IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Юристите гледат факти. В украйна не е обявявано извънредно положение. Няма Война (никоя външна сила не е обявявала война на Украйна). Следователно от юридическа гледна точка члена за извънредното положение не е в сила. точка.

Това, че действителността е друга е съвсеем друга бира. Ми Янукович да беше обявил извънредно положение. Ама не го направи. И изгуби. това е.
    Черното е бяло .......с това разсмя залата.
    Това си е абсолютно доброволно предаване на власта.

п.п.
    Абе с кво си се напушил бе човек, то бива талибанцища ама чак пък толкова
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Айде пак. Националните интереси на БГ изискват максимално отдалечаване както от Русия, така и от Европа и Щатите. В момента ни ограбва не Русия, а Европа и Щатите, а аз не съм фен на когото и да е било от тях. Разбираш ли, ПРЕДАТЕЛ?
      В момента ни ограбва само Русия с проруското правителство. А аз съм горд че България е член на ЕС и на НАТО. Ние сме в клуба на цивилизованите държави.

И подлога на Путин като теб колкото и да вие, няма да спре провала на евразийския съюз и падението на вашия тиранин.

МАРШ ДА ОБСЛУЖВАШ ПУТИН В КРЕМЪЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
        Мразя ви безплатно...

Пил си чили, личи ти...
        Честно казано не ме интересува , просто да ти кажа че никога не ти чета копи пеиста. Само препечатки без собствено мнение и различни щривчета.

Хващам се на бас че повечето от форумците не ги четат , в смисъл усилията ти не вършат особена работа .

Нека които особено държи да ти чете копи пеиста да се обади тук че ми стана интересно някои чете ли го изобщо

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Аз не споря дали са изпикарли Янукович или не , боли ме хуя за него.
          Споря с теб че твърдиш че е законно което не е вярно.
          Нито има становище на коститиционния съд , нито има референдум, нито обнародване. Да не говорим за изррична забрана за промяна в условия на извънредно положение.

Както и да си кривиш душата ситуацията е извънредна , паравоенни формирувания се разхождат из парламента им , нама органи на реда , парителството е разпуснато и т.н.

Това си е обикновен преврат, преврата няма как да бъде законен принципно .....
          Юристите гледат факти. В украйна не е обявявано извънредно положение. Няма Война (никоя външна сила не е обявявала война на Украйна). Следователно от юридическа гледна точка члена за извънредното положение не е в сила. точка.

Това, че действителността е друга е съвсеем друга бира. Ми Янукович да беше обявил извънредно положение. Ама не го направи. И изгуби. това е.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Дотук нищо ново. Лични нападки и клевети, обвиняваш ме в собствените си престъпления. От комунист-русофил, подлога на Путин какво друго да очаквам? Толкова съм ги виждал за 5 години във форума...

А националните интереси на България изискват максимално отдалечаване от Русия и тиранина лилипутин. Не ви щем ни меда, ни жилото...
            Айде пак. Националните интереси на БГ изискват максимално отдалечаване както от Русия, така и от Европа и Щатите. В момента ни ограбва не Русия, а Европа и Щатите, а аз не съм фен на когото и да е било от тях. Разбираш ли, ПРЕДАТЕЛ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс
              Фролче надявам се поне че добре ти плащат... Моя съвет е да оцениш старанието на кайзера и да го назначите на работа... ако требе момчето ще дойде на интервюто с оранжеви прашки.

пичове от мен лека, съжалявам ако съм бил малко чили

Може ли с червени на сърп и чук?

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                Добре, ако четеше по внимателно вместо да се пенявиш щеше да забележиш следното:
                1. чл. 156 важи само за определени членове на конституцията. Правомощията на президента и правилата му за импичмънт не са там. С думи прости - при така направените промени на конституцията не е необходим чл. 156. КАПИШ?

2. Разбирам желанието ти за красноречие, но чл. 157 защо ми го цитираш? Да има обявено военно или друго извънредно положение?

3. 159 важи само за чл. 157 и 158. ТОЕСТ НЕ ВАЖИ В НАШИЯ СЛУЧАЙ.

Пич сори, ама разбери ясно.' Опозицията препика брутално Янукович. Смени конституцията и го изрита като мръсно куче. Сега дори не може да напусне и страната. Мат с пешката. Хората са си изпипали работата. Време ти е и на теб да го проумееш. Крайно време е.

Нямам нищо против теб, дори напротив приятно ми е да споря с теб, защото си единствения дет се опитваше да извади свестни доводи. Другите само плюеха. Но наистина го изпикаха Янукович и то тотално.

Съгласен съм вас, че тепърва ще се разбере дали това е за добро или лошо. Щото и тия дет сега ще дойдат на власт не се знае какви боклуци ще бъдат. Дано за доброто на цяла европа и Украйна не са боклуци, но само времето ще покаже.
                Аз не споря дали са изпикарли Янукович или не , боли ме хуя за него.
                Споря с теб че твърдиш че е законно което не е вярно.
                Нито има становище на коститиционния съд , нито има референдум, нито обнародване. Да не говорим за изррична забрана за промяна в условия на извънредно положение.

Както и да си кривиш душата ситуацията е извънредна , паравоенни формирувания се разхождат из парламента им , нама органи на реда , паравителството е разпуснато , контитиционния съд е в нелегалност и т.н.

Това си е обикновен преврат, преврата няма как да бъде законен принципно .....

Коментар

Оуууеееуууееееее....Ами сега Стамба??? Какво правим, ЧОВЕЧЕ?
                  Правим извод, че са национални предатели и примитиви, мразещи цивилизацията. Написах го и ще го напиша пак...

Коментар

Казах, че си предател на националните интереси на България и лижеш чужди гъзове за пари.
                    Дотук нищо ново. Лични нападки и клевети, обвиняваш ме в собствените си престъпления. От комунист-русофил, подлога на Путин какво друго да очаквам? Толкова съм ги виждал за 5 години във форума...

А националните интереси на България изискват максимално отдалечаване от Русия и тиранина лилипутин. Не ви щем ни меда, ни жилото...

Коментар

На конгреса на Източна Украйна скандират "Русия! Русия!"

http://www.dnevnik.bg/video/2014/02/...ndirat_rusiia/

Както и комунистите-русофили в този форум. Националните предатели и примитивите, мразещи Европа навсякъде са едни и същи...
                      Оуууеееуууееееее....Ами сега Стамба??? Какво правим, ЧОВЕЧЕ?

Коментар

Абе малоумник ти си ОБИКНОВЕН ЛЪЖЕЦ:
                        Член 155 казва че частично изменение на коституцията се взема по реда :

Законопроект за въвеждане на изменения и допълнения на Конституцията на Украйна , с изключение на глава I - " Общи принципи ", Глава III - " . Избори Референдум " и Глава XIII - " Въвеждане на предложения за промени в Конституцията на Украйна , " вече прието от мнозинството на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна , се счита за прието , ако на следващото редовно заседание на Върховната Рада на Украйна , не по-малко от две трети от членовете на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна са гласували

В следващия член 156 проект на закон за въвеждането на изменения в глава I - " Общи принципи ", Глава III - " . Избори Референдум " и Глава XIII - " Въвеждане на предложения за промени в Конституцията на Украйна", се представят на Върховната Рада на Украйна от президента на Украйна , или от не по-малко от две трети от членовете на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна , и при условие, че тя бъде приета от не по-малко от две трети от членовете на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна , и е одобрен на украински референдум , определен от председателя на Украйна.

Член 157 е още по красноречив:

Конституцията на Украйна не се изменя , ако измененията предвиждат премахването или ограничаването на човешките и граждански права и свободи , или ако те са ориентирани към ликвидацията на независимостта или нарушаване на териториалната неделимост на Украйна .

Конституцията на Украйна не трябва да се изменя в условия на военно или друго извънредно положение .

Член 159 Ппроект на закон за въвеждането на изменения в Конституцията на Украйна е считан от Върховната Рада на Украйна при наличието на становище на Конституционния съд на Украйна относно съответствието на проекта на закон с изискванията на членове 157 и 158 от Конституцията .
                        Добре, ако четеше по внимателно вместо да се пенявиш щеше да забележиш следното:
                        1. чл. 156 важи само за определени членове на конституцията. Правомощията на президента и правилата му за импичмънт не са там. С думи прости - при така направените промени на конституцията не е необходим чл. 156. КАПИШ?

2. Разбирам желанието ти за красноречие, но чл. 157 защо ми го цитираш? Да има обявено военно или друго извънредно положение?

3. 159 важи само за чл. 157 и 158. ТОЕСТ НЕ ВАЖИ В НАШИЯ СЛУЧАЙ.

Пич сори, ама разбери ясно.' Опозицията препика брутално Янукович. Смени конституцията и го изрита като мръсно куче. Сега дори не може да напусне и страната. Мат с пешката. Хората са си изпипали работата. Време ти е и на теб да го проумееш. Крайно време е.

Нямам нищо против теб, дори напротив приятно ми е да споря с теб, защото си единствения дет се опитваше да извади свестни доводи. Другите само плюеха. Но наистина го изпикаха Янукович и то тотално.

Съгласен съм вас, че тепърва ще се разбере дали това е за добро или лошо. Щото и тия дет сега ще дойдат на власт не се знае какви боклуци ще бъдат. Дано за доброто на цяла европа и Украйна не са боклуци, но само времето ще покаже.

Коментар

Абе малоумник ти си ОБИКНОВЕН ЛЪЖЕЦ:
                          Член 155 казва че частично изменение на коституцията се взема по реда :

Законопроект за въвеждане на изменения и допълнения на Конституцията на Украйна , с изключение на глава I - " Общи принципи ", Глава III - " . Избори Референдум " и Глава XIII - " Въвеждане на предложения за промени в Конституцията на Украйна , " вече прието от мнозинството на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна , се счита за прието , ако на следващото редовно заседание на Върховната Рада на Украйна , не по-малко от две трети от членовете на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна са гласували

В следващия член 156 проект на закон за въвеждането на изменения в глава I - " Общи принципи ", Глава III - " . Избори Референдум " и Глава XIII - " Въвеждане на предложения за промени в Конституцията на Украйна", се представят на Върховната Рада на Украйна от президента на Украйна , или от не по-малко от две трети от членовете на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна , и при условие, че тя бъде приета от не по-малко от две трети от членовете на конституционния състав на Върховната Рада на Украйна , и е одобрен на украински референдум , определен от председателя на Украйна.

Член 157 е още по красноречив:

Конституцията на Украйна не се изменя , ако измененията предвиждат премахването или ограничаването на човешките и граждански права и свободи , или ако те са ориентирани към ликвидацията на независимостта или нарушаване на териториалната неделимост на Украйна .

Конституцията на Украйна не трябва да се изменя в условия на военно или друго извънредно положение .

Член 159 Ппроект на закон за въвеждането на изменения в Конституцията на Украйна е считан от Върховната Рада на Украйна при наличието на становище на Конституционния съд на Украйна относно съответствието на проекта на закон с изискванията на членове 157 и 158 от Конституцията .
                          ЕЕЕЕЕЕеееееее.....ЩО се хабиш, бе??? На всеки с нещо между ушите е ясно, че плещят глупости на килограм. Тях няма да убедиш, а на нас тези неща са ни ясни. Баси, поголовна сеч на тролове тая вечер.

Коментар

• На конгреса на Източна Украйна скандират "Русия! Русия!"

http://www.dnevnik.bg/video/2014/02/...ndirat_rusiia/

Както и комунистите-русофили в този форум. Националните предатели и примитивите, мразещи Европа навсякъде са едни и същи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Събрали се на мегдана, външните министри на франция, германия, полша
                              посланниците на пиндостан, германия, франция
                              виктория нуланд, сенатора с платинения череп, катрин аштън, комисаря фюле
                              депутати от сейма на полша, литовския председател на парламента

и кво направили, Обвинили Путин че е променил пътя на народа
                              ХААААХХХАААААА.........

Коментар

Тъпо. Като подлога на тиранина лилипутин трябва да положиш повече усилия...
                                Казах, че си предател на националните интереси на България и лижеш чужди гъзове за пари. Малко ли е? Ей, не човек, а желязо, изсъскал форумния фашист. Не, тихо отвърнал Стамбето, трол, платен и то професионалист.

Ето пак текста, който УМИШЛЕНО изтри.

И като дойдат промените, етносите се вдигнат и стане мазало тука, знаеш ли какво ще стане Стамба. Ще дойдат същите тези демократи Стамба да ги защитават от нас, а тебе Стамба, като заслужил трол ще ти дадат ОРДЕН. Ще те качат на хеликоптера да те закарат в УСА, като почетен гражданин, а ти ще махаш отгоре и ще викаш ---- Ибреее, умрете от яд нещастници. Бате ви Стамбо, вижте с лизане, докъде стигна!

Коментар

Working...
                                X