IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Направо чудничко фашизоидни организации ще влязат във полицията........
    Там купона тепърва предстои като гледам как вървят нещата.

Мен ми е интересно друго, всички новини са от Киев и западните части , а всъщност какво се случва с пропуските раиони е пълно затъмнение. Четох че президента им /бивш или настоящ/ бил в Харков ......там какво правят , едва ли дреме пред телевизора в хотелска стая....
    Ето ти пресни новини.

Източна Украйна се отцепва "до възстановяване на реда"
    Лидерите на руски говорящите райони в Източна Украйна обявиха, че поемат контрола над тази част от територията на страната "до възстановяване на конституционния и правовия ред".

Малко след това президентът Виктор Янукович се отметна от подписаното от него ден по-рано споразумение за мирен край на кризата и заяви, че в страната се извършва държавен преврат, съобщи руската агенция "Интерфакс". Решенията, които взима Върховната Рада в момента, са нелегитимни, добавил той според "Интерфакс"
    Янукович отсече: Няма да подавам оставка
    Украинският президент Виктор Янукович заяви, че няма да подава оставка, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

В интервю за украинска телевизия той е посочил, че всички последни решения на Върхвната рада са незаконни и той няма да подписва нищо

По-рано в украинския парламент се появи информация, че чакат писмено изявление на президента Виктор Янукович, че подава оставка, съобщи ИТАР-ТАСС. Това заяви пред журналисти депутатът от опозиционната партия "Баткившчина" Николай Катеринчук. "Вече получихме устно изявление от Виктор Янукович. Сега очакваме писмено", каза той.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.dnes.bg/world/2014/02/22/...ostavka.216794

Нали тоя щеше да подава оставка до вчера, а днес вече я беше дал? Са, последно, коя опорна точка?

Коментар

Мен ми е интересно друго, всички новини са от Киев и западните части , а всъщност какво се случва с пропуските раиони е пълно затъмнение. Четох че президента им /бивш или настоящ/ бил в Харков ......там какво правят , едва ли дреме пред телевизора в хотелска стая....
        Е как кво, събира багажа да бягат с Путин заедно, щот така са казали наште колеги по форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
          http://novini.dir.bg/news.php?id=16185420
          На мен ли само ми мирише на началото на здрава чистка,(в последствие като нищо ще има и убийства ) на досега власт имащите, който вече дадоха оставка, и в последствие дадоха властта на опозицията ??????

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
            Влезох тука да вида какво се мисли по въпроса, ама май са повече меренията на хуйеве, отколкото мисленето.

По цитата - нека се разцепи, както казваш, марков.

Какво ще имаме?
            Източна Украйна, житница и с разработена промишленост, и с много руснаци, минава към Русия.
            Западна Украйна, планинска, неразработена, с население, което, поради желание за самостоятелност, винаги е плюло "москалите", било под влияние на западните съседи (първо Полша, после Австро-Унгарската Империя, за кратко и под немците през Втората световна война) - та това население в Западна Украйна, нямало никога национално съзнание, ще премине към некого си - най-вероятно ще са първите и единствени чисти европейци като нация под управлението на ЕССР

По този начин, предложен от теб, украинците и Украйна изчезват, според мен.

А мен би се щяло да останат, понеже все още са отделна нация.

А?
            Освен да пожелаем на младите дано са щастливи , какво друго да кажа .... да си чупят главите както си искат , поне ще спрат убииствата .....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Влезох тука да вида какво се мисли по въпроса, ама май са повече меренията на хуйеве, отколкото мисленето.

Какво ще имаме?
              Източна Украйна, житница и с разработена промишленост, и с много руснаци, минава към Русия.
              Западна Украйна, планинска, неразработена, с население, което, поради желание за самостоятелност, винаги е плюло "москалите", било под влияние на западните съседи (първо Полша, после Австро-Унгарската Империя, за кратко и под немците през Втората световна война) - та това население в Западна Украйна, нямало никога национално съзнание, ще премине към некого си - най-вероятно ще са първите и единствени чисти европейци като нация под управлението на ЕССР

А мен би се щяло да останат, понеже все още са отделна нация.

А?
              В тоя си вид Украйна е обречена. Ще си върви към федерация или по-лошото, а именно-разцепление.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid
                Понякога не осъзнаваш, че описваш, това което виждаш в огледалото... и когато го разбереш, ти е едно такова тъпо, тъпо...
                Списвай, списвай... Само това ти остана-скрит зад анонимността на интернет-а, да громиш комунистите, както ено време сте громели фашистите, в гората, ядейки краден кашкавал... Впрочем, ко стана-падна ли Путин, избяга ли от Кремъл, кат прочете, че един списвач на постове у форум0 го е казал

Коментар

Най накрая стигна до правилния извод.
                  Украина трябва да се разцепи , просто щото тези като едно семеиство не могат и не искат да живеят заедно. Абсолютно логично ......не можеш насила да завлечеш руснаците в ЕС нито както се доказа поляците в Русия.....
                  Влезох тука да вида какво се мисли по въпроса, ама май е повече меренето на хуйеве, отколкото мисленето.

Какво ще имаме?
                  Западна Украйна, планинска, неразработена, с население, което, поради желание за самостоятелност, винаги е плюло "москалите" и поради това е избирало да е под влияние/"помощ" на западните съседи (първо Полша, после Австро-Унгарската Империя, за кратко и под немците през Втората световна война) - та това население в Западна Украйна, нямало никога национално съзнание, култура, държава - ще премине към некого си и най-вероятно ще са първите и единствени чисти европейци като нация под управлението на ЕССР

А мен би се щяло да останат, понеже все още са отделна интересна нация.

А?
                  Last edited by vmankov; 22.02.2014, 16:50.

Коментар

• http://novini.dir.bg/news.php?id=16185420
                    На мен ли само ми мирише на началото на здрава чистка,(в последствие като нищо ще има и убийства ) на досега власт имащите, който вече дадоха оставка, и в последствие дадоха властта на опозицията ??????

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      И какво точно казваш, че ми е малко неясна идеята ти. Изобщо пробва ли да вложиш някакъв смисъл в написаното?

Кат те гледам къв си защитник на амбразурата в другата тема, вече ми е напълно ясно, че си поредното пребоядисано комунистче, дет кат малко е викало-вечна дружба, а са ми реве за евроатлантическите ценности.

п.с. Нормално е да не разбираш, в главата ти са само лозунги и тъпотии. Вече предложих на двама твои колеги, абе отговорете конкретно на два въпроса. И, нищо, толкова ти е акъла и на теб. Сега списвай с копито и чакай да ти спуснат някоя опорна точка...

Коментар

• "Блазе им на украйниците, чака ги същото като нас. Престъпност, криворазбрана свободия, емиграция, обезкървяване на народа, безчет олигарси, мутри и политици контролирани от юдеите с цел разбиване на нацията и обедняването й.Честита да им е тъпотията, която изцяло прилича на нашенската."
                        ------------
                        това е цитат от друг форум, автора е неизвестен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          Упорито продължавам да се чудя, за чий си мислиш, че твоето и на другите тролове мнение, от типа-гоогле-копи-пейсте-специалсте...има някакво значение за хората на Червения плащад, у страната на шоколада или в голямата бяла къща. Обикновените хора може да искат каквото си решат, засега, обаче, се вижда, че идеята в Украйна е-станете Вие, за да седнем ние. Тоя филм вече сме го гледали-тук, у нас, резултата си го знаем.
                          И какво точно казваш, че ми е малко неясна идеята ти. Изобщо пробва ли да вложиш някакъв смисъл в написаното?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Нещо бъркаш понятията - желанията на хората и имперските тежнения на товарищ цар...

Политиката не е проста математика, уважаеми - толкова и толкова руснаци, толкова и толкова украинци (ами татари, немци, евреи, българи), толкова и толкова квадратни километра населени с руснаци, толкова с украинци, теглим чертата и режем... Ако така си го представяш си мнооого далеч от политика, история и истина...

Не знам що сте си внушили, че руснаците в Украина си умират да отидат в държавата на Путин, вместо да изберат европейско бъдеще...
                            Упорито продължавам да се чудя, за чий си мислиш, че твоето и на другите тролове мнение, от типа-гоогле-копи-пейсте-специалсте...има някакво значение за хората на Червения плащад, у страната на шоколада или в голямата бяла къща. Обикновените хора може да искат каквото си решат, засега, обаче, се вижда, че идеята в Украйна е-станете Вие, за да седнем ние. Тоя филм вече сме го гледали-тук, у нас, резултата си го знаем.

Коментар

Най накрая стигна до правилния извод.
                              Украина трябва да се разцепи , просто щото тези като едно семеиство не могат и не искат да живеят заедно. Абсолютно логично ......не можеш насила да завлечеш руснаците в ЕС нито както се доказа поляците в Русия.....
                              Разцепването на Украйна е огромен проблем за българската национална сигурност. Предвид силното влияние на Москва върху БСП, ДПС, Атака и Бареков този сценарий би могъл да бъде приложен и тук. Те имат ресурсите да го направят а българското общество е незряло за да му се противопостави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                Сериозно си се объркал, отново... Силна и балансирана Украйна е нещо невъзможно-имаш ли си идея каква част е населена с етнически руснаци, как е обвързан националния им икономически комплекс с руската икономика, кой е източникът им на енергоносители, каква е обвръзката на наличната ВВТ и ВПК с руските и так далее и так далее.
                                Нещо бъркаш понятията - желанията на хората и имперските тежнения на товарищ цар...

Политиката не е проста математика, уважаеми - толкова и толкова руснаци, толкова и толкова украинци (ами татари, немци, евреи, българи), толкова и толкова квадратни километра населени с руснаци, толкова с украинци, теглим чертата и режем... Ако така си го представяш си мнооого далеч от политика, история и истина...

Не знам що сте си внушили, че руснаците в Украина си умират да отидат в държавата на Путин, вместо да изберат европейско бъдеще...

Коментар

Working...
                                X