If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благовещение на Пресветата Богородица-това е истинският празник на жената-майка
Това е инвесторски форум, нямате ли си правоцърковни говорилни?
За подобни глупави теми няма място тук!:
Моди, моля те, изтривай или пращай в клоаката "Политика"
заявявам го като Православен Християнин ( .............)
Това е инвесторски форум, нямате ли си правоцърковни говорилни?
За подобни глупави теми няма място тук!:
Моди, моля те, изтривай или пращай в клоаката "Политика"
Благовещение е Християнски Празник на жената-майка даряваща живот,пазителка на семейството и даваща топлина и уют. 8-ми март е еврейско-масонска измислица на Клара Цеткин и Роза Люксембург-породена от стачката на американските феминистки,които го назовават ,,празник на жената,, Ама на коя жена,на всяка ли? Пълен смях. Да си празнуват каквото искат,но да знят,че 8 март-това не е Истина,а фалш.
Благовещение е Християнски Празник на жената-майка даряваща живот,пазителка на семейството и даваща топлина и уют. 8-ми март е еврейско-масонска измислица на Клара Цеткин и Роза Люксембург-породена от стачката на американските феминистки,които го назовават ,,празник на жената,, Ама на коя жена,на всяка ли? Пълен смях. Да си празнуват каквото искат,но да знят,че 8 март-това не е Истина,а фалш.
Празник на фармацевтите ти трябва, да го почиташ, че без тях ще ти е много по-трудно!
Благовещение на Пресветата Богородица-това е истинският празник на жената-майка
Коментар