IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я гледайте великото НАТО кви ги върши

ПО ВРЕМЕ НА УЧЕНИЕ НА ОСТРОВА
    Кораб улучи погрешка склад за ядрено гориво
    http://www.monitor.bg/article?id=422066

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Кое е вярно сега, че не е коректно да се сравняват?

Или, че аз съм некомпетентен, понеже не ги сравнявам кат' тИбя през цялото време?

Посочено е кое не е коректно, посочено, при това за трети път защо и поради каква причина ги сравнявам. Вярно е, че нищо не разбираш от темата, за това, но вече за втори - чичко, гледай си манджите и не пиши по тоя въпрос, че се изложи много, яко и сериозно...

п.с. Сори, наистина обещавам сериозно, да не участвам в спор с теб, щото от твоя страна има само глупави твърдения, тролинг и флейм. Но пък всичките ти бисери си стоят.

Коментар

• Valuator

Не може да излизаме от ЕС, ние трябва да купуваме газ и петрол с твърда валута, ние сме купувачи и абсурд Путин да ни покани да станем продавачи, на него продавачи не му трябват. Нали виждаш как изритаха Украйна от кацата с мед и тя трябва да изкарва твърда валута и да си плаща. Всяка клептокрация се нуждае от по малко клептомани, калкото по малко са клетоманите - толкова повече скача стандарта на живот и клептокрацията процъфтява.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          Уф, наистина за последно... Не аз започнах сравнението Су-35 вс Ф-22, просто коригирах грешките на Лорда. По отношение на горното, не носят служба точно 187, а от другият са повече, но дори и тези 12-ет не са сформирали още ескадрила. Иначе е вярно, че е не е особено коректно да се сравняват пето, спрямо почти пето поколение, но ПАК ФА все още не е сериен. Що се касае до другите ти бисери, продължаваш да бягаш като дявол от тамян. Очевидно няма да има признание, извинение или поне спиране на наглия тролинг в темата...

Поради горните, както и вопиющата ти некомпетентност в темата, аз спирам да пиша с теб. Те така...
          Кое е вярно сега, че не е коректно да се сравняват?

Или, че аз съм некомпетентен, понеже не ги сравнявам кат' тИбя през цялото време?

П.П. Аз като гледам ти трябва да се извиниш, че ни наду главата за нещо, което го няма още произведено, не се знае кога ще го има, ама било по-добре. Ръиш ли?
          Last edited by marandi; 17.03.2014, 08:56.

Коментар

Поредният бисер в темата...
            Да...
            ..
            Добро утро де ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Превратаджиите и хунтата в Киев унищожиха Конституцията в Украйна. След като изгониха със смъртни заплахи Президента Янукович, първото им действие бе да забранят Конституционния съд и да подменят членовете му. Първият им "закон" бе да забранят ползването на руския език от руснаците в Украйна, които са 2/3 от украинското население. И сега тези наглеци обявяват референдума в Крим за неконституционен... СмЕх... СмЕх...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Всеки печата собствени пари - за сравнение Русия печата доста повече от САЩ измерено като ръст на М1. Швейцария печата като невиждала, Япония провежда най-агресивната парична политика от всички основни икономики. Само от Еврозонота се дърпат още, но като вземе ръста на еврото да пречи на германския износ и те ще почнат.
                Да така ги учат в Харвард Станфорд Кеймбридж.Топ десет на световните университети.Точно тия ще докарат целия свят до мизерия и война.Глупаци повярвали си че са елит.С печатане на пари към просперитет.Да се чуди човек що да работи като мое си печата кинта и да си гони курвите докато си цуца руска водка

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Дмитрий Ярош се закани да взриви газопровода Русия- Европа

Овце прости ако стане нещо такова без значение кой го направи, защото интереси всякакви, дали ще спрете да блеете.
                  Бе то и равновесния се кани на Путин че и сганта и кандитко стамби и другите психари ама само се канят.Кат нямат друга работа

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Не знам кой пише глупости?

Питах те какво сравняваш в момента? Ябълки и круши ли?

Едните спрели да го произвеждат още 2011г. и имат 187 парчета.
                    Другите започнали да го произвеждат от 2011г и имат цели 12 парчета досега?

Това ли сравняваш?
                    Уф, наистина за последно... Не аз започнах сравнението Су-35 вс Ф-22, просто коригирах грешките на Лорда. По отношение на горното, не носят служба точно 187, а от другият са повече, но дори и тези 12-ет не са сформирали още ескадрила. Иначе е вярно, че е не е особено коректно да се сравняват пето, спрямо почти пето поколение, но ПАК ФА все още не е сериен. Що се касае до другите ти бисери, продължаваш да бягаш като дявол от тамян. Очевидно няма да има признание, извинение или поне спиране на наглия тролинг в темата...

Поради горните, както и вопиющата ти некомпетентност в темата, аз спирам да пиша с теб. Те така...

Коментар

• Момчетата с опорните точки, като толкова ви дразни ЕС и САЩ и сте такива големи фенове на Путин, какво мислите по повод на възможността БГ да излезе от "гейския" ЕС и да се призъедини към "мъжкарския" Евразийския съюз?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Добре казано
                        Факю ти в сдружение на психопатите ли членуваш?Тоя дето го цитираш сигур е пил една бира и се е напил та се пеняви и плюе.Голям го вади ама е мек.Ако ставаше нещо от него да го бяха избрали.Един изперкал злобен галфон със старческа дименция.С Путин не мое се сравнява

Коментар

Стига се въртя и усуква бе, човек! Написа ли, че единият бил тежък, а другият среден? Доказах ли ти го, че пишеш глупости? Още подробности около другите си простотии искаш ли? Наистина е прав Гигов, пиши си за манджи, че тука само се излагаш!

Не знам кой пише глупости?

Питах те какво сравняваш в момента? Ябълки и круши ли?

Едните спрели да го произвеждат още 2011г. и имат 187 парчета.
                          Другите започнали да го произвеждат от 2011г и имат цели 12 парчета досега?

Това ли сравняваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Берти няма ли да вденеш най накрая че тая връзка с Турция към настоящия момент е безполезна.Турция няма газ нито инграструктура която да докара газ до нашата граница.И никога няма да инвестира в газопровод за доставки до България.Американците вместо шистов газ да бяха построили един газопровод от Каспийския регион и да доставят по него ама не искат щото тяхната цел е да клецат гейропейците.То наебан нещастен няма и затова гейовете са щастливи

Експерт: До 5 години катарски газ няма да стигне до България, това е от сайта на днесбг - http://www.dnes.bg/business/2014/03/...lgariia.219095

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Между другото аз нямам нищо против Крим да премине към Русия, ако това наистина искат хората в Крим.

Между другото мисля че ще е добра идея за един референдум София да премине към Люксембург.

Бате Пешо, ти можеш във ваше село да направиш референдум да се присъедините към Крим
                              Казах внимателно с референдумите.Щото на хората им писна вече.Като нищо Северна България ще стане румънска или Сръбска.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Кутията на Пандора е отворена... оттук нататък какво ще се случи не е ясно, но едно е ясно, че марионетното ни правителство трябва да се юрне да копае връзка с турция и гърция за газта и да мисли за гориво за Козлодуй ( да се купят запаси за няколко години преди да са хлопнали някое емарго)

До военен конфликт едва ли ще се стигне, но при всички положения западът няма да прости на Путин не за друго , а от пусто достойнство.

много говорене, много политика, малко бизнес, забавяне на икономиката и тн

и нас ще засегне. спор няма.
                                Берти няма ли да вденеш най накрая че тая връзка с Турция към настоящия момент е безполезна.Турция няма газ нито инграструктура която да докара газ до нашата граница.И никога няма да инвестира в газопровод за доставки до България.Американците вместо шистов газ да бяха построили един газопровод от Каспийския регион и да доставят по него ама не искат щото тяхната цел е да клецат гейропейците.То наебан нещастен няма и затова гейовете са щастливи

Коментар

Working...
                                X