IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Ето това сте комунистите-русофили. Сто пъти разгромих старшинката във форума, но вие продължавате да разчитате на него. Пълна геронтофилия...

И забравих да отговоря на един твой коментар - вярно е че Украйна икономически е зле от 20 години, но толкова нисък рейтинг и спадане по зле от Албания само Янукович га направи. Вие ги пролетаризирахте докрай и те нямаше какво да губят освен веригите си, както е казал вашия пророк...
    За икономиката не си прав, никога не са излизали от командното дишане след разпада на СССР

п.п.
    Комунист не, русофил да !
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Ако Гигов беше на линия щеше да каже че точно сега е момента за една ракета СС300 изстреляна по грешка и случаина паднала точно върху Маиданя в Киев
      Ето това сте комунистите-русофили. Сто пъти разгромих старшинката във форума, но вие продължавате да разчитате на него. Пълна геронтофилия...

И забравих да отговоря на един твой коментар - вярно е че Украйна икономически е зле от 20 години, но толкова нисък рейтинг и спадане по зле от Албания само Янукович га направи. Вие ги пролетаризирахте докрай и те нямаше какво да губят освен веригите си, както е казал вашия пророк...

Коментар

Ако Гигов беше на линия щеше да каже че точно сега е момента за една ракета СС300 изстреляна по грешка и случаина паднала точно върху Маиданя в Киев
        По-скоро СС-21...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Абе на газовата кралица преди десетина години изобщо нямаше да и откажа и аз
          Аз и сега не бих и отказал

Ще запаля свещи , ще я сложа в леглото ..............и ще и чета вестник Дума

Коментар

Виж така смятам аз, чета внимателно, правя си изводите и казвам. Ето, днес 23.02.2014 тук ясно съм си казал доводите и съм се аргументирал. Сега остава да гледаме филма да видим кой е прав. Щот и изненади са възможни. Със сигурност ще гледаме Империята отвръща на удара, просто не знаем къде ще е този удар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Кайзерчето е веселяк , обича пометници да издига...

Барбарончо пък изпадна в омая от газовата кралица ... Тимошенко...

.Речта на Тимошенко на Майдана бе прекъсната от привърженици на правителството
              22 февруари 2014 / 23:51
              Киев, 22 февруари /БТА/ Речта на украинската опозиционна лидерка Юлия Тимошенко на площад "Независимост" (Майдана) в Киев беше прекъсната за к...

Стамболов пък изпада в естаз от Кличко ,нали прилича по бицепси на неговия гуру...
              Боце...
              Абе на газовата кралица преди десетина години изобщо нямаше да и откажа и аз
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Киев, 22 февруари /БТА/ Речта на украинската опозиционна лидерка Юлия Тимошенко на площад "Независимост" (Майдана) в Киев беше прекъсната за к...

Стамболов пък изпада в естаз от Кличко ,нали прилича по бицепси на неговия гуру...
                Боце...
                Какво да се прави, не всички си падаме по отрепката Янукович...

Кажи ми само, защо толкова дълго държахте на този дребен бандит. Още от Оранжевата 2004 беше ясно, че за нищо не става. А вие му възложихте свръхзадача - да вкара Украйна в евразийския. Пълно безумие...

А за Кличко си прав - прилича на Бойко не само по бицепси.

Коментар

Опита се но не може ........юридическите доводи се срещу теб колега......
                  Виж така смятам аз, чета внимателно, правя си изводите и казвам. Ето, днес 23.02.2014 тук ясно съм си казал доводите и съм се аргументирал. Сега остава да гледаме филма да видим кой е прав. Щот и изненади са възможни. Със сигурност ще гледаме Империята отвръща на удара, просто не знаем къде ще е този удар.
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    Как точни ги ограбва Русия, ПРЕДАТЕЛ?

Чрез концесии, износ на злато и природни ресурси, чрез закриване на работни места и заводи, чрез унищожаване на образованието, армията и здравеопазването, чрез искания да тровят водата с шистов газ, чрез дъщерни банки, чрез закони лишаващи ни от протекции на европейските пазари и още и още и още......

Всичко това го прави клуба на цивилизованите държави, на които ти отчаяно лижеш гъза и живееш с мечтата за хеликоптера, ПРЕДАТЕЛ !

И тази вечер, аз ще си легна усмихнат и с чиста съвест, а ти ще легнеш и ще се събудиш като ПРЕДАТЕЛ !

Лека нощ, ПРЕДАТЕЛ !

Хайде да не бягаш толкова бързо. Знам че подлогите на Путин сте страхливи, но не очаквах да се свиеш в дупката толкова лесно.

ВИЕ КОМУНИСТИТЕ РУСОФИЛИ НА ДВА ПЪТИ ПРЕДЛОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА СССР

МАРШ ДА ОБСЛУЖВАШ ПУТИН В КРЕМЪЛ

Коментар

Черното е бяло .......с това разсмя залата.
                      Това си е абсолютно доброволно предаване на власта.

п.п.
                      Абе с кво си се напушил бе човек, то бива талибанцища ама чак пък толкова

Боце...

Коментар

както и да е, не съм се напушил, ама ако така смяташ здраве да е.
                        Опитах се с ясни юридически доводи да ти покажа, че:
                        1. Промяната на конституцията е легална.
                        2. Влиза в сила незабавно.
                        3. Следващото решение им е да импичнат Янукович по новата конституция. Там какво са написали в бързината не знам, дано са го измислили добре.
                        4. Ако са го измислили добре, Янукович не е президент вече.
                        Опита се но не може ........юридическите доводи се срещу теб колега......

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Тезата за незаконно правителство и народно събрание за първи път я срещам през 1886 година. След като Русия извършва държавен преврат в България имаме контра преврат и възастановяване на законността. Бтемберг абдикира доброволно и назначава регенство. В това време то прави избори за велико народно събрание. Русия не признава Българското регенство като незаконно, Не признава парламента ни, правителството и по-късно избрания княз. Изпраща генерал Каулбарс да агитира за бунт по площадите. Това се превръща в грандиозен диломатически скандал. Българските власти залавят 50 000 златни рубли подкуп даден от руския консул в Бургас за организиране на бунтове. Русия впродължение на 10 години не признава Българската държава.
                          Нищо ново не сте научили. Тезата за незаконността на парламента, правителството, президента и непризнаването на териториалната цялост на Украйна е смехотворна и изтъркана. Проявете повече творчество. Обикновенно като се осерете молите за военна помощ от здравите сили и съветските танкове политат да окупират поредната държава. За ваше съжаление Путин не може да изпрати и един танк защото това би унищожило Русия в рамките на няколко години. Трябва да се оправяте сами.
                          Даааа дивотия след дивотия .......както се казва простотията няма почивен ден

Коментар

Черното е бяло .......с това разсмя залата.
                            Това си е абсолютно доброволно предаване на власта.

п.п.
                            Абе с кво си се напушил бе човек, то бива талибанцища ама чак пък толкова
                            както и да е, не съм се напушил, ама ако така смяташ здраве да е.
                            Опитах се с ясни юридически доводи да ти покажа, че:
                            1. Промяната на конституцията е легална.
                            2. Влиза в сила незабавно.
                            3. Следващото решение им е да импичнат Янукович по новата конституция. Там какво са написали в бързината не знам, дано са го измислили добре.
                            4. Ако са го измислили добре, Янукович не е президент вече.

това е. Просто дъртия урунгел, крадец и убиец на украинци го препикаха. Сигурно и сега не може да проумее как са събрали 3/4 мнозинство в парламента. И аз не знам. Но е неоспорим факт. И е напълно легално.

И при така създадената ситуация, не очаквам никакви ходове в страни нито на Конституционния съд (щот Янукович може да жали), нито на който и да било друг.
                            Щото масово хората виждат накъде духа вятъра, а той не духа в платната на Янука.
                            Отделно Янука така се е компрометирал, че няма да се кандидатира и на новите избори, ако преди това не му светят маслото. (отварям скоба - не изключвам и Руснаците да му светят маслото и да обвинят националистите) Всичко е възможно. Но със сигурност ще гледаме интересен мач от тук нататък.

Коментар

То под дулата на фашизоидните елементи е ясно че останалите народни представители ще гласуват каквото им кажат щот иначе ще хвърчат зелки.

Друг е въпроса че каквото и да гласуват реално е незаконно, текущия им парламента им няма властта да променя конституция , нито да сваля президента по този начин. Тези неща във всяка правова държава се правят по специален ред , от специалон избрани народни представители........
                              Тезата за незаконно правителство и народно събрание за първи път я срещам през 1886 година. След като Русия извършва държавен преврат в България имаме контра преврат и възастановяване на законността. Бтемберг абдикира доброволно и назначава регенство. В това време то прави избори за велико народно събрание. Русия не признава Българското регенство като незаконно, Не признава парламента ни, правителството и по-късно избрания княз. Изпраща генерал Каулбарс да агитира за бунт по площадите. Това се превръща в грандиозен диломатически скандал. Българските власти залавят 50 000 златни рубли подкуп даден от руския консул в Бургас за организиране на бунтове. Русия впродължение на 10 години не признава Българската държава.
                              Нищо ново не сте научили. Тезата за незаконността на парламента, правителството, президента и непризнаването на териториалната цялост на Украйна е смехотворна и изтъркана. Проявете повече творчество. Обикновенно като се осерете молите за военна помощ от здравите сили и съветските танкове политат да окупират поредната държава. За ваше съжаление Путин не може да изпрати и един танк защото това би унищожило Русия в рамките на няколко години. Трябва да се оправяте сами.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                В момента ни ограбва само Русия с проруското правителство. А аз съм горд че България е член на ЕС и на НАТО. Ние сме в клуба на цивилизованите държави.

И подлога на Путин като теб колкото и да вие, няма да спре провала на евразийския съюз и падението на вашия тиранин.

МАРШ ДА ОБСЛУЖВАШ ПУТИН В КРЕМЪЛ
                                Как точни ги ограбва Русия, ПРЕДАТЕЛ?

Чрез концесии, износ на злато и природни ресурси, чрез закриване на работни места и заводи, чрез унищожаване на образованието, армията и здравеопазването, чрез искания да тровят водата с шистов газ, чрез дъщерни банки, чрез закони лишаващи ни от протекции на европейските пазари и още и още и още......

Всичко това го прави клуба на цивилизованите държави, на които ти отчаяно лижеш гъза и живееш с мечтата за хеликоптера, ПРЕДАТЕЛ !

И тази вечер, аз ще си легна усмихнат и с чиста съвест, а ти ще легнеш и ще се събудиш като ПРЕДАТЕЛ !

Лека нощ, ПРЕДАТЕЛ !

Коментар

Working...
                                X