Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Новые фотографии совместного парада Вермахта и РККА в Бресте 22 сентября 1939 года
http://holocaustrevisionism.blogspot...-1939.html?m=1
Ето го и парада на кинолента:
22/09/1939. Брест. Совместный парад Вермахта и РККА
https://www.youtube.com/watch?v=S6gg1z5DovI
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента вървят преговори между Путин и Кси Джинпин за износ на руски Наташи към Китай с цел подриване на заговора на САЩ за влошаване на съотношението жени мъже в братския китайски народ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЛогични въпроси!
Все пак, "Русия надеждата на нормалните хора!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКак Русия помага на света да се отърве от американското господство
1.Кемтрейлс - пръска ли Русия с антикемтрейлс?
2 Рептилии - разпространява ли Русия по света хора мангусти, които да се справят с хората рептилии?
3. Опитва ли се Путин да разруши монопола на комуникацията между САЩ и АлфаКентаврите?
4. Антихарпа в Чукотка успява ли да се справи с Харпа в Аляска?
Все пак, "Русия надеждата на нормалните хора!"
Коментар
-
Как Русия помага на света да се отърве от американското господство
1.Кемтрейлс - пръска ли Русия с антикемтрейлс?
2 Рептилии - разпространява ли Русия по света хора мангусти, които да се справят с хората рептилии?
3. Опитва ли се Путин да разруши монопола на комуникацията между САЩ и АлфаКентаврите?
4. Антихарпа в Чукотка успява ли да се справи с Харпа в Аляска?
Коментар
-
Часове преди да изтече срокът, в който потребители на „Фейсбук“ могат да отправят въпросите си към посланика на САЩ в България Марси Рийс, стана видно, че около 20 май, когато започна инициативата, страницата на посолството в социалната мрежа е била налазена от голямо количество „червени тролове“.
„Кога и как САЩ ще съобщят на американците и света, че поддържат много тясно сътрудничество (обмен на технологии и знания в широкия смисъл на думата технология) с представители на поне 4 извънземни цивилизации?“ пита Васил Тонев.
Емилия Петрова, е убедена, че САЩ имат пръст в т.нар. „кемтрейлс“: „Г-жо Рийс , в последно време много се пише и афишира , че Америка ни пръска с различни препарати (като комари ) има вече много болни и се губиме като нация .Нежелая аз и нашия народ да се вмесвате в наща държава !Стойте си мирно и не ни управлявайте като пионки ! “
http://sofia.topnovini.bg/node/608371
Коментар
-
Проф. Пламен Павлов: Няма по-поразен народ от отровата и черната магия на комунизма от българския
.....
- Защо Русия се опитва да ни представи като агресор, който иска да плячкоса Македония, какво печели, дестабилизирайки Балканите чрез хибридната война?
- Хибридната война на Русия е факт и аз искам да изкажа благодарност на колегата Иво Инджев, който написа поредната книга за тази хибридна война. Тя не е от вчера, описана е още от Симеон Радев, да не кажа още от времето на Георги Стойков Раковски. Аз не съм русофоб, напротив, даже бих казал, че съм русофил, тъй като не приемам един народ, като руския, да бъде управляван по този начин. Но това си е негов избор, той трябва сам да решава съдбата, както и българският народ трябва сам да решава съдбата си. Но за тази неоимпериалистическа политика, която води режимът на Путин може би трябва се обърнем към един съвременен наблюдател и политолог, какъвто е Горан Стойковски. Той в едно кратко интервю за българска медия казва, че целта на Русия е да дестабилизира Балканите, а главната й цел – е България. Македония е просто вратата към България. Ние в момента сме в позицията на враг номер едно на Русия. Ако за Украйна се оспорва нейната автентичност като държава и култура, които аз не поставям под съмнение, то от външното пространство враг номер едно за Москва е България. И тук мисля, че всички български политици трябва ясно да се противопоставят на подобна груба намеса. Вместо това, ние имаме партия, която в момента открито е рупор на руската пропаганда – това е „Атака“. Имаме една телевизия - „Алфа“, която буквално бълва руски новини, които дори московската пропаганда не излъчва. И аз съм изумен, че това нещо остава незабелязано и по никакъв начин не се санкционира, защото в тези новини има и откровени лъжи и манипулативни внушения. Дори в националните ни медии, които се издържат от нас, данъкоплатците, има хора като Петър Волгин, които са рупор на тази путиновата пропаганда и то по най-бруталния и манипулативен начин, без право на друго мнение, с откровено антиукраинско говорене. Дори се чудя как Украйна все още не е реагирала на това поведение на една национална медия, която води подобна пропаганда срещу една приятелска държава, в която има огромно българско малцинство, отричайки правото на нейното съществуване. Още повече, че украинската държава си е позволила да назначи българин за посланик в България. Нашето общество е много болно от редица болести, наследство от комунизма, но и от прехода. Няма да се уморя да повтарям, че няма по-поразен народ от българския от отровата на комунизма, от черната магия на комунизма. Но аз се надявам, че голямата част от нашия народ е достатъчно мъдра, за да подкрепя европейския избор на България, европейските ценности, които са идеите на просвещението, на Ренесанса, на Френската революция, които доведоха човечеството до днешните му достижения, а не онези ретроградни, човеконенавистни идеи, които лицемерно отричат европейските ценности. Нашият избор е направен отдавна, още във времето на възрожденските ни водачи и сега в 21 век някой наши лековерни сънародници да ни манипулират с подобна риторика - е просто обидно.
- Изправени сме пред много и разнопосочни предизвикателства, кои са най-големите пред България?
- Ние трудно можем да предвидим всички възможни замисли на велики и невелики сили в нашия дом. Но като историческа мисия и съвременна ситуация – страната ни е член на ЕС и НАТО, би трябвало България да бъде център на стабилност и да прокарва тази стабилност в съседните държави. И това не само от гледна точка на нашите интереси, а от гледна точка на това, Балканите да се превърнат в един спокоен район, с една модернизация и едно движение напред. Разбира се пред нас, като държава, най-голямото предизвикателство е демографската криза. Тя има елементи и на катастрофа, това се говори от доста време, когато една група съмишленици започнахме да бием тревога. Днес за това говорят всички, но реални мерки не се вземат, а те са свързани с грижа за нашите общности в чужбина, създаване на условия за връщането им в България, в провеждането на една принципно нова мащабна политика към българите в Македония, Молдова, Румъния, Украйна и всички други страни, в които живеят наши сънародници. Много години бях председател на Държавната агенция на българите в чужбина. От тази позиция имам познанства както с българите в Македония, така и с българските общностите извън пределите на България, за която обаче липса стратегия. Люшкаме се в някакви примитивни милозливи състояние – че те са избягали оттук и са нещо като родоотстъпници, или пък че живеят много добре, което не е вярно, защото реалността е съвсем друга. Но можем да вземем пример от съседна Румъния, която избра днешния си президент, който е етнически германец, въпреки, че румънската нация е много вярваща и то православна. Главната причина беше отказът на властта и трудностите, които създаваше на германците в чужбина да гласуват. У нас реакцията беше точно обратното – да не допускаме българите в чужбина да гласуват, да им създадем всякакви трудности, да не въведем електронно гласуване. И от това се възползва ДПС, тъй като на него се правят реверанси, давайки възможност на българските турци зад граница да гласуват. А ние имаме големи български общности по света, имаме депутати и дори президент в една българска общност - гагаузи, но отношението към тях е никакво, липсва целенасочена политика към тези наши сънародници. Затова ще настоявам политиката към българите зад граница да бъде важен сегмент от българската външна политика, а не декорация или просто допълнителна опция. Тя трябва да се превърне в неизменна част от българската външна политика и на политиката на съграждане на българската нация.
Цялото интервю: http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...komunizma.html
Коментар
-
"Богопомазаните в НРБ
Антон Тодоров си спомня: „Баща ми работеше като миньор за 340 лева на месец. Майка ми беше телефонистка със заплата 140 лева. Дядо ми гледаше овце срещу 60 лева заплата и получаваше 30 лева пенсия. В същото време само за безплатна храна на всяко едно от стотиците „партизански“ семейства на богопомазания ЦК-елит УБО заплащаше между 600 и 1200 лева месечно (равняващи се днес по покупателна стойност на няколко хиляди лева) и им я караше по домовете. Това бяха специални храни от специалната кухня и магазини в столичния хотел „Рила“. Държавата им харизваше на безценица западни коли и обзавеждаше безплатно от А до Я закупените на смешни цени и без ред първокласни жилища и вили, при това с невиждани от „тружениците“ изделия на „гнилия“ капитализъм. Освен огромни заплати и „стимули“, партийните бонзи и семействата са получавали дарения по всевъзможни поводи. Бях смаян, когато прочетох в архивите, че заради смъртта на Людмила Живкова съпругът й Иван Славков и нейните деца били получили по 30 хиляди лева „обезщетения“. В същото време моите родители изплащаха 14 години бедняшкия ни апартамент за 12 000 лева“."
http://www.dw.de/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-...%B1/a-18471614
Понеже някой бързо "забравят" и обявяват онова прокълнато време за златно.
Коментар
-
Бате Пешо
Излагаш се ! Освен това си зле информиран и тук само се драчите. Знаеш ли че половината пари от продажбата на петрола добит в Сибир ги прибират и в момента американски и канадски петролни компании.А всичко друго е американо-руски комплот срещу Европа - ЕС. Понеже Европа падна в капана на депресията и те ритат, защото са много "силни" и много "добри". Путин е просто персонаж в театъра и най вероятно си живее тихо и в нелегалност с жена си в Швейцария, той е подменен с някакви артисти.Трябва да си с много голям капацитет та да го усетиш - то е очевидно и очевадно.Та тоя великия Путин, защо според теб дели парите от Сибир с янките дето ще ги изпепелявал бил уж ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеТо след 5 години не е ясно, ще има ли Русия, ти къде отиде..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПутин е най добрия след Сталин.А след него ще дойде още по добър.Но това ще стане след 20 години....А дотогава Западът е у киреча.То само с трупане на дългове и голи приказки не става требе се бачка.Путин е железен и превърна Русия в непобедима страна.Руснаците добиха самочувствие и не са рекли не са купали въшливия Запад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПутин е най добрия след Сталин.А след него ще дойде още по добър.Но това ще стане след 20 години....А дотогава Западът е у киреча.То само с трупане на дългове и голи приказки не става требе се бачка.Путин е железен и превърна Русия в непобедима страна.Руснаците добиха самочувствие и не са рекли не са купали въшливия Запад
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе бъркай Путин с Русия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи на всичкото отгоре си и страхлив,А само как се репчиш на Путин.И защо си мислиш че си анонимен в този форум.Не съм рекъл не съм те намерил.Опонент не можеш да ми бъдеш щото не ти стига умствен капацитет само с омраза към Русия не става
Да, няма да споменавам друго, макар че с три лафа щях да спечеля всеки спор с него. Като изключим един-два момента, не съм целил интелектуални сблъсъци, друга ми беше целта, ама днес се отказах вече, не става само с добри намерения.
Спорете си, за мен ползата тук да пиша е малка, но ще следя мненията на умерени участници като сеньор Дон Карлос, който ми направи доста добро впечатление.
Сполай ви и лека нощ!
Коментар
Коментар