------------------

П.П. Аз съм малко тежък харектер и като се обядя цялата кръчма млъква. Дядо ми е бил такъв.
            Last edited by mibova; 04.05.2015, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Съгласен съм с много от нещата кито пишеш. В случая с моньо има проблем - той е продулт на дс и масква, с една дума масковски шпионин. Всичките му действия откакто се върна са антибългарски...
              Казваш москалите имали нужда от помощ - нека първо да оправят историята, да се извинят за това което са ни причинили, и тогаз да им помагаме.
              Но чакай, тогава ще са нормална държава, а това не виждам как ще стане. През цялото си съществуване са били диваци с единзтвена цел да завладяват и да грабят. Това няма да се промени те не са наши приятели, и нокога не са били. Колкото по-скоро се откъснем от тях, толкова по-добре.
              Нали съм дал алтернативен вариант, за тия които не харесват Моньо.

Оправете си държавата, защото сте Империя за цял свят.

Аз тоже бачкам, до колкото мога ( позволят ) сволачите.

Смешно е! Хиля се ..

Коментар

• Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
                И така. Ето основните видове български русофили и тяхната мотивация:

1. На първо място това са мразещите западния начин на живот русофили.
                За тези хора свободният начин на живот е нещо непонятно и отвратително. По презумпция тези хора са хомофоби, расисти и ксенофоби. За тях Западното общество е прогнило от много толерантност, извратеност и изнеженост. Затова се възхищават на Русия, защото за тях тя е олицетворение на здрав дух, мъжественост и справедливост. Дори стигат до там, че оправдават действията на ислямския тероризъм, когато той е насочен против някоя от Свободните страни. От омраза.

5. Русофилите-лумпени
                Това са хора, за които свободата се състои в това, някой да ги храни, пои и облича, че и саниране на жилищата да им направи, ако може. Те с носталгия си спомнят времената на СССР и Народната република, когато всички (почти) бяха равни в мизерията си и заплатите си. За тях е непоносимо да виждат всекидневно по-богати от тях, както и да проумеят идеята, че лекарят трябва да взима повече пари от миньора. Неспособни са да възприемат свободата, защото тя заплашва измислената им сигурност. Неспособни са и да поемат отговорност за себе си, като обикновено предпочитат държавата да се нагърбва с това бреме. В обърканият им мозък СССР и днешна Русия са едно цяло. За тях съветската армия е армия освободителка донесла на България не диктатура, терор и кръв, а нов светъл обществен строй.

7. Предателите русофили
                Ето основните видове пиндофили
                1.Убийци.Това са хора които смятат че могат да убиват когото решат и където решат
                2.Крадци и рекетьори.Това са хора които не умеят нищо не искат да работят но искат да живеят добре
                3.Педали лесбийки и всякакви травестити.Това са хора за които най важното в живота е да си начешат трътките
                4.Хора правещи секс със животни
                5.Хора правещи секс с родителите си с братята и сестрите си
                8.Хора мразещи Православието и славяните.Хора които нямат вяра морал Родина
                9.Американофили лумпени

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Както казва Муканина:
                  Боже колко мъка има на този свят ,Боже

Едните ни били длъжни, другите сме ги били и еб...и.
                  Само дето действителността издиша отвсякъде

Отломка нещастна на народ мъченик

Като ви чета глупостите и ме избива на поезия
                  O, неграмотни юроде, научи се как се пише името което споменаваш, и тогава се пъни

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Това е чест за мен.
                    голям човек на честта ще излезеш... шегувайки се коментирам...

Коментар

Не им се налага, да ме търпят. Мое право е, да не считам мненията ти за интересни за мен.

Не струват и това е! Тонът ти е неприятен, възгледите ти са буквално престъпни.
                      Това е чест за мен.

Коментар

• Както казва Муканина:
                        Боже колко мъка има на този свят ,Боже

Едните ни били длъжни, другите сме ги били и еб...и.
                        Само дето действителността издиша отвсякъде

Отломка нещастна на народ мъченик

Като ви чета глупостите и ме избива на поезия

Коментар

• Хаяско е чехословак !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            И 200 пъти да ме трият:

- Хаяско не е "рушнак"
                            - Сталин не "рушнак".
                            - Хрусчов не е рушнак.
                            -------------------------------------

Аз какво да направя, че ме трият като откачени, за неща които са очевадни.

Хаяско е хазарин и има прието протокол в Масква за унищежение на хилядолетния враг БГ империя.

Прието и гласувано от ционистите. Има го на документ.
                            ----------------------------------------

К'во да направя, че шепа селяни се опитват да ме убедят, че Хаяско бил "рушнак", вместе с Медведев.

Ами не са - евреи са. Да ходят и да лапат пишки на евреи - аз няма да го направя

Напоследък е модерно, да се обиждат от истината...

но с това триене.. как я мислят?!? ь
                            България по-руска няма да стане, ще трябва доста триещи да назначат... Неподходящата ориентация ще води негативи дълго време..

Коментар

• И 200 пъти да ме трият:

- Хаяско не е "рушнак"
                              - Сталин не "рушнак".
                              - Хрусчов не е рушнак.
                              -------------------------------------

Аз какво да направя, че ме трият като откачени, за неща които са очевадни.

Хаяско е хазарин и има прието протокол в Масква за унищежение на хилядолетния враг БГ империя.

Прието и гласувано от ционистите. Има го на документ.
                              ----------------------------------------

К'во да направя, че шепа селяни се опитват да ме убедят, че Хаяско бил "рушнак", вместе с Медведев.

Ами не са - евреи са. Да ходят и да лапат пишки на евреи - аз няма да го направя

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Нормално е да отиде там.

Монголия ни е колония още от 8-и век.

П.П. Какво очакваш? Правихме се на клоуни да ги кръстим, азбуки и сгради да строим и сега да ги зарежем ли?

Зле са в момента и търсят подкрепа. Проблем идва, че не искат да оправят история и кой кого е покръствал.

Същото важи и за Османците - където ни се извиниха, че пернали картата в учебниците за децата и половин БГ Империя вътре.
                                ---------------------------------

Константинопол - пак ще бъде ваш и то скоро. Но монголската напаст трябва да се озапти.

Тогава ще ударим ЕС и УСА. Още е рано
                                Съгласен съм с много от нещата кито пишеш. В случая с моньо има проблем - той е продулт на дс и масква, с една дума масковски шпионин. Всичките му действия откакто се върна са антибългарски...
                                Казваш москалите имали нужда от помощ - нека първо да оправят историята, да се извинят за това което са ни причинили, и тогаз да им помагаме.
                                Но чакай, тогава ще са нормална държава, а това не виждам как ще стане. През цялото си съществуване са били диваци с единзтвена цел да завладяват и да грабят. Това няма да се промени те не са наши приятели, и нокога не са били. Колкото по-скоро се откъснем от тях, толкова по-добре.

Коментар

Working...
                                X