IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спрете да се обиждате.
    रादोस्त

Коментар

• Вдъхновил се е.
      Както и да е, не видях окупация, да си дойдем на думата.

Коментар

• Модератора пердаши днес през пръстите

Коментар

• Относно темата, като гледамтова
          http://www.neontommy.com/sites/defau.../baltimore.jpg
          https://www.youtube.com/watch?v=QESGx__zewU

май не ща да се освобождаваме, все си мисля че е по добре с руснаците отколкото с някакви черни идиоти и главен идиот на града който казва че трябва да се оставят малките чернилки да си крадат на воля

Разбира се факю/имхотеп може да не е съгласен, все пак това са новите му другарчета
          Last edited by v_tin; 04.05.2015, 19:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            България си е ПОД АМЕРИКАНСКА ОКУПАЦИЯ.

Ето и председателя на етичната комисия на ВСС в прав текст казва, че американската фондация "Америка за България", която е създадена от Държавния департамент на САЩ и се издържа от американския Конгрес, открито кадрува в съдебната система. В уж независимата съдебна система.

„Има фондация, която щедро финансира определени медии и неправителствени организации. Тя финансира медийната групировка – „Капитал”, „Капитал Дейли”, „Медиапул”, „Дневник”, „Съдебни репортажи”. Финансира щедро и доста неправителствени организации – Български институт за правни инициативи и Съюза на съдиите(...) Този кръг си позволява в своите медии преди важни избори в съдебната система да посочва кой е правилният кандидат. Обработва общественото мнение много отрано, настройва общественото мнение срещу определени кандидати, очерня ги, очерня членовете на ВСС, които са го подкрепили”. Това коментира председателят на Етичната комисия на Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров в предаването „Тази сутрин” по бТВ по повод проваления за трети път избор на председател на Софийския апелативен съд (САС).
            http://glasove.com/politika/51116-sh...ebnata-sistema

А американските тролове може да си пискат за някаква въображаема руска окупация. Всъщност тротинетката създала темата знае много добре истината, ама нали трябва да заработи доларчетата, с които го финансира фондацията "Америка за българските тролчета"
            Taка е гигов, така е, ето доказателство:

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Ей, хора, откога не сте си пили хапчетата?
              Аз мога да си копирам десктоп-а като снимка, за да се види, че нищо не съм получил.

Бях помолил колегата от Щатите за тъпите 500 левас като подкрепа.

Винаги работя икономично и затова се гавря, защото проект е над 5к$ до момента + 2 гоини бачкане по него.
              -----------------------------------

Кажи сега за хапчетата пак, градски, че ме кефиш, дет' нищо не си направил.

Трият ни казах и момчето е право, че ми е писал, а аз нищо не получавам.

Да ви плющя в монголските ценности да'е ... - Трийте

Коментар

• Шапкарите да се придържат към традиционната медицина, хомеопатията не помага при тежки истерични припадъци
                Yeah

Коментар

• България си е ПОД АМЕРИКАНСКА ОКУПАЦИЯ.

Ето и председателя на етичната комисия на ВСС в прав текст казва, че американската фондация "Америка за България", която е създадена от Държавния департамент на САЩ и се издържа от американския Конгрес, открито кадрува в съдебната система. В уж независимата съдебна система.

„Има фондация, която щедро финансира определени медии и неправителствени организации. Тя финансира медийната групировка – „Капитал”, „Капитал Дейли”, „Медиапул”, „Дневник”, „Съдебни репортажи”. Финансира щедро и доста неправителствени организации – Български институт за правни инициативи и Съюза на съдиите(...) Този кръг си позволява в своите медии преди важни избори в съдебната система да посочва кой е правилният кандидат. Обработва общественото мнение много отрано, настройва общественото мнение срещу определени кандидати, очерня ги, очерня членовете на ВСС, които са го подкрепили”. Това коментира председателят на Етичната комисия на Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров в предаването „Тази сутрин” по бТВ по повод проваления за трети път избор на председател на Софийския апелативен съд (САС).
                  http://glasove.com/politika/51116-sh...ebnata-sistema

А американските тролове може да си пискат за някаква въображаема руска окупация. Всъщност тротинетката създала темата знае много добре истината, ама нали трябва да заработи доларчетата, с които го финансира фондацията "Америка за българските тролчета"
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Ами питах те, на лични отдавна,
                    Нищо не си ме питал или пак "модерите" са те изтрили.

Пълен ужас е, ако БГ империя отново започне да бълва литература, музика, фолклор, природа.

Виж, че ни трият неистово - мразят те, въпреки че не те познават, но вече те мразят.

500 левас е за електронен вариант, за хартия ще удари около под 2 левас бройка.

Т'ва не се прави за БГ свине, които те трият нон-стоп и тероризират, пускайки обиди нон-стоп за брадчедки, сестри и майки.
                    ----------------------------------

Пълен кошмар е, ако БГ изкара световен продукт. И в момента е неистов спън от всички посоки.

Нямам подкрепа - казах. Не съм получил и съобщение - тия са го изстрили, защото ги е срам, че са БГ-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Ей, хора, откога не сте си пили хапчетата?
                      Стига бе, вече идва време за четвъртото...

Коментар

• Ей, хора, откога не сте си пили хапчетата?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Те убиха Немцов пред Кремъл от упор с цял пълнител.

Ти се чудиш за "модераторите" тук.

Няма да го разбререш защо вия да ми се удари едно рамо за книга. Блокиран съм отвсякъде. ( общини, партии, фирми ).

Просто "оплюх" Русия, която никога не е съществувала и съм писал за Сибир.
                          Ами питах те, на лични отдавна,

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Те убиха Немцов пред Кремъл от упор с цял пълнител.

Ти се чудиш за "модераторите" тук.

Няма да го разбререш защо вия да ми се удари едно рамо за книга. Блокиран съм отвсякъде. ( общини, партии, фирми ).

Просто "оплюх" Русия, която никога не е съществувала и съм писал за Сибир.

Коментар

• Трийте Мибова и се правете на улови, че преди 2 дни не се чевства 1150 години от покръстването.

И имаш 13 патриархии - дошли тук под строй

Коментар

• Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X